Kampaustutorial: Letitetty Banaaninuttura | Hair Tutorial: Braided French Twist

Banaaninuttura ei ole koskaan ollut se ihan lempparein kampaukseni. Asia taisi kuitenkin muuttua kertaheitolla kun näin Instagramissa Jordan Pomeroyn kuvan banaaninutturasta, joka oli tehty polkkapituisiin hiuksiin ja sen kaveriksi oli tehty kaunis letti. Samalla tuli todistettua, että jotkut kampaukset sopivat paremmin lyhyemmille hiuksille. Pitkän hiukset kun on vaikeampaa piilottaa nutturan sisälle.

Ei kun kaikki testaamaan! Muista käyttää Instagramissa tägiä #nudeblogi, koska haluan ehdottomasti nähdä kaikki luomuksenne 🙂

braid french twist banaaninuttura 1.jpg

1. Jaa hiukset sivujakaukselle (itse laitoin sen oikealle) ja erottele päälaelta hiusosio. Kiinnitä se esim. hiusklipsillä pois tieltä.
2. Sitten tehdään banaaninuttura. Aloita harjaamalla kaikki hiukset toiselle puolelle päätä. Kiinnitä hiukset niin, että ne ovat suht kireällä pään oikealta puolelta lisäämällä isoja pinnejä keskelle taakse. Pyöräytä latvan käden ympärille…
3. … ja rullaa hiukset nutturalle. Tästä hommasta löytyy paljon Youtube-videoita french twist -hakusanoilla. Oma videoni valkin käytöstä täällä ja toinen hyvä video täällä.
4. Kiinnitä nuttura hyvin ulkoreunastaan (oikeasta) pinneillä.

braid french twist banaaninuttura 2.jpg

5. Letitä sitten aiemmin erottelemasti hiusosio. Tee letti ikäänkuin taaksepäin, ettei ylös jää ikävää kuplaa. Kiinnitä kumilenksulla.
6. Nypi lettiä kunnolla sivuilta leveämmäksi vetämällä sitä sivuista ylös- ja ulospäin. Pidä samalla letin latvasta kiinni. Kampauksesta tulee sitä näyttävämpi, mitä enemmän keskityt tähän vaiheeseen.
7. Vie letti sitten taakse banaaninutturan sivulle. Käännä tarvittaessa letin pää alle piiloon ja kiinnitä se sitten hyvin pinneillä.
8. Suihkuta lopuksi kiiltosuihketta ja lakkaa kampaukseesi. Valmis!

// 1. Make a side part and separate a section from the top. 2. Bring the hair to the other side and secure with bobby pins. 3. Take all of the hair and wrap it into a French twist. 4. Secure with bobby pins. 5. Braid the section you separated in the beginning. 6. Poof up the braid by tugging it from the sides. 7. Bring the braid back and secure it with bobby pins next to the twist. 8.Add hair spray and you’re done!

braided french twist.jpg

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN’ + TWITTER + BLOGIT.FI + INSTAGRAM + FACEBOOK

Kommentit (15)
  1. Onpa nätti kun mikä 🙂 Pitkä hius on helpompi kiepauttaa banaaniin kun osion piiloon jäävää puolta tupeeraa kevyesti. Silleen saa myös lisää pysyvyyttä kampaukseen 🙂 Ihana idea kyllä piristää letillä yksinkertaista klassikkoa!

  2. Magee idea! Pitääpä kokeilla jollekin pitkähiuksiselle kaverille 🙂 Sun meikki- ja hiustutorialit on niin hyviä eli ISO kiitos niistä 🙂

    1. Ja kiitos sinulle kivasta kommentista. Pelastit mun päivän 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *