Jotain täysin uudenlaista: YSL Blur-puuteri // Testing YSL Poudre Compacte Radiance Perfectrice Universelle

NUDE

Tämä postaus käsittelee jotain erittäinkin mielenkiintoista ja järkyttävän pitkällä nimellä varustettua uutuutta: Yves Saint Laurentin Poudre Compacte Radiance Perfectrice Universelle Matte Blur & Finish Without Additional Coverage, jonka sain jokin aikaa sitten testiin blogin kautta.

YSL:n Poudre Compacte Radiance Perfectrice Universelle, josta aion käyttää lyhennettä Blur-puuteri, on merkin tämän syksyn uutuuskokoelmasta. Kyseessä on siis väritön kivipuuteri, mutta on tässä yksi juju, minkä takia se sai ihan oman postauksensa. Se nimittäin tekee jotain, mikä ei ole onnistunut aiemmin millään muulla tuotteella: puuteri blurraa ihon virheet äärettömän tehokkaasti!

Kerroinkin vähän aikaa sitten lopettaneeni e-pillereiden käytön vähäksi aikaa ja sen näkee nyt naamasta. Ihohuokoset ammottavat (ja siitä saatte ah niin kauniin todisteen seuraavassa kuvassa) ja iho rasvoittuu aiempaa herkemmin. Meikkiarsenaalini puuteripuoli on saanut aiempaa paljon tärkeämmän roolin ja etsiskelen täydellisiä tuotteita ihon T-alueen pitämiseksi mattana. Tai en etsi enää.

Ja hienointahan tässä on upean rasian lisäksi se lopputulos. Iho jää puuteroinnin jälkeen täysin blurratuksi. Siis sellaiseksi utuiseksi. Huomaatteko kuvasta? Keskellä otsaa menee raja, josta oikealla puolella on puuterikerros, vasemmalla vain meikkivoide. Iho ei siis näytä niinkään puuteroidulta vaan sellaiselta, että olisin Photoshopissa käynyt sen läpi blurraussiveltimellä. Ja lisännyt siihen myös inan valoa ;) Toisin kuin esimerkiksi meikkipuuterit, tämä ei anna iholle lisäpeittoa, mutta se kiinnittää hyvin meikin, vie pois rasvaisuuden ja kadottaa ne ihon pienet juonteet ja ihohuokoset.

Sävyvalikoima on suppea. Sävyjä on nimittäin tasan yksi, tämä valkoinen. Puuteri on kuitenkin kevyttä ja iholla täysin väritöntä, joten sama sävy sopii kaikille ihonsävyille. Löydät puuterin Sokoksilta, Stockmannilta ja KICKSeistä ja hinta pyörii 50 euron paikkeilla.

// This season's must have powder is definitely YSL Poudre Compacte Radiance Perfectrice Universelle. It doesn't leave your skin chalky and it doesn't give any additional coverage but after application the skin looks totally blurred. It's crazy! One of my biggest problems is visible pores on my nose, forehead and chin and this is the best solution so far!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämän yhden kuvan perusteella en huomannut mitään, mutta tuote alkoi kyllä kiinnostaa. Lisää kuvia in action?

Erika Naakka
NUDE

Puutereiden tekemää lopputulosta on aina todella haastavaa kuvata. Mutta katsotaan, jos seuraavassa meikkipostauksessa näkyisi :)

Mia K.
Voi taivas

Jeps. Komppaan ;) Lisäkuvia! Kiitos ☆☆☆

Jossuli (Ei varmistettu)

Hyvin näkyy ero, aika huippu! Ainakin kuvassa iho näyttää hyvin luonnolliselta puuteroinnin jälkeen, ihana! Tuo vippa näyttää melko pieneltä, käytätkö sitä puuterin levittämiseen vai käytätkö sivellintä tms?

Erika Naakka
NUDE

No nyt olen käyttänyt paketin mukana tullutta vippaa, mutta aion kokeilla tälle seuraavaksi puuterisivellintä, koska ei tuo vippa nyt parhaasta päästä ole. Mutta koska sivellintä on vaikeaa kantaa mukana niin vippakin varmasti pysyy käytössä :)

nl (Ei varmistettu)

Etude Housella on myös sellaisen aivan uskomattoman blurriefektin aikaansaava puuteri (Dear girls powder pact). Ostin sen mitään ihmeempiä odottamatta Hong Kongin reissultani, mutta tuote osoittautui aivan mahtavaksi! Eli jos halvempaa versiota etsii niin se saattaisi olla kokeilemisen arvoinen. Näyttää maksavan nettikaupasa 11 dollaria.

http://www.etudehouse.com/index.php/face/powder-pact/dear-girls-oil-cont...

Erika Naakka
NUDE

Kuulostaa hyvältä, mutta itseäni vähän epäilyttää Etude Housen eläinkokeet :/ Merkistä ilmeisesti mikään virallinen sano osaa sanoa käyttääkö se eläinkokeita.

Vierailija (Ei varmistettu)

YSL testaa myös eläimillä...

Erika Naakka
NUDE

Ennen on voinut joo, mutta nykyisin EU:n alueella ei saa myydä tuotteita, joita on testattu eläimillä. Siksi en tilaisi Aasiasta mitään, koska siellä eläinkokeet on vaadittuja uusille tuotteille.

Neiti (Ei varmistettu)

EU:n alueella ei kuitenkaan millään tavalla käytännön tasolla valvota tätä eläinkoekieltoa. Teoriassa tuotteita ei siis saa eläimillä testata - mutta todellisuudessa, ei sitä kukaan kyttää.
Lisäksi: eikö YSL vie tuotteitaan Kiinaan? En tiedä, mutta jos vie, heidän pitää testata sinne vietävät tuotteet eläimillä. Joten välillisesti tällöin tuet eläinkokeita, vaikka olisikin niin että Euroopan tuotteita ei testata, vain Kiinan.
Mielestäni näillä eläinkoeasioilla ei paljon kannata "hurskastella," jollei käytä pelkästään ns. leaping bunny -tuotteita. Itsekään en pelkästään lp-tuotteita ole toistaiseksi onnistunut käyttämään, mutta pidän kyllä silmät auki näille asioille, kuten ilmeisesti sinäkin. Se on tietysti hyvä.

Nou

Vaikuttaa hyvältä tuotteelta! Osaatkohan sanoa  mitä eroa on tällä ja ysl:n beaute touche eclat blur perfector:lla? Muuta kuin koostumus :D Harkitsin jälkimmäisen ostoa, mutta nyt jäin miettimään näiden kahden tuotteen eroa...Tarkoituksena nimenomaan kiilloton, ihohuokosia "blurraava" vaikutus.

Erika Naakka
NUDE

Perfector on tarkoitettu lähinnä käytettäväksi meikin alla, tällä taas voidaan korjailla meikkiä päivän mittaan. Lisäksi itse en pitänyt perfectorista, koska se sisältää micaa eli kimalletta, jota en haluaisi laittaa meikin alle.

Nou

Ahaa, juu EI KIMALTEITA!! :D Kiitos paljon, tämä ratkaisi ostospulman!

ChristinaChaneleon
Chaneleon

Vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta tuotteelta! Toki opiskelijabudjettiin hinta tuntuu hieman korkealta, mutta onhan se totta, että toisinaan laatuun kannattaa satsata. :)

Erika Naakka
NUDE

Joo en mä tähän viimoisia roposiani laittais, ei tämä niin must-have ole. Jos pitäisi valita, panostaisin YSL:n meikkivoiteeseen ja Urban Decayn luomiväreihin :)

TiaMariia (Ei varmistettu)

Tämä YSL blur- puuteri on mainio. Puuteri tekee ihosta todella kauniin ja itselläni meikki pysyy tämän ansiosta koko päivän siistinä. Erittäin riittoisa. Suosittelen!

Josu (Ei varmistettu)

Heips, käytän joskus harvoin pelkästään pelkkää puuteria.. kasvojen " kiilto kohtiin".
Sopiiko sinun mielestä tämä ysl-"puuteri" ainoaksi meikiksi kasvoille? :)

Kommentoi