Kampaustutorial: Letitetty Banaaninuttura | Hair Tutorial: Braided French Twist

NUDE

Banaaninuttura ei ole koskaan ollut se ihan lempparein kampaukseni. Asia taisi kuitenkin muuttua kertaheitolla kun näin Instagramissa Jordan Pomeroyn kuvan banaaninutturasta, joka oli tehty polkkapituisiin hiuksiin ja sen kaveriksi oli tehty kaunis letti. Samalla tuli todistettua, että jotkut kampaukset sopivat paremmin lyhyemmille hiuksille. Pitkän hiukset kun on vaikeampaa piilottaa nutturan sisälle.

Ei kun kaikki testaamaan! Muista käyttää Instagramissa tägiä #nudeblogi, koska haluan ehdottomasti nähdä kaikki luomuksenne :)

1. Jaa hiukset sivujakaukselle (itse laitoin sen oikealle) ja erottele päälaelta hiusosio. Kiinnitä se esim. hiusklipsillä pois tieltä.
2. Sitten tehdään banaaninuttura. Aloita harjaamalla kaikki hiukset toiselle puolelle päätä. Kiinnitä hiukset niin, että ne ovat suht kireällä pään oikealta puolelta lisäämällä isoja pinnejä keskelle taakse. Pyöräytä latvan käden ympärille...
3. ... ja rullaa hiukset nutturalle. Tästä hommasta löytyy paljon Youtube-videoita french twist -hakusanoilla. Oma videoni valkin käytöstä täällä ja toinen hyvä video täällä.
4. Kiinnitä nuttura hyvin ulkoreunastaan (oikeasta) pinneillä.

5. Letitä sitten aiemmin erottelemasti hiusosio. Tee letti ikäänkuin taaksepäin, ettei ylös jää ikävää kuplaa. Kiinnitä kumilenksulla.
6. Nypi lettiä kunnolla sivuilta leveämmäksi vetämällä sitä sivuista ylös- ja ulospäin. Pidä samalla letin latvasta kiinni. Kampauksesta tulee sitä näyttävämpi, mitä enemmän keskityt tähän vaiheeseen.
7. Vie letti sitten taakse banaaninutturan sivulle. Käännä tarvittaessa letin pää alle piiloon ja kiinnitä se sitten hyvin pinneillä.
8. Suihkuta lopuksi kiiltosuihketta ja lakkaa kampaukseesi. Valmis!

// 1. Make a side part and separate a section from the top. 2. Bring the hair to the other side and secure with bobby pins. 3. Take all of the hair and wrap it into a French twist. 4. Secure with bobby pins. 5. Braid the section you separated in the beginning. 6. Poof up the braid by tugging it from the sides. 7. Bring the braid back and secure it with bobby pins next to the twist. 8.Add hair spray and you're done!

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + TWITTER + BLOGIT.FI + INSTAGRAM + FACEBOOK

Kommentit

Upejajenni (Ei varmistettu) http://upeja.wordpress.com

Onpa nätti kun mikä :) Pitkä hius on helpompi kiepauttaa banaaniin kun osion piiloon jäävää puolta tupeeraa kevyesti. Silleen saa myös lisää pysyvyyttä kampaukseen :) Ihana idea kyllä piristää letillä yksinkertaista klassikkoa!

Ninuska (Ei varmistettu) http://classyxl.blogspot.fi

Magee idea! Pitääpä kokeilla jollekin pitkähiuksiselle kaverille :-) Sun meikki- ja hiustutorialit on niin hyviä eli ISO kiitos niistä :-)

Erika Naakka
NUDE

Ja kiitos sinulle kivasta kommentista. Pelastit mun päivän :)

_Tiltu (Ei varmistettu)

Tämäpä olikin sitten yksinkertaisempi kuin luulin. Kokeilin eilen melkein välittömästi Instassa kuvan nähtyäni vaikka mitä puolihollantilaislettivirityksiä pyrkien samaan lopputulokseen :D
Harmi ettei banskunuttura oo oikein mulla hallussa :(

Nella / Neiti Minttukihara (Ei varmistettu) http://neitiminttukihara.blogspot.fi/

Vau! Ihana kampaus :)

Lullah

Hiukset ei riitä tuohon kampaukseen, mutta tarvin tuon huulipunan tiedot. Se on nimittäin upea! Sit ku on pitkät hiukset niin pitää palata tähän tai laittaa jonku kaverin hiuksia. 

Erika Naakka
NUDE

Haha en halua kertoa! Se on siis H&Mstä mutta se on aika surkeeta mut toimii hetken kuvissa ;D rapisee pois huulilta puolen tunnin jälkeen.

Lullah

No voi hitsit :D Jos löydät dupen tuolle, nii haluan tiedot siitä sitten. 

Saraaaa (Ei varmistettu)

Moi!

Random kysymys.. Miten laitat hiuksesi yöksi kiinni vai pidätkö auki? En itse tykkää pitää auki kun ne on aika pitkät, mutta en ole myöskään keksinyt toimivaa kampausta. Jos laitan nutturan tuntuu, että hiuksiin tulee epämuodostuneita kiharoita, jos ymmärrät mitä tarkoitan :D Joskus olisi myös kiva, että edellispäivän kiharat säilyisivät siisteinä seuraavaan päivään..

Kiitos muuten huippublogista! Parhainta on tuote-esittelyt, oon löytänyt niin monta huipputuotetta sun suosituksesta.

Erika Naakka
NUDE

Erittäin hyvö kysymys ja samaa mietin aina itsekin. Toisaalta tukka menee ärsyttävästi takkuun ja pitkin naamaa kun se on auki mutta toisaalta pelkään että koko yön hiuksia hinkkaava ponnari rasittaa niitä. Oletko kokeillut tehdä lettiä? Tai sukkanukkuraa, sillä saa ainakin kivat kiharat yön aikana :) youtubesta löytyy ohjeita hakusanoilla sock bun. Kiharat pysyvät parhaiten hyvällä muotoiluvoiteella ja hiuslakalla. Muuten ilman kuumuutta tehdyt kiharat on tosi vaikeaa saada pysymään hyvinä.

Ja kiitos itsellesi ihanasta kommentista :) Kiva että oot löytänyt täältä jotain hyödyllistä!

Nice! Tätä täytyy itsekin testata, kun ens kerralla tulee iisille kampaukselle tarvetta! Kiitos!

Natalie Nailz Craze (Ei varmistettu) http://www.nailzcraze.com/

What a beauty!

Mikä kumma on munakas?

Kaunis ja hauska idea! Mutta meitsin koko tukka on jo tossa letissä.....haha!

Sucette
ce petit cœur

Ihana! Mä en vaan handlaa noita banaaninutturoita, niin luulen epäonnistuvani tällaisilla helpoillakin ohjeilla. :--(

Erika Naakka
NUDE

Ootko kokeillut sellaista Glitterin kampavalkkia, jolla banskunuttura onnistuu vielä helpommin? :)

Kommentoi