Jäämeikki + lippuarvonnan voittajat

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Taitoluistelun MM-kisat

Muutama viikko sitten rustailin blogiin taitoluistelijoiden parhaita meikki- ja kampausvinkkejä. Ja koska näyttävät lookit ja pukuloisto ovat iso osa taitoluistelua, sain tällä viikolla yhteistyön merkeissä haasteen toteuttaa taitoluistelun MM-kisoista inspiroituneen jäämeikin.

Vaikka maskeeraukset eivät olekaan ihan sitä ominta alaani, rakastan leikkiä väreillä ja muodoilla ja tietysti kimalteilla ;) Näyttävämpiä ja mielikuvituksellisia meikkejä on ihan hyväkin aika ajoin taiteilla. Niistä voi nimittäin keksiä jotain tekniikoita myös ihan arkimeikkiin!

Kokeilin meikkiin Ida Ekmanin (@ida_elina) vinkkaamaa silmämeikkikikkaa, levitin nimittäin ripsiini valkoista eyelineria! Jäisten ripsien lisäksi halusin luoda korostuksilla ja varjostuksilla teatraalista fiilistä ja tietysti taitoluisteluun yhdistyy ihanat kimaltavat paljetit, joita liimasin ripsiliimalla ohimoille.

Taitoluistelukisoissakin nähdään näyttäviä esiintymis-lookeja ja mielestäni esimerkiksi tällaiset irtokristallit sopisivat täydellisesti suomalaiselle jäätanssijalle. Vai mitäs te sanotte?

Taitoluistelun MM-kisat käydään siis parin viikon päästä 29.3-2.4.2017 Hartwall Arenalla ja odotettavissa on jättimäinen urheilutapahtuma. Kisojen lisäksi odotellaan myös huikeaa avajaisshowta, jossa esiintyy yli 200 esiintyjää! Lippuja on vielä saatavana ja verkkokaupan löydät täältä.

KASVOT: Urban Decay Self-Adjusting Complexion Primer* + Make Up Store Sculpt Excellence Foundation (Corn ja Cotton)* + Make Up Store Cover All Blue + Lumene Sheer Finish Loose Powder* + NYX Highlight & Contour Pro Palette* + RMS Beauty Cream Eye Shadow, Lunar* + Urban Decay Afterglow Powder Highlight, Sin*

SILMÄT: Make-up Studio Cream Foundation, Fair + Isadora Kohl Kajal Easy Glide Eyeliner, 01 Black* + Kiko Long Lasting Stick Eyeshadow, 19 + NYX Wicked Dreams palette* + Sensai Liquid Eyeliner* + Yves Saint Laurent Waterproof Stylo, 1* + Ardell Professional 110 Lashes + ripsissä NYX White Liquid Liner*. HUULET: NYX Velvet Matte Lipstick, Midnight Muse*.

Edellisessä yhteistyöpostauksessa arvoin kaksi kahden lipun pakettia MM-kisat päättäviin vapaatanssikisoihin, jotka järjestetään Hartwall Areenalla 1. huhtikuuta. Tällä kertaa onnetar suosi nimimerkkejä Noora / Villakoiria ja kissankarvaa ja AnnikaJ. Molempiin on otettu yhteyttä, joten tytöt, tsekatkaapa sähköpostinne ;)

*Tuote saatu blogin kautta.

Kommentit

Irene / Mutsie (Ei varmistettu) http://mutsie.bellablogit.fi

Törkeen siisti! Sun pitäis tehdä useemmin maskeerauksia!

Erika Naakka
NUDE

No perkules!

suvi_t (Ei varmistettu)

To-del-la hieno! :) Mä nyt kommentoin ensimmäiseen mahdolliseen ihan toisesta aiheesta.

Kärsin tummista silmänalusista ja olen tuota Make up storen cover all blue nappia katsellut "sillä silmällä" :') Mulle vaan aiheuttaa päänvaivaa et tuossa uudessa versiossa (ainaki sokoksen sivuilla) on 3 eri sävyä. Oletko niitä testaillut? Mun sy-alueen tummuusaste on varmaanki hyvin samaa luokkaa kuin sulla, ei riitä ihan perustuotteet :L

Asun niin tuppukylässä, jos kosmetiikkaa ajatellaan, ettei mulla oo mitään mahdollisuuksia päästä kokeilemaan mitään paikan päällä..

Erika Naakka
NUDE

Kyllä näitä yksittäisiä löytyy edelleen myös uudistuneessa sarjassa: http://www.makeupstorecosmetics.com/eu/base/concealer/cover-all.html Eli suosittelen edelleen ihan ehdottomasti! :) Ja tilata voit sinne "tuppukyläänki" vaikka täältä: https://www.bangerhead.fi/make-up-store/pohjameikki :)

Miia Ezen (Ei varmistettu) http://www.idealista.fi/miikkulaisen/

En kestä kuinka ihana meikki Erika! Osaathan sä tehdä upeita maskeja! <3 Ja vitsit noi sun ripset! Luulin, että sul on valkoset irtoripset. Oon niin kade nysine ripsineni. Saa siis suositella hyvää ripsiseerumia. ;)

Erika Naakka
NUDE

Voi kiitos :) Mut ei ei ei nää oo mun omat ripset hyvänen aika! :D On kyllä ihan lisää matskua siellä, Ardell Professionalin 110 Lashes ;) Ainoo toimiva ripsiseerumi mitä oon kokeillu sai mun silmät särkemään :o

AnnikaJ (Ei varmistettu)

Kiitos vielä lipuista :)

Erika Naakka
NUDE

No eipä mitään. ihanaa jos tykkäät! :)

Kommentoi