Järjettömän hyvä kulmakarvauutuus: Maybelline Tattoo Brow Pomade

Käväisin vähän aikaa sitten Maybellinen tilaisuudessa tsekkaamassa merkin uutuuksia loppukesään ja syksyyn. Uutuuskattauksesta nousi erityisen vahvasti esiin uusi luomiväripaletti, jonka ihanan keltaista sävyä oli sudittu kaikkien tapahtuman järjestäjien silmämeikkiin. Toinen erityisesti itselleni kolahtanut juttu olivat Maybellinen Tattoo Brow -sarjaan tulleet uudet tuotteet: Tattoo Brow Lasting Color Pomadet.

maybelline tattoo brow pomade.jpgmaybelline tattoo brow lasting color pomade taupe.jpg

Varsinaista suomenkielistä nimeä näille ei taida löytyä; voidemainen kulmakarvaväri taitaa olla lähimpänä totuutta. Kuuluisimmat pomadet ja joihin kaikki ovat varmasti jossain meikkivideossa törmänneet ovat tähän asti tulleet Anastasia Beverly Hillsiltä, mutta sanoisinpa, että nämä Maybellinen uutuudet ovat aivan yhtä hyviä, elleivät jopa parempia kuin esikuvansa.

Nämä Maybellinen kulmavärit ovat todella mahtava lisä merkin jo kattavaan kulmameikkivalikoimaan. Uudet Tattoo Brow Lasting Color Pomadet ovat siis nimensä mukaisesti erittäin kestäviä kulmavärejä, jotka levittyvät helposti (mielestäni Anastasian pomadeja helpommin) paketin mukana tulevalla viistosiveltimellä. Koostumus on esimerkiksi Anastasiaa mielestäni löysempää, joten sekin tekee tuotteesta helposti levitettävän. Pigmenttiä löytyy vaikka muille jakaa, joten hyvin pienellä määrällä saa jo melkein koko kulman meikattua.

maybelline tattoo brow 2.jpg

Itselläni on nyt tuon tilaisuuden jälkeen ollut käytössä sieltä saamani sävy 01 Taupe (kuvassa oikealla). En olisi uskonut, että tämä kaikista vaalein sävy sopisi meikäläiselle parhaiten, mutta usein nämä voidemaiset kulmavärit näyttävät helposti iholla sitten paljon tummemmalta kuin purkissa. Mutta sopivan tummuuden lisäksi tämä on kerrankin tarpeeksi kylmä sävy omaan makuuni! Muita sarjaan tulleita sävyjä ovat 03 Medium Brown (keskellä), joka on tummempi ja vähän lämpimämpi sekä 05 Dark Brown (vas.), joka on myös kylmä ja tumma.

maybelline tattoo brow 3.jpg

Vaikka olin kuvitellut, etten koskaan enää vaihda pois kulmakarvakynistä, niin nämä pomadet ovat saaneet minut toisiin aatoksiin. Haluan juhlameikkiin aina vähän näyttävämmät kulmat, joten siihen nämä ovat olleet todella hyviä. Arkena menen edelleen kulmakynän turvin, mutta viikonloppuisin kaivan aina Maybellinen uutuudet esiin!

maybelline tattoo brow pomade taupe.jpg

Tattoo Brow Lasting Color Pomadeja pitäisi tietääkseni jo löytyä kaupoista ja hintaa niillä on noin 16 euroa (Elevenillä 15,80 e). Paketin mukana tulee myös kaksipäinen sivellin, jossa toisessa päässä on kulmakarvaharja ja toisessa viistosivellin. Ja voin luvata, että yhdellä purkilla pääsee jo tooooodella pitkälle!

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Facebook + Instagram

Kommentit (4)
  1. Tuliko luomiväripaletteja muuta kuin tuo yksi?
    Hakusessa vihertäviä sävyjä, enkä millään meinaa löytää

  2. Moi! Onko sivellin riittävän hyvä vai mikä muu olisi pomadeen hyvä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *