Instalately

NUDE

Ihan alkuun kerron, että Ideakorun voittaja on nyt arvottu ja voittajaan on oltu yhteydessä. Kiitos kaikille osallistujille! Ja ilmoitusluontoisena asiana se, että Costumen ilmettä uudistetaan eli älkää ihmetelkö tulevia muutoksia :) Tänään päätin vielä jakaa muutaman kuvan Instagramini puolelta.

Olen nyt tehnyt pari tutorial-juttua Olivia- ja Elle-lehdille. Uusimmassa Oliviassa ohjeet pysyviin punahuuliin! // Kuvasta ei ehkä hirveän hyvin näy sen pointti eli superhyvässä järjestyksessä oleva tietokoneen työpöytä. Löysin Love Aesthetics -blogista mahtavan työpöydän taustakuvan, jonka avulla asiat tulee pidettyä paljon paremmassa järjestyksessä. Suosittelen kokeilemaan! // Sain Sheinside.comista paketin, josta paljastui mm. tämä ihana hamonen. Vielä kun olisi jotkut juhlat, joihin tämän voisin pukea ;)

Teehetki siskon luona <3 // Ripustin pussilakanat kuivumaan ja ihastelin syntyneitä sisustuselementtejä :D // Espanjan entinen katukoira Papi nautiskelee uudesta elämästään <3

Kaffehetki Nespressolta saamallani kahvikoneella. // Olen innostunut vesivärimaalauksesta. Joskus kun päivä on ollut ahdistava, tekee mieli uppoutua tunneiksi maalailemaan. Se auttaa tällaista erityisherkkää murehtijaa :) Tein siskon uuden mammablogin bannerin upouusilla vesiväreilläni! // Meinasi itku tulla liikutuksesta, kun Lumene lähetti tämän postauksen jälkeen paketin primereita. Jos joku, niin tämä on sitä hyvää PR:ää!

Kävin Yves Saint Laurentin tilaisuudessa kuuntelemassa kevään uutuuksista. Erityisesti uusi luomiväripaletti alkoi kiinnostaa. Saimme tilaisuudesta mukaamme merkin kuuluisat Touche Éclat Radiant Touch valokynät, joita olen himoinnut jo kauan. Enkä turhaan, tämä on maineensa arvoinen tuote! // White Trash Disease -blogin Nata taitaa harjoittaa jotain Instagram-noituutta, kun omani näytti eräänä päivänä tältä... // Myös Lancômelta tuli markkinoille uusi luomiväripaletti, johon olin tutustumassa bloggaajatilaisuudessa. Samalla reissulla sain mukaani uuden Miracle Cushion -meikkivoiteen, josta tuli heti yksi suosikeistani!

Tulipa muuten mieleen, että kiinnoistaisiko teitä kysymys-vastaus-postaussarja? Olen harkinnut sellaisen tekemistä jo pitkään, mutten ole varma kiinnostaako ketään meikäläisen henk.koht.asiat :D Eli miten on, keksisitkö kysymyksiä?

Seuraa Instagramissa: @erikanaakka

Kommentit

Filippus (Ei varmistettu)

Kyllä kiinnostaa kysymys/vastausosio :) Tässä tulee:

- Koska valmistut vai oletko jo valmistunut?
- Jos et ole valmistunut, niin missä / millaisissa tehtävissä haluaisit työskennellä valmistuttuasi?
- Kuinka tapasitte poikiksesi kanssa?
- Oletteko menossa naimisiin?
- Voisitko muuttaa takaisin kotikaupunkiisi?
- Ovatko sisaruksesi täyssisaruksia vai onko puolikkaita(kin)?
- Oletko sisaruksista nuorin?
- Onko sinulla omaa autoa?
- Missä maissa olet käynyt?
- Minne haluaisit matkustaa?
- Onko sinulla mitään kosmetiikkaan liittyyvää koulutusta?

Toivottavasti jaksat vastailla :D

Erika Naakka
NUDE

haha mun piti tehdä se kysymyspostaus erikseen mutta käyhän se näinkin :D Kiitos!

Amelie (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kiinnostaa kysymys/vastaus postaus. Tässä olis muutama kysymys vastattavaksi.

-Oletko aina ollut hyvä koulussa?
-Miksi aloitit bloggaamisen?
-Tykkäätkö tehdä käsitöitä?
-Kauanko olet seurustellut?
-Haluatko joskus saada lapsia?
-Mitä ajattelet siskosi raskaudesta?
-Onko sinulla mottoa?

Tässä jotain. Toivottavasti voisit vastata näihin jossain postauksessa :)

Carl (Ei varmistettu) http://www.sudio.se

Moi Erika :)

Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.

Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.

Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja.

Hauskaa päivänjatkoa!!

Carl

Kommentoi