Jotain täysin uudenlaista: YSL Blur-puuteri // Testing YSL Poudre Compacte Radiance Perfectrice Universelle

Tämä postaus käsittelee jotain erittäinkin mielenkiintoista ja järkyttävän pitkällä nimellä varustettua uutuutta: Yves Saint Laurentin Poudre Compacte Radiance Perfectrice Universelle Matte Blur & Finish Without Additional Coverage, jonka sain jokin aikaa sitten testiin blogin kautta.

ysl matte finish blur 2.jpg

ysl matte finish blur.jpg

YSL:n Poudre Compacte Radiance Perfectrice Universelle, josta aion käyttää lyhennettä Blur-puuteri, on merkin tämän syksyn uutuuskokoelmasta. Kyseessä on siis väritön kivipuuteri, mutta on tässä yksi juju, minkä takia se sai ihan oman postauksensa. Se nimittäin tekee jotain, mikä ei ole onnistunut aiemmin millään muulla tuotteella: puuteri blurraa ihon virheet äärettömän tehokkaasti!

Kerroinkin vähän aikaa sitten lopettaneeni e-pillereiden käytön vähäksi aikaa ja sen näkee nyt naamasta. Ihohuokoset ammottavat (ja siitä saatte ah niin kauniin todisteen seuraavassa kuvassa) ja iho rasvoittuu aiempaa herkemmin. Meikkiarsenaalini puuteripuoli on saanut aiempaa paljon tärkeämmän roolin ja etsiskelen täydellisiä tuotteita ihon T-alueen pitämiseksi mattana. Tai en etsi enää.

ysl matte finish blur 3.jpg

Ja hienointahan tässä on upean rasian lisäksi se lopputulos. Iho jää puuteroinnin jälkeen täysin blurratuksi. Siis sellaiseksi utuiseksi. Huomaatteko kuvasta? Keskellä otsaa menee raja, josta oikealla puolella on puuterikerros, vasemmalla vain meikkivoide. Iho ei siis näytä niinkään puuteroidulta vaan sellaiselta, että olisin Photoshopissa käynyt sen läpi blurraussiveltimellä. Ja lisännyt siihen myös inan valoa 😉 Toisin kuin esimerkiksi meikkipuuterit, tämä ei anna iholle lisäpeittoa, mutta se kiinnittää hyvin meikin, vie pois rasvaisuuden ja kadottaa ne ihon pienet juonteet ja ihohuokoset.

Sävyvalikoima on suppea. Sävyjä on nimittäin tasan yksi, tämä valkoinen. Puuteri on kuitenkin kevyttä ja iholla täysin väritöntä, joten sama sävy sopii kaikille ihonsävyille. Löydät puuterin Sokoksilta, Stockmannilta ja KICKSeistä ja hinta pyörii 50 euron paikkeilla.

// This season’s must have powder is definitely YSL Poudre Compacte Radiance Perfectrice Universelle. It doesn’t leave your skin chalky and it doesn’t give any additional coverage but after application the skin looks totally blurred. It’s crazy! One of my biggest problems is visible pores on my nose, forehead and chin and this is the best solution so far!

Kommentit (17)
  1. Tämän yhden kuvan perusteella en huomannut mitään, mutta tuote alkoi kyllä kiinnostaa. Lisää kuvia in action?

    1. Puutereiden tekemää lopputulosta on aina todella haastavaa kuvata. Mutta katsotaan, jos seuraavassa meikkipostauksessa näkyisi 🙂

  2. Jeps. Komppaan 😉 Lisäkuvia! Kiitos ☆☆☆

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *