Jokainen tarvitsee oman Desinsä

Kiertelimme siskoni kanssa Tukholman Sephoraa tuossa pari viikkoa sitten. Ja kun sisko osoitti tuotteita ja sanoi, että se ja se on suositellut tätä ja tätä, tiesin heti, ettei tuote tule sopimaan itselleni. Olen nimittäin huomannut, että tiettyjen bloggaajien suosittelemat jutut hyvin harvoin toimivat omalle iholleni tai ovat sitä, mitä tietyiltä tuotteilta vaadin.

Aloinkin miettiä, että jokainen tarvitsisi oman kauneusgurunsa, jonka valintoihin ja suosituksiin voi aina luottaa. Sellaisen, jonka kanssa maku, meikkaustyyli ja jonkin verran myös ihon ominaisuudet kohtaavat. Tällöin heti, kun tämä henkilö suosittelisi vaikka postauksessaan uutta meikkivoidetta, tietäisit heti, että sama tuote tulee toimimaan myös sinun ihollasi. Postauksessa näkyvät tuotteet ovatkin omilta guruiltani tulleita tuotevinkkejä, joihin olen sitten itse rakastunut.

tuotesuositus 3.jpg

Itselleni tällainen henkilö on Desi Perkins. Olen seurannut tätä super-kauneustubettajaa jo vuosia ja rakastanut hänen meikkaustyyliään ja draamavapaata ja ystävällistä tapaa olla esillä somessa. Lisäksi olen jakanut hänen videoitaan täällä blogissakin. Olen nimittäin huomannut, että kaikki mikä toimii Desillä, toimii myös minulla. Ja kaikki tuotteet sisältävät juuri ne ominaisuudet, mitä minäkin niiltä vaadin. Hän on myös hyvin usein tuotteista hämmentävän samaa mieltä kanssani.

tuotesuositus.jpg

Toinen meikäläisen henkilökohtainen guruni on Melissa Alatorre, jonka ansiosta tutustuin mm. Tarten Shape Tape -peiteaineeseen ja ajattelin ostaa seuraavaksi myös Laura MercierinSecret Camouflage -peiteaineen. Me kun jaamme pahan ongelman tummista silmänalusista. Pitäisikin varmaan vinkata Melissalle Avonin Mark Full Cover Cream Concealerista 😉 Lisäksi myös Melissan meikkaustyyli ja värimaku on upea ja saan häneltä superpaljon vinkkejä niin pohja- kuin silmämeikkiinkin.

Jaclyn Hillhän on monelle se, jonka sanomisiin luotetaan kuin lakiin, mutta itselleni hän on sellainen henkilö, jonka tyyli ei välttämättä ole se lempparein. Olen monesti tutustunut hänen suosittelemiin tuotteisiin, mutta ei vain ole natsannut. Joko hänen sävymakunsa on hyvin erilainen tai hän suosittelee sellaisia tuotteita, joiden ominaisuuksista en pidä. Mutta onneksi makuja on monia ja myös tubettajia ja bloggaajia löytyy moneen junaan.

Toivottavasti tekin olette löytäneet luotettavat bloggaajat ja tubettajat 🙂 Nimet jakoon!

Kommentit (24)
  1. Mullakin on Desi ja sinä! Oon tosin löytänyt Desin vasta äskettäin 🙂

    1. Apua! Eiiikä ihana kuulla 🙂 Voi on oikein kunnia olla sun kosmetiikkalähde 😉

  2. Mä olen aina yrittänyt mennä vähän oman pään mukaan. Kauneusgurujen arvioita katsellessa olen enemmän koittanut bongata niitä mielenkiintoisia tuotteita, enkä niinkään kuunnella sanatarkasti heidän omia mielipiteitään. Itse testailemalla olen oppinut paremmin ymmärtämään sitä, mitä itse haluan saada irti käyttämistäni tuotteista. Olen esimerkiksi tullut siihen tulokseen, että puuterimaiset korostus- ja varjostustuotteet ovat enemmän mieleeni kuin voidemaiset, ja että huultenrajauskynät ei ole minua varten 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *