Juhlavampi kampaus Iberon pinneillä

Kaupallinen yhteistyö: Ibero

Kerroinkin teille vähän aikaa sitten Iberon uusista bambuharjoista, joista ainakin tuo luonnonharjaksia ja synteettisiä harjaksia sisältävä hybridiharja on täällä jokapäiväisessä käytössä. Tänään hurrataan Iberon pinneille. Kyllä, niille ihan tavallisille mummopinneille, jotka ovat pelastaneet ainakin allekirjoittaneen monta aamua.

Iberon valikoimasta löytyy todella laajasti kampaustuotteita. Myös pinnivalikoima on valtaisa. On mustaa, ruskeaa, vaaleaa, karhea ja sileää, sekä lyhyttä että pitkää. 24 pinnin pakkaus maksaa noin 2,90 eli hinnallakaan näitä ihmeidentekijöitä ei ole pilattu.

ibero pinnit 5.jpg

Halusin tähän väliin muistuttaa eräästä erittäin tärkeästä asiasta 😉 Tällaiset mummopinnithän on suunniteltu niin, että niitä käytetään sileä puoli ylöspäin. Ei siis niin, että aaltoileva puoli jää näkyviin. Pinniä ei myöskään kannata venyttää auki ennen kampaukseen laittamista. Tällöin pinniin sisälle voi mennä liikaa hiuksia ja se voi liukua ulos.

ibero pinnit.jpg

Monelle pinnit ovat vain etuhiusten tai irtohaituvien taltuttamisväline, mutta pinneillä voi oikeasti saada aikaan aika näyttäviäkin kampauksia. Sen sijaan, että pinnit piilotettaisiin hiusten sekaan, trendiksi on noussut kampauksissa näkyvät pinnit. Malliesimerkkiä ovat viime aikoina näyttäneet mm. Khloe Kardashian, Rihanna ja Kate Mara. Pinnit taitavat olla etenkin lyhythiuksisten suurin pelastaja. Kampaukset onnistuu lyhyeenkin hiukseen, kun pinnejä on paljon ja ne saavat näkyä.

ibero pinni.jpg

Tänään jaan ohjeet Kate Maran inspiroimaan pinnikampaukseen. Helppoa kuin mikä ja juhlallisen siisti ja sliipattu. Kokeile!

1. Harjaa hiuksista kaikki takut pois ja suorista hiuksia tarvittaessa suoristusraudalla. Tarkoituksena olisi saada mahdollisimman sileä ja sliipattu tukka.
2. Aseta ensimmäinen pinni korvan taakse niin, että sen ulkopuolelle ei jää hiuksia. Työnnä pinni hiuksiin alhaaltapäin.
3. Aseta sitten toinen pinni edellisen kanssa ristikkäin.
4. Tee toinen risti edellisen viereen niin, ettei niiden väliin jää vapaita hiuksia. Jatka tätä niin kauan, kunnes hiukset on pinnitetty koko leveydeltä. Viimeistele hiuslakalla.

ibero pinnit 3.jpg

ibero pinnit 2.jpg

Valmista! Itse inspiroiduin yhteistyön tiimoilla tehdyistä pinnikokeiluista ihan totisesti ja ajattelinkin seuraavaksi toteuttaa jotain Rihannan kampauksen tyylistä. Mitäs mieltä te olette tällaisista pinnikampauksista? 🙂

Löydät kaikki Iberon tuotteet osoitteesta Ibero.fi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *