Kampaustutorial: helpotettu banaaninuttura ponnarikikalla

Nutturakampauksia on kiva osata enemmän kuin se yksi tai kaksi. Silloin ei tarvitse tuskastella ennen juhlia, miten ne hiukset oikein haluaa ja osaa laittaa. Tässä siis yksi kampaus lisää sun repertuaariin! Tämä moderni banaaninuttura onnistuu nimittäin vähän lyhyemmällekin tukalle ja toimii niin kesäjuhlissa kuin ihan työpaikallakin.

banaaninuttura

Tutorial

banaaninuttura

1. Pohjusta kampaus volyymisuihkeella ja tupeeraamalla hiuksia takaraivolta. Kiinnitä hiukset sitten ponnarille ja vedä ponnaria alaspäin niin, että kampaus löystyy.

2. Työnnä hiusten läpi hiuslasso. Tällaisia löytyy mm. Glitteristä. Kampaus onnistuu toki sorminkin, mutta tämä auttaa hommaa tosi paljon!

3. Vedä latvat sitten hiuslasson läpi etupuolelle.

4. Vedä hiuslasso ja sen mukana latvat kokonaan toiselle puolelle.

banaaninuttura

5. Vedä lassoa niin pitkälle, että se irtoaa hiuksista.

6. Tupeeraa vapaana olevia hiuksia (ja suihkuta tarvittaessa lisää volyymisuihketta) ja kiinnitä kumilenksu aivan hiusten latvaan.

7. Pyöräytä latvat sitten rullalle niin, että kumilensku jää nutturan alle piiloon. Kiinnitä koko homman hyvin kiinni pinneillä.

8. Pöyhi kampausta takaraivolta ja asettele etuhiukset haluamallasi tavalla. Viimeistele lakalla ja kampaus on valmis! Mitäs tykkäätte?

nutturakampaus_ohjeetnutturakampaus_ohjeetbanaaninutturabanaaninuttura

Seuraa: bloglovin’ + facebook + blogit.fi

Tsekkaa myös:
Tutorial: banaaninuttura letillä
Banaaninuttura väärinpäin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *