Kampaustutorial: chignon-nuttura kevään juhliin

NUDE

Tämä kampaus vilahti täällä blogissa jo eilen ja lupasin jakaa tänään siihen tutorialin, joten tässä se tulee! Nuttura sopii täydellisesti esimerkiksi ylioppilaslakin alle valmistujaisjuhliin ja vaikkapa hiuskorun kera kesän hääjuhliin.

Kampaus on kiemuraisesta ja monimutkaisen näköisestä ulkomuodostaan huolimatta yllättävän helppo tehdä. Lisäksi kampaus onnistuu lyhyemmällekin tukalle. Rohkeasti siis vain kokeilemaan ja muista jakaa kampauksestani kuva Instagramissa hastagilla #nudeblogi! :)

1. Jos hiuksesi ovat liukkaat, tuo hiuksiin rakennetta suihkimalla niihin hiuspuuteria ja/tai suolasuihketta. Itse käytin Wellan uusia EIMI-tuotteita. Aloita sitten kampaus tupeeraamalla hiuksia takaraivolta reippaasti. Jaa hiukset sitten kolmeen osaan noin korvien kohdalta ja kiinnitä keskimmäinen osa ponnarilla niskaan.
2. Vedä takaraivon hiuksia varovasti pois ponnarista (ylöspäin). Näin saat tupeerauksen tuoman volyymin paremmin esille.
3. Kiepauta ponnarilla olevat hiukset nutturalle. Tsekkaa kuvaohjeet kiepautusnutturaan täältä. Kiinnitä nuttura hyvin pinneillä.
4. Ota sitten sivulle auki jättämäsi osio ja kiepauta se pari kertaa itsensä ympäri. Vie se sitten taakse nutturan päälle..
5. ..ja kieritä latvat nutturan ympärille. Kiinnitä osio hyvin pinneillä.
6. Tee sama sitten toiselle puolelle. Varmista lopuksi, ettei pinnejä jää näkyviin ja suihki reippaasti hiuslakkaa kampauksen tueksi. Tuotevinkkeinä Osis+ Glamination -hiuslakka ja Biozell Moisturizing Crystal Mist, jotka tuovat superisti lisää kiiltoa hiuksiin!

// 1. Spray your hair with dry shampoo and saltspray. Part your hair into three sections and tease the hair on the back of your head. Tie the middle part to a ponytail. 2. Lift your hair from the back. 3. Take the middle part and make it a bun. See the tutorial here. 4. Take the left hair section and spin it around few times. Bring the section back.. 5. ..and spin it around the bun. Secure with bobby pins. 6. Repeat phase 5 on the right side too and you're ready!

Toivottavasti lukija, joka valmistujaisjuhliinsa toivoi nutturaohjeita, sai tästä jeesiä :) Mutta mites on, lähteekö joku testaamaan?

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' / FACEBOOK / FEEDLY / INSTAGRAM

Kommentit

J_R (Ei varmistettu)

Kaunis kampaus! Mistä sellaisia hiusruuveja saa? En ole ikinä ennen kuullutkaan. :D Ja en ole myöskään onnistunut löytämään sellaisia pieniä läpinäkyviä kuminauhoja hiuksille?

Erika Naakka
NUDE

Hiusruuveja löytyy ainakin Glitteristä ja kuminauhoja saa vaikka mistä, esim Citymarketeista :)

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Kaunis ja kesäinen kampaus! Olen ehdottomasti sitä mieltä että mitä simppelimpi, sitä parempi <3.

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

pussukka (Ei varmistettu)

miten revitalash advancen kanssa on sujunut? toimiiko?

Erika Naakka
NUDE

Heh hienoa että joku muistaa sen kokeilun! Mä en saanut sillä mitään vaikutusta aikaiseksi :/ ajattelin kokeilla sitä vielä tässä keväällä vähän reippaammalla otteella :) pitäneekin tehdä aiheesta postaus!

pussukka (Ei varmistettu)

Tee! käytitkö sitä tosiaan päivittäin ensimmäiset 2-3 kk? Itse olen Neulash'ia käyttänyt männä vuosina 2 tuubia ja Revitalash Advancea muutaman tuubin, eli useampi vuosi seerumeita takana :)

Nessa (Ei varmistettu) http://www.indiedays.com/ext/nessanelamaa

Moikka! Onko sulla luonnostaan noin ihanan paksut hiukset, vai oletko tuuhentanut tukkaasi jollain lailla? :)

Erika Naakka
NUDE

Siis mullahan ei todellakaan ole paksu tukka! Kuulemma vain yksittäisiä ohuita hiuksia on melko paljon, enkä tiedä uskoisiko nyt tuotakaan ;) Käytän niin paljon hiustuotteita, että saan vaikutelman paksummista hiuksista heh ;)

Mmm-- (Ei varmistettu)

Olisko sulla vinkata hyvää hiuspuuteria? Mulla on superliukkaat hiukset ja suolasuihketta olen jo kokeillut, mutta senkin kanssa hiukset ovat (omaan taitotasooni nähden) liian liukkaat :/ Heh yritin tuossa aikaisemmin tehdä yhtä sinun lettikampauksistasi. Luin ohjeet ja ajattelin, että "tuo näyttää tarpeeksi helpolta", kampauksen sainkin aikaiseksi, mutta ei se nyt ihan näyttänyt samalta kuin sinun tekemäsi kampaus :D Pitää kokeilla seuraavaksi tätä nutturaa, jos osaisin tehdä tämän paremmin :D

Erika Naakka
NUDE

No varmasti Schwarzkopf OSiS Dust It Mattifying Powder tekee temput! Se tekee hiuksiin superisti rakennetta ja antaa kitkaa. Itsellänikin on todella liukas hius ja käytän tuota aina tyvestä latvaan kampauksiani tehdessä :)

Kommentoi