Kaksi edullista yllättäjää

Puhuinkin vähän aikaa sitten siitä, miten maailmalla hyvin suosittu merkki Essence on päässyt livahtamaan meikäläisen tutkan ohi kuin vaivihkaa. Nyt kun merkki on lanseerattu kunnolla myös Suomessa, sain testiini muutamia tuotteita. Essencen meikit ovat niin edullisia, etten osannut odottaa näiltä mitään kummoisia ihmeitä, mutta sainkin yllättyä positiivisesti.

essence-meikit.jpg

Merkin ripsareita olen nähnyt kehuttavan todella monessa paikassa ja osa teistä lukijoistakin kertoi tuossa edellisessä postauksessa rakastavansa niitä. Sama homma taisi käydä minulle. Olen nimittäin päätä pahkaa ihastunut merkin The False Lashes Dramatic Volume Unlimited -ripsariin! Se on sopivan ”kuivaa” tavaraa, jolloin ripsiin jää mukavasti tavaraa jo ensimmäisella kierroksellä eikä kerrostamista välttämättä tarvita. Eli tuuheutta tällä saa varmasti. Harja on ihan täydellinen ja pysyvyyskin ainakin meikäläisellä tosi hyvä. Siis kaikin puolin mahtava ripsari! Ai niin, meinasin unohtaa mainita hinnan, joka on peräti 3,49 euroa!

essence_false_lashes_dramatic_volume_unlimited.jpg

Toinen vieläkin isommin yllättänyt tuote on Camouflage 2in1 Make-up & Concealer, jonka nimi antaa hyvin viitettä sen ominaisuuksista. Se on siis hyvin peittävä meikkivoide. Ja vaikka tuo sävy 10 Ivory on vähän liian vaalea, käytän sitä kasvojen korkeimmissa kohdissa, jolloin saan kivat korostukset samalla. Lisäksi meikkivoide tummuu hapettuessaan, jolloin sävyero ei edes ole niin valtava. Meikkivoide on siis hyvin peittävää, mutta ei jätä ihoa pakkelimaisen näköiseksi tai kuivaksi. Se ei myöskään tartu ihon kuiviin kohtiin kuten monet peittävät meikit. Myös tämä tuote sopii täysin persaukiselle, hintaa on nimittäin huimat 4,69 euroa. Iso peukku molemmille!

essence_camouflage_2in1_makeup_concealer.jpg

bloglovin.jpg

kauneus meikki testit meikki
Kommentit (16)
  1. Juuri eilen etsinkin sun edellistä postausta Essencestä kun seisoin kyseisen merkin hyllyn edessä 😀 täytyykin kokeilla tuota ripsaria!

    1. Haha no löytykö! 😀 Yleensä Googlesta löytyy hyvin, joudun sitä itsekin käyttämään kun etsin omia postauksiani 😀

      1. Kyllä löyty! 😀 haha, seuraan blogiasi Bloglovinissa joten se löytyi aika helpostikin 😉

  2. No onpas lupaavan oloinen meikkivoide! Millä levitit?

    1. Ensin siveltimellä ja viimeistelyn tein Beautyblenderillä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *