Ihon heleyttäjien kuningas: Lumene Bright Now Vitamin C

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Kellekään ei varmasti enää tässä vaiheessa tule yllätyksenä, että allekirjoittanut fanittaa Lumenen Bright Now Vitamin C -tuotteita aika kovaa. Olen käyttänyt niitä jo vuodesta 2013, jolloin päivä- ja yövoide sekä silmänympärysvoide ottivat tukevan aseman ihonhoitorutiineissani. Heitinpä juuri pari päivää sitten jälleen uuden tyhjäksi käytetyn päivävoidepurkin pois.

Bright Now Vitamin C -sarja lunastaa lupauksensa ihon heleyttäjänä. Ja siksi sarjan tuotteisiin alunperin rakastuinkin. Iho ei näytä millään muulla tuotteella yhtä kirkkaalta ja jotenkin virkistyneeltä. Lisäksi voiteet ovat täydellisiä myös meikin alla käytettäviksi, mikä ei muuten ole mikään itsestäänselvyys.

Nyt suureksi ilokseni lempisarjani on täydentynyt kolmella ihanalla uutuudella, joista teille tässä yhteistyöpostauksessa kerron. Nämä kolme kovaa ovat: Heleyttävä ja siloittava hyaluronitiiviste, 360° Korjaava silmänympärysvoide ja Heleyttävä ja ravitseva yövoide.

Hyaluronitiiviste on se, mihin suuntaan nykyaikainen ihonhoito on menossa. Täsmälliset yhdisteet otetaan käyttöön, kun omalle iholle halutaan juuri sitä oikeaa hoitoa. Hyaluroni ei välttämättä sanana sano tavalliselle tallaajalle mitään, mutta sitä löytyy meidän kaikkien ihosta ihan luonnostaan. Valitettavasti sen tuotanto vähenee iän myötä, jolloin iho alkaa veltostuaja siksi lisäbuusti olisi hyvä saada ulkopuolelta. Sillä on erityisen hyvä kyky sitoa vettä, mikä tekeekin siitä täydellisen komponentin ihoa kosteuttavissa ja siloittavissa tuotteissa. Se vähentää juonteiden näkyvyyttä ja ehkäisee uusien muodostumista.

Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronitiivisteeseen on  laitettu lisäksi kasa muita ihonhoidolle hyödyllisiä ainesosia. Suomalainen lakkatiiviste heleyttää ja sen sisältämä ellagitanniini on tehokas antioksidantti, joka suojaa ihoa vanhenemisen ensimerkeiltä. Lakan nektari vauhdittaa ihon solujen aineenvaihduntaa ja askorbyyliglukosidi, C-vitamiinin johdannainen, stimuloi ihon kollageenituotantoa.

Olenkin huomannut, että iho pysyy paljon pehmeämmän tuntuisena, eikä ala kiristellä, jos olen levittänyt tiivisteen päivävoiteeni alle. Olin jo ilmeisesti tottunut talven samentamaan ihooni, koska ensimmäisellä hyaluronitiivisteen kokeilukerralla silmäni lävähtivät hissipeilin edessä hämmästyksestä auki. Iho oli hehkuva ja todella sileän näköinen. Nyt pidän kaunista lasipulloa mukana ihan joka paikassa ja rakastan levittää tätä etenkin ennen meikkausta ikään kuin primerina. Koostumukseltaan kevyt ja vesimäinen tiiviste humahtaa kosteutta janoavaan ihoon ja tekee meikkipohjasta sileän ja superkuulaan. Olen muuten kuullut jo monilta kanssabloggaajilta ylistäviä sanoja tästä uutuudesta. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki Lumenelle!

Hyaluronitiiviste levitetään ennen päivä- ja yövoidetta ja jos käytät seerumia, levitä se vasta tiivisteen jälkeen.

360° Korjaava silmänympärysvoiteen erikoisuus on heleyttävien ominaisuuksien lisäksi se, että sitä voi käyttää poikkeuksellisesti myös yläluomella. Siitä tuotteen kekseliäs nimi.

Silmänympärysvoide hyökkää kaikkia silmänympärysihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Siinä on käytetty lakan kantasoluteknologiaa, jota Lumene ensimmäisenä maailmassa tuotteissaan hyödyntää. Lakan kantasolut sisältävät runsaasti flavonoideja ja flavonoleja, joilla on tehokkaita antioksidanttisia vaikutuksia. Ne siis suojaavat ihoa ympäristössä jyllääviltä vanhentavilta tekijöiltä, esimerkiksi UV-säteilyltä ja ilmansaasteilta. Lisäksi kantasolut vähentävät kollageenin pilkkoutumista ja edistävät uuden muodostumista, mikä taas auttaa ihoa pysymään kimmoisana ikääntymisestä huolimatta. Lisäksi voiteessa on hyödynnetty Lumenen Beautifeye-teknologiaa, joka auttaa kohottamaan veltostunutta yläluomen ihoa. Teknologia auttaa vähentämään turvotusta, tummuutta ja muita väsymyksen merkkejä.

 Voide on täyteläinen ja siksi aivan nappivalinta etenkin talvikäyttöön. Olen käyttänyt tätä yövoiteen kanssa sekä päivävoiteen kaverina meikin alla. Silmämeikki voi liian muhkean kerroksen jälkeen liikkua paikoiltaan, joten aamulla vain pienen pieni tippa riittää. Öisin levitän tätä iholle sitten reippaamman kerroksen. Turvotus ei ole koskaan ollut silmänympärysihoni ongelma, mutta talvisin iho voi mennä kuivuudesta suorastaan rypyille. Onneksi tällä ehkäisen sen todella tehokkaasti. Iho pysyy pehmeänä, eikä ala missään vaiheessa kutittaa kuivuuttaan. Ihanan ravitseva pikku tuubi!

Vinkki! Muista levittä silmänympärysvoide aina nimettömällä. Näin vältyt painamasta ja hinkkaamasta ihoa liian kovalla otteella, mikä  voi pahimmassa tapauksessa edistää juonteiden syntymistä ja ihon veltostumista.

Uusi yövoide ei ole sitä, mitä voisi ehkä suoralta kädeltä olettaa. Tavallisesta yövoiteesta tämä eroaa nimittäin siten, että samaan syssyyn on laitettu myös kasvonaamio. Raaka-ainelistasta löytyy myös C-vitamiinijohdannaista ja lakan nektaria. Näiden lisäksi yövoiteessa on myös suomalaisen lakan siemenöljyä, jonka rasvahapot suojaavat ihoa ikääntymisen merkkejä vastaan ja auttavan ihoa elpymään päivän rasituksista. Lisäksi voide auttaa ihoa pitämään kiinni kosteudestaan, minkä olen kyllä huomannut voidetta käyttäessäni.  Ja yksittäisenä huomautuksena vielä se, että voide sisältää sitä kovasti metsästämääni A-vitamiinijohdannaista, jonka tehosta olen puhunut aiemminkin.

Alkuperäiseen Vitamin C -yövoiteeseen verrattuna tämä Sleeping cream on koostumukseltaan huomattavasti tuhdimpaa tavaraa. Ja näin talvisin uusi tulokas onnistuukin paremmin ihoni kosteustasapainon ylläpitämisessä. Ihoni on aamulla edelleen kosteutetun tuntuinen, mikä ei meikäläisellä useimpien yövoiteiden kanssa toteudu. Lisäksi iho näyttää heleältä (tietysti), mutta mitä muuta voisi näin kovalla ainesosalistalla odottaa.

Lumenen Bright Now Vitamin C on todella kovan luokan ihonhoitosarja ja päihittää helposti monet kalliimmat kilpailijansa. Trust me. Vaikka postaus on toteutettu yhteistyössä Lumenen kanssa, voin vakuuttaa, että olen hehkuttanut ja tulen hehkuttamaan sarjan tuotteita jatkossakin ilman minkäänlaisia yhteistyökuvioitakin! Tiedä vaikka sarja tuotteet tulisivat kulkemaan matkassani vielä vuosikymmeniä eteenpäin. Se on hyvin mahdollista.

Kaikkien uutuuksien suositushinta on 19,90 e. Lisätietoa ja videot hyaluronitiivisteen ja silmänympärysvoiteiden toimintatavoista löydät Lumenen verkkosivuilta.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei apua, kylläpäs myit nämä nyt hyvin! :D Olen pariin otteeseen tuota hyaluronitiivistettä Sokoksella hypistellytkin, eiköhän se sieltä nyt pidä käydä hakemassa. Itselläni ei ole ihan näin vahvaa luottoa Lumenen tuotteisiin kuin sulla, vaikka vakiokäytössä esimerkiksi merkin kulmakynä, kulmageeli ja rauhoittava kasvonaamio onkin. Nämä uutuudet kuulostivat kuitenkin juuri siltä, mitä iho tällä hetkellä kaipaa!

Kiitos muutenkin loistavasta blogista, tykkään aivan mielettömästi! :)

Erika Naakka
NUDE

Kyllä tuo hyaluronitiiviste on vaan todella hyvä ostos, jos sen meinaat tehdä! :)

Kiitos itsellesi kivasta kommentista! <3

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Haluan nämä kaikki! Tiiviste vaikuttaa niin loistavalta, ja oranssi pullo on ihanan piristävä :)

Jusu (Ei varmistettu)

Olipas kiva tulla lukemaan myös sinun kokemuksia tästä! Parista blogista olenkin ehtinyt jo lukea näistä ja kaupoissakin hypistellyt tuota ihanaa oranssia pulloa!
Kaapissa kuitenkin oli vielä jämäpurnukoita, jotka lupasin käyttää ensin loppuun. Lisäksi tuo hinta hiukan kirpaisi opiskelijalle.. Eilen sitten loppui kuitenkin yksi purnukka ja kirmasin tänään ostoksille! Tuo pullokin on niiiiin piristävä, että paraatipaikalle pääsi kylppärissä! ;)

mirvaannamaria

Toi hyaluronitiivisteon ihan mielettömän hyvä! Just sellainen hetkessä kauniiksi -tuote. Nappasin vaan ihan uteliaisuudesta mukaan kun hintakin oli niin hyvä ja heti ekalla käyttökerralla oli ilme varmaan näkemisen arvoinen kun juuri se talven samentama iho näytti ihan uudelta :) 

Erika Naakka
NUDE

Siis pikakaunistaja tosiaan! Haha mulle oikeesti kävi ihan samalla tavalla ekalla kerralla. Menin koiran kanssa pihalle ja hississä loksahti monttu auki että WOW mikä iho :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka! Ei liity oikeastaan tähän postaukseen lainkaan mutta olen etsimässä itselleni uutta meikkivoidetta ja mietinkin mikä mahtaisi olla minulle se paras vaihtoehto. Kasvojeni iho on t-alueelta rasvoittuva, muuten ihan normaali. Peitettävää löytyy jonkin verran ja ihonvärin epätasaisuutta myös. Olen miettinyt aiemmin blogissasi mainitsemaasi YSL Le Teint Touche Èclatia mutta hinta vähän mietityttää vielä... Mitä olet pitänyt ko. meikkivoiteesta? :)

Erika Naakka
NUDE

Silloin tuo YSL olisi sulle kyllä ihan täydellinen. Se on yksi mun ehdottomista suosikeista :) Sopivasti peittävyyttä, pysyy paikoillaan todella hyvin, eikä saa  ihoa näyttämään kuivalta. Hyvään pohjameikkiin kannattaa panostaa, jos johonkin, joten ehdottomasti suosittelen! :)

LauraI (Ei varmistettu)

Hyvä tietää, kiitos tästä! :) Vastaan tuli myös Estee Lauderin Double Wear meikkivoide ja aloin pohtimaan näiden kahden välillä.. oletko jo ehtinyt kokeilemaan sitä? :)

Erika Naakka
NUDE

Haha no ihan samat aatteet siis! En ole siis  vielä kokeillut, mutta ostoslistalla se on killunut jo vaikka kuinka kauan :D Uskoisin, että se on astetta peittävämpi ja sopisi enemmän juhlameikkiin, kun taas YSL on täydellinen myös arjessa :)

LauraI (Ei varmistettu)

Taidan siis kallistua YSL:n puoleen koska itse kaipaan just nimenomaan arkeen sopivaa meikkivoidetta :) mikä sävy sulla tästä on? En oo ennemmin tilannu netistä meikkivoidetta joten vaikeahkoa miettiä sitä sopivaa sävyä... mutta feeluniquella oli tää nyt alessa niin pakkohan se sieltä on tilata :)

Erika Naakka
NUDE

Mulla on sävy B40 :) Oli yllättävän onnistunut sävyvalinta. Jos se kuitenkin epäilyttää niin kannattaa käydä vaikka Stockalla tai Sokoksella (jos on lähellä) testailemassa sävyjä ennen tilausta :)

NellaP (Ei varmistettu)

Moikka,

Minkä ikäiselle iholle tämä kyseinen ihonhoitosarja on tarkoitettu? Olen itse 22-vuotias ja pohdin onko kyseessä jonkinlainen antiage-tuote. Ihoni tuntuu nimenomaan hieman samealta näin talvella, jonka vuoksi kirkastava vaikutus kuulostaa superilta! Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja iso sydän koko blogillesi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sopiikohan tuo tehotiiviste herkälle iholle vai onko kovinkin "raju"? Kiitos suosituksista!

Lullah

Tää on kyl ihana. Ostin tätä poikkeuksellisen nopeasti julkasun jälkeen, kummemmin odottamatta arvosteluja. Ihan paras. Pitäs hankkii viel tosiaan saman sarjan päivä- ja yövoide. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei vähän höpsö kysymys ja osittain ohi aiheen, mutta miksei tavallista sy-voidetta saisi laittaa yläluomelle? Nimim. Väärinkäyttäjä, hupsistakeikkaa

Erika Naakka
NUDE

No tuskinpa siitä mitään haittaa on ollut jos niin olet tehnyt :) Joissain silmänympärysvoiteissa vain on turvotusominaisuus, eikä kukaan ehkä halua turvottaa yläluomeaan. Jotkut voiteet voivat myös liikkua ajan mittaan iholla niin, että yläluomelta se esimerkiksi voi valua silmään ja ärsyttää sitä.

annisavolainen

Ihastuin tuohon yövoiteeseen testikoossa ja aijon ostaa varmasti täysikokoisenkin :) Tuo tiiviste kiinnostaa kovastikin ja varsinkin kaiken tämän hehkutuksen jälkeen se lähtee varmasti ostoskoriin!

Bantsku (Ei varmistettu)

Toi hyaluronitiiviste kutkuttais muakin! Mietinpä vain, kun muut Lumenen tuon linjan tuotteet on mun rasvaiselle (kuitenkin pintakuivalle) iholle tuoneet liiaksikin kiiltoa, että onkohan tämä mulle ollenkaan hyvä sit... Osaatko sanoa jotain? :)

eeemma (Ei varmistettu)

Moikka! Hain itselleni sokokselta pienen "testerin" myyjältä tuosta hyaloronitiivisteestä ja kiinnostaisi kysyä, kuinka paljon käytät tätä kasvoille? Mulla on ilmeisesti herkähkö ja ainakin pintakuiva iho, ja fiilis tiivisteen kanssa iholla vaihtelee esim sen mukaan olenko tullut suihkusta vai laitanko sitä aamulla kevyesti puhdistettuihin (yön aikana kunnolla kosteutettuihin) kasvoihin. Aion silti ostaa tätä tuon pullon, haluan uskoa sen toimivuuteen ja sillon kuin se on tuntunut kasvoilta hyvältä niin sit se kans oikeasti tuntuu ja näyttää hyvältä! :D Lähinnä just tuo käyttömäärä mietityttää.

Kommentoi