Irtoripsien kiinnittäminen – Insta-video ja omat suosikkini

Irtoripsien kiinnittäminen on monille sellainen ikuisuushaaste, johon ei oikein uskalleta edes tarttua. Irtoripsien kiinnittäminen ei oikeasti ole rakettitiedettä ja kunhan muistaa muutaman jutun ja valitsee oikeat tuotteet, hommasta voi parhaimmillaan selvitä parissa minuutissa! Lookki nousee ihan uudelle tasolle, kun ripsiin lisää kunnolla tuuheutta, joten irtoripsiin ja niiden kiinnittämiseen kannattaa kyllä totutella 🙂

Yksi toivotuimpia juttuja on aina ollut video irtoripsien kiinnittämisestä. Kuvasinkin yhden meikkitutorialin tekemisen yhteydessä minivideon ripsitupsujen liimaamisesta ja jaoin sen tänään Instagramissani. Samalla päätin jakaa postauksen muodossa mun lempi-irtoripseni, joiden kanssa aloittelijakin voi lähteä hommaa kokeilemaan!

Lempparini

Trio-ripsitupsut ovat ehdottomasti ne helpoin irtoripsityyppi, josta kannattaa aloittaa. Trio-ripsitupsuissa on yhdessä lyhyessä nauhassa kiinni monta ripsitupsua, jolloin saat ripsitupsujen luonnollisemman lopputuloksen yhdistettynä kokonaista ripsinauhaa huimasti helpompaan kiinnittämiseen. Itse käytän näitä kaikista eniten ja erityisesti sellaiset paketit, joissa on yhdistelmänä kolmen ja kahden ripsitupsun nauhoja sekä ihan yksittäisiä ripsitupsua, ovat suosikkejani.

Ripsitupsupaketeista lemppareitani ovat: Kiss Haute Couture Trio -ripsitupsut, jotka on ehkä helpoimmin saatavilla esimerkiksi K-citymarketeissa, Stockmannilta ja Sokoksilla. Eikä ne maksa kuin vähän alle kympin! Nämä ovat olleet käytössäni pisimpään ja olen käyttänyt jo moonta pakettia. Käytän muuten näitä aina niin monta kertaa kuin vain voin; puhdistan aina vain vanhan liiman pois.

Sitten ehkäpä meikäläisen lempi-irtoripsimerkkiin eli ruotsalaiseen Sweed Lashesiin. Heiltä löytyy tosi monia hyviä irtoripsimalleja ja esimerkiksi muutama eri irtoripsitupsupaketti. Meikäläisen uusi lemppari on Sweed by Ida Ekman -ripsitupsut (17 e, Sokos.fi), jotka ovat noita Kissin tupsuja pidempiä, mutta paketista löytyy niin yksittäisiä että kahden ja kolmen tupsun nauhoja. Kiinnitän aina pisimmät tupsut silmän ulkonurkkiin ja keskiosiin ja sisäosaan käytän lyhyempiä yksittäisiä tupsuja ja kahden tupsun nauhoja.

Toinen ripsityyppi, joita käytän, on lyhyemmät ripsinauhat, joissa on esimerkiksi noin puolen silmän pituinen nauha. Tällainen setti löytyy mm. Sweediltä (By Terry Edition Tête à Tête, 15 e, eleven.fi*) ja ne onkin olleet mun lempparit tosi pitkään. Kiinnittäminen on helppoa ja ennen kaikkea nopeaa eli jos meikkausaika on rajallinen, valitsen nämä parissa sekunnissa kiinnitettävät mininauhat.

Liimana käytän yleensä joko mustaa Ardell DUO -ripsiliimaa (kahden liiman setti 8 e, KICKS.fi*), jossa on mukana pieni sivellin tai Sweedin liimaa (12 e, Sokos.fi). En osaa sanoa kumpi olisi parempi tai yleensäkään mikä kummaltakaan merkiltä olisi se kaikista paras. Ei voi mennä vikaan, jos jommalta kummalta ripsiliiman itselleen hommaa 🙂

Kuvasin Instagramiin pienen videon tällaisten trio-ripsitupsujen kiinnittämisestä niille, joille homma on vielä vähän vierasta. Eli tsekkaa tämä ja ei muuta kuin harjoittelemaan!

Video

bloglovin’+ facebook + blogit.fi + instagram

Kommentit (7)
  1. Ei nyt liity varsinaisesti postaukseen, mutta uudistuneen Lilyn myötä blogit eivät päivity enää Blogloviniin :((

    1. Saman huomasin, harmittaa!

    2. Joo se on huomattu ja sitä korjataan. Nyt ilmeisesti jo parin blogin postaukset sinne päivittyy 🙂

  2. Laittaessani Sweed Lashesin Terry Flair-ripsitupsuja, vaihtaessa lyhyempään ripsitupsuun, näkyy pituusero liian selvästi. Onko sinulla tähän jotain vinkkiä?

    1. No tietysti jos ne eri pituiset ripset siinä paketissa olisi mahdollisimman lähellä toisiaan niin se olisi hyvä. Plus yleensä käytän lyhyempiä tupsuja, koska tuonne keskiosiin en vain pysty laittamaan hirveän pitkiä. Eli lyhyempien käyttäminen koko silmän pituudelta voisi olla hyvä vinkki 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *