Jouluarvonta: Voita FOREO LUNA 3!

On kolmannen jouluarvonnan aika! Piti itseasiassa julkaista tämä jo eilen, mutta jotenkin onnistuin (kerrankin) nollaamaan aivoni viikonlopun aikana, että ihan unohdin! Mutta asiaan; tämän viikon jouluarvonnan voittajalle lähtee palkinnoksi FOREO LUNA 3 -kasvojenpuhdistuslaite. Laitteen arvo on noin 200 euroa.

LUNA 3 on ruotsalaisen FOREON palkitun LUNA-sarjan uusin tulokas. Sen sonic-kasvojenpuhdistuslaite poistaa huokosia tukkivan lian ja kuolleet ihosolut sekä hieroo kasvoja parantaen ihon yleistä kuntoa. LUNA 3 -laitetta saa eri ihotyyppien tarpeisiin: normaalille iholle (vaaleanpunainen), sekaiholle (sininen) sekä herkälle iholle (violetti).

FOREO LUNA 3 Sensitive Skin: Pienemmät ja pehmeämmät silikoniharjakset ekstra-hellävaraiseen puhdistukseen. FOREO LUNA 3 Normal Skin: Isommat silikoniharjakset kuin herkälle iholle tarkoitetussa laitteessa sekä kärjessä isompia harjaksia omaava osio. FOREO LUNA 3 Combination Skin: Yhdistelmä keskikokoisia ja jykevämpiä harjaksia, joilla rasvaisempi ja laajentuneista ihohuokosista kärsivä iho puhdistuu tehokkaimmin.

Kaikissa LUNA 3 -laitteissa on 16 sonic-syketasoa. Harjaosa on suurempi kuin edeltäjässä eli LUNA 2:ssa. Siinä on pidempi akunkesto ja enemmän säätötasoja. LUNA 3 -laite kytketään kännykkäsovellukseen, joka antaa vinkkejä ja neuvoja ihon puhdistukseen.

LUNA 3 -laitteen toisella puolella on Anti-Age-alue, jolla keskitytään puhdistuksen sijaan enemmänkin hierontaan. Se voi auttaa vähentämään turvotusta ja kiihdyttää mukavasti ihon verenkiertoa ja imusuoniston toimintaa.

Osallistu kommentoimalla tähän postaukseen minkä näistä kolmesta FOREO LUNA 3:sta valitsisit: normal, combination vai sensitive, torstaihin 19.12. klo 12 mennessä ja olet mukana arvonnassa! <3

pysy mukana: bloglovin’ + blogit.fi + facebook + instagram

Kommentit (486)
  1. Sensitive olisi varmaan paras valinta iholleni 🙂

  2. Sekaiholle sopiva masiina olisi täydellinen tähän nassuun.

    Hyvää joulun odotusta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *