Ihon kosteutusta pikavauhdilla: testissä uudet Vaseline-sprayt

NUDE

Kaupallinen kampanja: yhteistyössä Vaseline

On Vaseline-yhteistyön toisen postauksen vuoro. Edellinen postaukseni käsitteli Vaselinen historiaa ja mukana oli arvonta, jonka voittaja pääsee kanssani Hanna-Maria Seppälän uimakouluun. Palkinnon nappasi nimimerkki TiiaT ja häneen on otettu yhteyttä. Kiitos vielä kaikille osallistujille!

Tällä kertaa pääsen esittelemään teille tuoteuutuudet, joista olen tämän yhteistyön aikana ollut todella innoissani. Vaseline on tuonut markkinoille ihkauudet vartalovoiteet, eivätkä ne ole ihan mitä tahansa tusinarasvoja. Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser  -voiteet on nimittäin pakattu kätevästi suihkepulloon!

Uudet Vaseline-sprayt ovat juuri jotain sellaista, joita testaisin ihan ilman yhteistyökuviotakin. Vartalon ihon hoitaminen kun on minulle vähän pakkopullaa. Siksi kaikki tätä hommaa helpottavat tuoteuutuudet otetaan innolla ja kokeilunhaluisena vastaan. Spray-muotoiset voiteet ovat ainakin minulle täysin uutta ja ihmettelenkin, miten näitä ei ole markkinoilla useampia.

Sprayn käyttö on todellakin uskomattoman nopeaa ja ehkä jopa vähän hauskaa. Koko vartalon käsittelyyn menee peräti 20 sekuntia, otin aikaa! Kevyen koostumuksen omaava voide imeytyy lupauksiensa mukaisesti ripeästi, joten vaatteet voi pukea ylle heti, eikä iholle jää inhoittavan nahkeaa tai tahmeaa tunnetta. Suihkeet sopivat täydellisesti siis myös kesäkäyttöön. Tahraamaton kääntökorkillinen pullo on lisäksi helppo ottaa mukaan mihin tahansa, esimerkiksi salille tai rantakassiin!

Vaselinen spray-voiteet sisältävät pienenpieniä vaseliinitippoja, jotka levittyvät iholle ja pitävät kosteuden siinä pidempään. Ja sen ne todella tuntuivat tekevän. Molemmat sprayt siis lunastivat täysin odotukseni ja nämä taitavat olla niitä tuotteita, jotka pääsevät testikäytöstä suosikkituotteiden joukkoon. Meikäläisen kylppärin kaapissa näistä taisi tulla juuri vakkarikamaa tälle kropan ihon laiskalle hoitajalle ;)

Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser -vartalovoiteita löytyy kahtena eri tuoksuna: mieto ja raikas Essential Healing sisältää kaurauutetta, joka rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Cocoa Radiant taas tuoksuu ihanalta kookokselta ja sisältää kosteuttavaa kaakaovoita. Spray-voiteet sopivat päivittäiseen käyttöön ja niiden suositushinta vaihtelee 5-6,10 € (190 ml).

Kommentit

Pauliina Alenius (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Oi, näistä mä vähän oon innolla odotellutkin, että tulisi jostain vastaan postausta! Mä olen itse myös tosi laiska rasvaamaan kroppaa, joten nää kuulostaa aivan täydellisiltä myös mun kaappiin! Kiitti -pitääkin kipaista kauppaan ;)

LA (Ei varmistettu)

miltä lattia näytti käytön jälkeen? Jäin arpomaan näiden ostamista, kun mietin tuleeko lattiasta liukas, kuten yleensä spraytuotteista.. :)

Erika Naakka
NUDE

En ole huomannut mitään sellaista! :) Suihku tulee niin pienelle alueelle, ettei voide leviä sinne, minne suutin ei ole suunnattu. Jos yhtään ymmärsit mitä tarkoitan :D

Nata - White Trash Disease

Pakko saada, mäkin oon superlaiska rasvaamaan ihoa muulloin kuin tatskan jälkeen :D

1qaz (Ei varmistettu)

siis suihkutetaanko tuo ihoon vain kauttaaltaan ja annetaan kuivua vai kuuluuko se levittää tasaisemmaksi sen jälkeen kun on iholle suihkuttanut?

Vierailija (Ei varmistettu)

Voisiko tätä käyttää myös meikin alla? Meikkivoiteena käytän Lumenen CC voidetta. ☺️

Kommentoi