Uusi ase kestäviin kampauksiin

Alkuperäisistä puhelinlankaponnareistaan tunnettu Invisibobble on iskenyt aika täydelliseen rakoon. Näin puoliponnareiden ja -nutturoiden kulta-aikana merkki toi markkinoille niihin täydellisesti sopivat Nano-ponnarit.

invisibobble nano.jpg

invisibobble nano 3.jpg

Itse ihastuin näihin ensikokeilulta. Olen tosiaan käyttänyt kampauksissa normaaleja kumilenksuja ja tehnyt puoliponnarin tavallisella isolla Invisibobblella, mutta molemmissa on ollut omat ongelmansa. Liukkaassa tukassa kumilenksut voivat alkaa päivän mittaan liukua paikoiltaan ja saattavat jopa tippua pois. Isot Invisibobblet taas on hieman haastavaa saada piiloon puolinutturaa tehdessä. Nanot kiilasivatkin kärkeen molemmissa tapauksissa!

invisibobble nano 2.jpg

Mutta varoituksen sananen hentohiuksisille: nämä pysyvät hiuksissa todella tiukasti. Ole siis varovainen, kun poistat ponnaria kampauksestasi, ettei se kaikessa kestävyydessään katko hiuksia.

Muutoin suosittelen näitä isosti! Pikkuisia löytyy tällä hetkellä mustana, ruskeana, beigenä ja läpinäkyvinä ja hintaa kolmen kappauksen paketilla on 4,90 e. Joko olet testannut?

kauneus hiukset testit meikki
Kommentit (2)
  1. Ohho, ihan superia! Ja miten soma se on <3 😀

    1. No eikö ookki söpö! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *