Inglot x JLo

Tämän kevään yksi mielenkiintoisimmista meikkilanseerauksista oli ehdottomasti Inglot x Jennifer Lopez, jonka tuotokseen pääsin tutustumaan viime torstaina.

Kun ensimmäisen kerran kuulin tästä yhteistyöstä, mallailin päässäni jo sen, miltä kokoelma voisi näyttää. JLo:n imagoon sopivia juttuja olisivat ainakin nudepunat, ehkäpä yksi kesäinen puna, aurinkopuuterit, kimalle ja hehku. Ja näitä kaikkia uudesta sarjasta löytyikin!

inglot jlo 9.jpg

inglot jlo 2.jpg

inglot jlo 5.jpg

Laajaan uutuuskokoelmaan kuuluu siis iso määrä luomivärejä niin kiinteinä kuin irtopigmentteinäkin, erilaisia aurinkopuutereita, korostuspuutereita, kulmageelejä, ripsareita, geelimäisen eyelinerin, huulipunia, huulikiiltoja, kynsilakkoja, poskipunia ja irtoripsiä. Kokoelmassa on kaikkiaan noin 70 kaunista ja trendikkään sävyistä tuotetta. Tuotteita voi ostaa yksittäisinä tai niistä voi Inglotille tuttuun tapaan koota vaikka minkälaisia paletteja.

inglot jlo 7.jpg

inglot jlo 3.jpg

Hinnat ovat hieman muita Inglotin hintoja korkeampia. Esimerkiksi Inglot x JLo -sarjan irtopigmentti maksaa 25 euroa, poskipuna 17 euroa ja yksittäinen luomivärinappi 10 e. Meikkejä voi ostaa Inglotin omista myymälöistä, verkkokaupasta ja nyt myös Egoista. Tuolla Kluuvin liikkeessä kuvausvalot eivät olleet parhaat mahdolliset, joten tsekkaa koko kokoelma paremmalla väritasapainolla Inglotin sivuilta.

inglot jlo.jpg

inglot jlo 6.jpg

inglot jlo 4.jpg

inglot jlo 8.jpg

Blogit.fi + Facebook + Bloglovin’ + Instagram

Kommentit (6)
  1. Hyvän näköisiä tuotteita, mutta silmä osui sun ihanaan paitaan, saako udella mistä oot sen hankkinut?

    1. H&M:stä mutta siitä on kyllä jo vähän aikaa :/

  2. Delhi Escorts
    20.2.2019, 04:49

    I’m glad you liked Lucimar, I’ll make more posts like this. A kiss!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *