"Insta" November

NUDE

1. Vinski ei näköjään tajunnut mut vitsiä.. 2. Tällaista mömmöä meihin ruiskutettiin suihkurusketuksessa. 3. Ja tällainen oli lopputulos. Näytä mulle missä sul on rusketusraidat! 4. Heti suihkurusketuksen jälkeen iho oli siniharmaa ja saatiin kummastelevia katseita kaupungilla. 5. Valmistautumista Synapsin 50-vuotisjuhliin. 6. Ja mihin tahansa juhliin valmistaudunkin, kämppä yleensä räjähtää tämän näköiseksi. Mites toi siveltimien pitäminen lattialla heh heh..

1. Esko Valtaoja ja fanit! Tämä kuva muuten pääsi professorin Facebook-profiilikuvaksi asti ;)  2.-5. Vuosijuhlintaa! 6. Rooman koneessa. 7. Rooman paras mesta, Trastevere. Ihania pikkukatuja, putiikkeja ja tietenkin sitä maailman parasta jäätelöä :) Hyvää vastapainoa keskustan melulle ja välillä ahdistavallekin tunnelmalle. 8. Kermakakku keskellä Roomaa, Vittoriano-monumentti.

1. Rooman neljäkerroksinen Zara, ah! 2. Meikäläinen Fontana di Trevillä. 3. Meinasin seota Rooman Sephorassa. 4. Illalla Pantheonin kupeessa. 5. Takaisin Suomessa siskon luona, missä Dino oli taas dorka oma itsensä :) 6. Costumen kolmas numero ilmestyi tällä viikolla! Tämän numeron kansi on mun ehdoton lemppari. Lehdestä löytyy myös mun tekemä pantakampaus-tutorial, kannattaa tsekata! :)

Follow me on Facebook and with Blogilista or Bloglovin'!

Kommentit

Peaches (Ei varmistettu) http://cukieripieprz.blogspot.com/

Beautiful pictures, I love them all! :-)

Erika Naakka
NUDE

Thanks! :)

Liilo (Ei varmistettu)

Hei millainen oli sää Roomassa? Ite oon myös lähdössä viikon päästä ja mietin kuumeisesti millaisia vaatteita pakata mukaan! Oliko sulla joku villakangastakki tms. ?

Erika Naakka
NUDE

Aika lämmintä, noin 14-16 astetta kaikkina päivinä. Mulla oli pitkä villakangastakki ja pidin sitä koko ajan auki ja olin ilman kaulahuivia. Paikalliset olivat kylläkin paksuissa toppatakeissa ja pipoissaan viluisen näköisiä :D Eli siellä oli nyt vähän niin kuin Suomessa elo-/syyskuussa.

Liilo (Ei varmistettu)

Ok, tuhannet kiitokset! :) En tiedä tekeekö tämä pakkaamista yhtään sen helpommaksi, mutta olen ainakin vähän viisaampi.. :D Täytyy ehdottomasti käydä tsekkaamassa myös tuo Trastevere!

Rapu (Ei varmistettu)

Oot ihan älyttömän kaunis noissa juhlakuvissa! :) Upea mekko ja kaikki!

Erika Naakka
NUDE

Hih, kiitos :)

emmery (Ei varmistettu)

Vau miten upeana olet ollut noissa juhlissa! Tuli mieleen moderni Marilyn Monroe :) teetkö postauksen missä näkyis asu, hiukset ja meikki paremmin?

Erika Naakka
NUDE

En valitettavasti voi tehdä, kun en saanut otettua kunnon kuvia niistä :(

laura (Ei varmistettu)

Oletpa kaunis ja hoikka!! :--) kun yleensä susta on vain pelkkiä kasvokuvia yllättävää meikkiblogi kuitenkin mutta jokatapauksessa, tuo avoselkä on upea!

http://meanwhileintre.blogspot.fi/

Erika Naakka
NUDE

Voi kiitos! :) Sainkin aika kauan etsiä avoselkäistä mekkoa, mutta onneksi se sitten vihdoin löytyi :)

inski (Ei varmistettu)

Oon nyt ilmeisesti vähän tyhmä mut en löydä sua Instagramissa ja en löytäny sun nimimerkkiä täältäkään :( Tai sitte en vaan osaa etsiä.

Erika Naakka
NUDE

ei mulla oo instagramia :) nää onkin "insta"-kuvia :D

inski (Ei varmistettu)

Noniii oho hups, se selittää paljon :D Eli olen vähän tyhmä.

Asta (Ei varmistettu)

Moikka!

Löysin sun blogin Irenen blogin kautta ja selasin sen heti takautuvasti kokonaan :)

Kysymys tuosta suihkurusketuksesta, missä kävitte ja suihkutettiinko aine käsin? Kävin Tampereella tosi hyvässä paikassa jossa nimenomaan käsin laitettiin väri, mutta en oo löytänyt Helsingistä... Aaaa, ja nyt samantien tajusin, että kävitte tietysti Turussa :D No oisko sulla sattumalta tietoa hyvästä paikasta HKI:ssä? Varmaan muutkin kaipaisi infoa :)

Kiitos!

Erika Naakka
NUDE

mä en kyllä HKI:n paikoista tiedä mitään :/ sitä kannattaa kysyä Ireneltä. käytiin paikassa, jossa aine ruiskutettiin käsin ja aion jatkossakin käydä sellaisissa paikoissa. kopissa yksin pyöriminen ei oo mun juttu :)

Asta (Ei varmistettu)

Minäpä kysäisen, kiitos :)

Joo, ja tuntuu jotenkin turvallisemmalta, että väri tulee tasaisesti kun se laitetaan käsin :) Mutta kyllä siinä kieltämättä ilman vaatteita seistessä välillä miettii, että kaikkee sitäkin kauneuden eteen tekee :D

Kommentoi