Ikoninen hopeashampoo uudistui – Fudge Clean Blonde Damage Rewind

Teistä jo varmaan melkein kaikki tietää, että meikäläisen ehdoton hopeashamoosuosikki on aina ollut ikoninen Fudge Clean Blonde. Mikään muu shampoo ei ole onnistunut kirkastamaan omaa vaaleaa kuontaloani kuin se! Ja nyt Clean Blonde on uudistunut ja meikäläinenhän on enemmän kuin innoissaan.

Mutta tehokkuudella on myös kääntöpuolensa, alkuperäinen Clean Blonde kun on ollut aika kuivattava, mistä olen kuullut monen muunkin valittelevan. Olen aina käyttänyt jotain hiusmaskia hopeashampoopesun jälkeen, mikä on auttanut aika hyvin shampoon liiankin rajuun pesutehoon.

Alkuperäinen Clean Blonde uudistui myös, mutta itse olen enemmän innoissani tästä täysin uudesta Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo -hopeashampoosta, johon olen jo ihan rakastunut. Se on nimittäin sulfaatiton! Se ei kuivata ollenkaan edeltäjänsä tavoin ja sisältää jopa hiusta korjaavia proteiineja ja kosteuttavia ainesosia.

Fudge Clean Blonde Damage Rewind

Väri on edelleen yhtä tuju violetti, joka taittaa kyllä pahimmatkin keltaisuuden sävyt pois hiuksista. Käytän tätä noin joka toisella pesulla niin, että pesen hiukset ensin normaalilla shampoolla hiuspohjaa myöten ja sitten tällä hopeashampoolla keskittyen etenkin pituuksiin.

Fudge Clean Blonde -shampoiden hinta taisi myös nousta uudistuksen myötä. Onneksi shampoota löytyy pieni 50 ml pullo, jolla voi lähteä shampoota ensin vain testaamaan. Lisäksi shampoo on hyvin riittoisa eli jokaisen euron arvoinen. Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoota löytyy mm. Cocopandalta* ja Eleveniltä*.

Pysy mukana <3 bloglovin’ + facebook + blogit.fi

Tuote saatu testiin blogin kautta.

kauneus hiukset
Kommentit (2)
  1. Mitenköhän on, toimisiko tuo punaisuuden taittamiseen miten hyvin? Tahtoisin viileämpää sävyä tukkaani, jossa on edelleen hiusvärin jämiä (kasvattelen omaa väriä hiljaksiin) ja omakin värini on todella lämmin.

    1. Joo toimii oikein hyvin myös ruskeissa hiuksissa punaisuuden taittamiseen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *