Ihon heleyttäjien kuningas: Lumene Bright Now Vitamin C

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Kellekään ei varmasti enää tässä vaiheessa tule yllätyksenä, että allekirjoittanut fanittaa Lumenen Bright Now Vitamin C -tuotteita aika kovaa. Olen käyttänyt niitä jo vuodesta 2013, jolloin päivä- ja yövoide sekä silmänympärysvoide ottivat tukevan aseman ihonhoitorutiineissani. Heitinpä juuri pari päivää sitten jälleen uuden tyhjäksi käytetyn päivävoidepurkin pois.

Bright Now Vitamin C -sarja lunastaa lupauksensa ihon heleyttäjänä. Ja siksi sarjan tuotteisiin alunperin rakastuinkin. Iho ei näytä millään muulla tuotteella yhtä kirkkaalta ja jotenkin virkistyneeltä. Lisäksi voiteet ovat täydellisiä myös meikin alla käytettäviksi, mikä ei muuten ole mikään itsestäänselvyys.

Nyt suureksi ilokseni lempisarjani on täydentynyt kolmella ihanalla uutuudella, joista teille tässä yhteistyöpostauksessa kerron. Nämä kolme kovaa ovat: Heleyttävä ja siloittava hyaluronitiiviste, 360° Korjaava silmänympärysvoide ja Heleyttävä ja ravitseva yövoide.

Lumene Bright Now Vitamin C hyaluronic essence.jpg

Hyaluronitiiviste on se, mihin suuntaan nykyaikainen ihonhoito on menossa. Täsmälliset yhdisteet otetaan käyttöön, kun omalle iholle halutaan juuri sitä oikeaa hoitoa. Hyaluroni ei välttämättä sanana sano tavalliselle tallaajalle mitään, mutta sitä löytyy meidän kaikkien ihosta ihan luonnostaan. Valitettavasti sen tuotanto vähenee iän myötä, jolloin iho alkaa veltostuaja siksi lisäbuusti olisi hyvä saada ulkopuolelta. Sillä on erityisen hyvä kyky sitoa vettä, mikä tekeekin siitä täydellisen komponentin ihoa kosteuttavissa ja siloittavissa tuotteissa. Se vähentää juonteiden näkyvyyttä ja ehkäisee uusien muodostumista.

Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronitiivisteeseen on  laitettu lisäksi kasa muita ihonhoidolle hyödyllisiä ainesosia. Suomalainen lakkatiiviste heleyttää ja sen sisältämä ellagitanniini on tehokas antioksidantti, joka suojaa ihoa vanhenemisen ensimerkeiltä. Lakan nektari vauhdittaa ihon solujen aineenvaihduntaa ja askorbyyliglukosidi, C-vitamiinin johdannainen, stimuloi ihon kollageenituotantoa.

Olenkin huomannut, että iho pysyy paljon pehmeämmän tuntuisena, eikä ala kiristellä, jos olen levittänyt tiivisteen päivävoiteeni alle. Olin jo ilmeisesti tottunut talven samentamaan ihooni, koska ensimmäisellä hyaluronitiivisteen kokeilukerralla silmäni lävähtivät hissipeilin edessä hämmästyksestä auki. Iho oli hehkuva ja todella sileän näköinen. Nyt pidän kaunista lasipulloa mukana ihan joka paikassa ja rakastan levittää tätä etenkin ennen meikkausta ikään kuin primerina. Koostumukseltaan kevyt ja vesimäinen tiiviste humahtaa kosteutta janoavaan ihoon ja tekee meikkipohjasta sileän ja superkuulaan. Olen muuten kuullut jo monilta kanssabloggaajilta ylistäviä sanoja tästä uutuudesta. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki Lumenelle!

Hyaluronitiiviste levitetään ennen päivä- ja yövoidetta ja jos käytät seerumia, levitä se vasta tiivisteen jälkeen.

lumene bright now vitamin c 360.jpg

360° Korjaava silmänympärysvoiteen erikoisuus on heleyttävien ominaisuuksien lisäksi se, että sitä voi käyttää poikkeuksellisesti myös yläluomella. Siitä tuotteen kekseliäs nimi.

Silmänympärysvoide hyökkää kaikkia silmänympärysihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Siinä on käytetty lakan kantasoluteknologiaa, jota Lumene ensimmäisenä maailmassa tuotteissaan hyödyntää. Lakan kantasolut sisältävät runsaasti flavonoideja ja flavonoleja, joilla on tehokkaita antioksidanttisia vaikutuksia. Ne siis suojaavat ihoa ympäristössä jyllääviltä vanhentavilta tekijöiltä, esimerkiksi UV-säteilyltä ja ilmansaasteilta. Lisäksi kantasolut vähentävät kollageenin pilkkoutumista ja edistävät uuden muodostumista, mikä taas auttaa ihoa pysymään kimmoisana ikääntymisestä huolimatta. Lisäksi voiteessa on hyödynnetty Lumenen Beautifeye-teknologiaa, joka auttaa kohottamaan veltostunutta yläluomen ihoa. Teknologia auttaa vähentämään turvotusta, tummuutta ja muita väsymyksen merkkejä.

 Voide on täyteläinen ja siksi aivan nappivalinta etenkin talvikäyttöön. Olen käyttänyt tätä yövoiteen kanssa sekä päivävoiteen kaverina meikin alla. Silmämeikki voi liian muhkean kerroksen jälkeen liikkua paikoiltaan, joten aamulla vain pienen pieni tippa riittää. Öisin levitän tätä iholle sitten reippaamman kerroksen. Turvotus ei ole koskaan ollut silmänympärysihoni ongelma, mutta talvisin iho voi mennä kuivuudesta suorastaan rypyille. Onneksi tällä ehkäisen sen todella tehokkaasti. Iho pysyy pehmeänä, eikä ala missään vaiheessa kutittaa kuivuuttaan. Ihanan ravitseva pikku tuubi!

Vinkki! Muista levittä silmänympärysvoide aina nimettömällä. Näin vältyt painamasta ja hinkkaamasta ihoa liian kovalla otteella, mikä  voi pahimmassa tapauksessa edistää juonteiden syntymistä ja ihon veltostumista.

Lumene Bright Now Vitamin C yövoide.jpg

Uusi yövoide ei ole sitä, mitä voisi ehkä suoralta kädeltä olettaa. Tavallisesta yövoiteesta tämä eroaa nimittäin siten, että samaan syssyyn on laitettu myös kasvonaamio. Raaka-ainelistasta löytyy myös C-vitamiinijohdannaista ja lakan nektaria. Näiden lisäksi yövoiteessa on myös suomalaisen lakan siemenöljyä, jonka rasvahapot suojaavat ihoa ikääntymisen merkkejä vastaan ja auttavan ihoa elpymään päivän rasituksista. Lisäksi voide auttaa ihoa pitämään kiinni kosteudestaan, minkä olen kyllä huomannut voidetta käyttäessäni.  Ja yksittäisenä huomautuksena vielä se, että voide sisältää sitä kovasti metsästämääni A-vitamiinijohdannaista, jonka tehosta olen puhunut aiemminkin.

Alkuperäiseen Vitamin C -yövoiteeseen verrattuna tämä Sleeping cream on koostumukseltaan huomattavasti tuhdimpaa tavaraa. Ja näin talvisin uusi tulokas onnistuukin paremmin ihoni kosteustasapainon ylläpitämisessä. Ihoni on aamulla edelleen kosteutetun tuntuinen, mikä ei meikäläisellä useimpien yövoiteiden kanssa toteudu. Lisäksi iho näyttää heleältä (tietysti), mutta mitä muuta voisi näin kovalla ainesosalistalla odottaa.

Lumene Bright Now Vitamin C hyaluronic 3.jpg

Lumenen Bright Now Vitamin C on todella kovan luokan ihonhoitosarja ja päihittää helposti monet kalliimmat kilpailijansa. Trust me. Vaikka postaus on toteutettu yhteistyössä Lumenen kanssa, voin vakuuttaa, että olen hehkuttanut ja tulen hehkuttamaan sarjan tuotteita jatkossakin ilman minkäänlaisia yhteistyökuvioitakin! Tiedä vaikka sarja tuotteet tulisivat kulkemaan matkassani vielä vuosikymmeniä eteenpäin. Se on hyvin mahdollista.

Kaikkien uutuuksien suositushinta on 19,90 e. Lisätietoa ja videot hyaluronitiivisteen ja silmänympärysvoiteiden toimintatavoista löydät Lumenen verkkosivuilta.

Kommentit (20)
 1. Ei apua, kylläpäs myit nämä nyt hyvin! 😀 Olen pariin otteeseen tuota hyaluronitiivistettä Sokoksella hypistellytkin, eiköhän se sieltä nyt pidä käydä hakemassa. Itselläni ei ole ihan näin vahvaa luottoa Lumenen tuotteisiin kuin sulla, vaikka vakiokäytössä esimerkiksi merkin kulmakynä, kulmageeli ja rauhoittava kasvonaamio onkin. Nämä uutuudet kuulostivat kuitenkin juuri siltä, mitä iho tällä hetkellä kaipaa!

  Kiitos muutenkin loistavasta blogista, tykkään aivan mielettömästi! 🙂

  1. Kyllä tuo hyaluronitiiviste on vaan todella hyvä ostos, jos sen meinaat tehdä! 🙂

   Kiitos itsellesi kivasta kommentista! <3

 2. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  18.2.2016, 12:04

  Haluan nämä kaikki! Tiiviste vaikuttaa niin loistavalta, ja oranssi pullo on ihanan piristävä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *