Kampaustutorial: rento ja boheemi niskanuttura

NUDE

Vitsi olispa jo kesä ja kesäbileitä, joihin saisi taas laittaa kivoja kampauksia! Jotenkin näin keskellä talvea kampausinspis ei oikein kuki, kun tukka lätistyy kuitenkin epämääräiseksi takkumöykyksi heti kun astuu ovesta ulos loskaiseen säähän. No mutta tämä kampaustutorial on teille, jotka jaksatte väsätä kampauksia näilläkin keleillä ja niille, jotka jo valmistautuvan wanhojen tansseihin! Tämä helppo ja boheemi nutturakampaus toimii nimittäin tanssin pyörteissäkin ;)

1. Aloita jakamalla hiukset noi korvien korkeudelta kahteen osioon ja kiinnitä ylempi kahdella kumilenksulla. Älä tee jakauksesta liian suoraa, jotta se on helpompi piilottaa myöhemmin. Voit jättää hiuksia edestä vapaaksi, kuten minä tein.

2. Kiepauta ponnarit sitten kertaalleen ympäri yläkautta.

3. Nypi sitten näitä saparoita ihan reippaasti löysemmiksi joka suunnasta. Nypi hiuksia löysemmäksi jakauksen kohdalta, jolloin ne katoaa näkyvistä. Vedä suortuvia myös ihan ponnarien läheltä, jolloin kampaus saa kivaa rakennetta ja muhkeutta.

4. Letitä sitten kaikki hiukset samaan lettiin ja kiinnitä kumilenkillä. Suihkauta lettiin volyymisuihketta tai hiuslakkaa, niin seuraava vaihe on helpompi tehdä.

5. Nypi lettiä reippaasti isommaksi sivuilta.

6. Rullaa sitten letti ylös nutturaksi. Kiinnitä hyvin pinneillä ja tarkista, ettei pinnit tai kumpilenskut jää näkyviin. Viimeistele hiuslakalla! Niin ja huulilla on NYXin Matte Lipstickiä sävyssä Perfect Red, kun joku kuitenkin kysyy ;)

Kommentit

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Sun kampausvinkit on ihanan selkeitä, jopa hieman huonommallekin hiustenlaittajalle :D

Erika Naakka
NUDE

Kiitos <3

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Vau miten kiva kampaus ja näyttää sopivan helpolta, että voisi onnistua myös itseltäni. Mun bravuureihin kuuluu ponnari ja ööö... :D. Tätä aion ehdottomasti kokeilla, saisi vähän vaihtelua!

Erika Naakka
NUDE

Noni hyvä, testiin vaan! :)

Purkkisirkussonja (Ei varmistettu) http://stoori.fi/purkkisirkus

Tosi kiva tutoriaali! Jopa mäkin voisin onnistua! Itselle on niin vaikea tehä mitään, mut tätä pitää kokeilla :)

Nena Sofia (Ei varmistettu) http://www.nenasofias.fi

Ohoh, tämähän näyttää helpolta! Onnistuukohan polkkatukkaan? Pitäneee kokeilla :D Aivan superkauniin näköinen kampaus &lt;3

Erika Naakka
NUDE

Hmm no vois kokeilla koska ainakin noi alun kiepautuksen onnistuu ja lopusta tukasta nyt voi tehdä ihan minkä nutturatsydeemin tahansa. Eli kokeiluun vaan! :)

Kommentoi