”Insta” November

1. Vinski ei näköjään tajunnut mut vitsiä.. 2. Tällaista mömmöä meihin ruiskutettiin suihkurusketuksessa. 3. Ja tällainen oli lopputulos. Näytä mulle missä sul on rusketusraidat! 4. Heti suihkurusketuksen jälkeen iho oli siniharmaa ja saatiin kummastelevia katseita kaupungilla. 5. Valmistautumista Synapsin 50-vuotisjuhliin. 6. Ja mihin tahansa juhliin valmistaudunkin, kämppä yleensä räjähtää tämän näköiseksi. Mites toi siveltimien pitäminen lattialla heh heh..

1. Esko Valtaoja ja fanit! Tämä kuva muuten pääsi professorin Facebook-profiilikuvaksi asti 😉  2.-5. Vuosijuhlintaa! 6. Rooman koneessa. 7. Rooman paras mesta, Trastevere. Ihania pikkukatuja, putiikkeja ja tietenkin sitä maailman parasta jäätelöä 🙂 Hyvää vastapainoa keskustan melulle ja välillä ahdistavallekin tunnelmalle. 8. Kermakakku keskellä Roomaa, Vittoriano-monumentti.

1. Rooman neljäkerroksinen Zara, ah! 2. Meikäläinen Fontana di Trevillä. 3. Meinasin seota Rooman Sephorassa. 4. Illalla Pantheonin kupeessa. 5. Takaisin Suomessa siskon luona, missä Dino oli taas dorka oma itsensä 🙂 6. Costumen kolmas numero ilmestyi tällä viikolla! Tämän numeron kansi on mun ehdoton lemppari. Lehdestä löytyy myös mun tekemä pantakampaus-tutorial, kannattaa tsekata! 🙂

Follow me on Facebook and with Blogilista or Bloglovin’!

Kommentit (17)
  1. Beautiful pictures, I love them all! 🙂

  2. Hei millainen oli sää Roomassa? Ite oon myös lähdössä viikon päästä ja mietin kuumeisesti millaisia vaatteita pakata mukaan! Oliko sulla joku villakangastakki tms. ?

    1. Aika lämmintä, noin 14-16 astetta kaikkina päivinä. Mulla oli pitkä villakangastakki ja pidin sitä koko ajan auki ja olin ilman kaulahuivia. Paikalliset olivat kylläkin paksuissa toppatakeissa ja pipoissaan viluisen näköisiä 😀 Eli siellä oli nyt vähän niin kuin Suomessa elo-/syyskuussa.

      1. Ok, tuhannet kiitokset! 🙂 En tiedä tekeekö tämä pakkaamista yhtään sen helpommaksi, mutta olen ainakin vähän viisaampi.. 😀 Täytyy ehdottomasti käydä tsekkaamassa myös tuo Trastevere!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *