Kampaustutorial: rento ja boheemi niskanuttura

Vitsi olispa jo kesä ja kesäbileitä, joihin saisi taas laittaa kivoja kampauksia! Jotenkin näin keskellä talvea kampausinspis ei oikein kuki, kun tukka lätistyy kuitenkin epämääräiseksi takkumöykyksi heti kun astuu ovesta ulos loskaiseen säähän. No mutta tämä kampaustutorial on teille, jotka jaksatte väsätä kampauksia näilläkin keleillä ja niille, jotka jo valmistautuvan wanhojen tansseihin! Tämä helppo ja boheemi nutturakampaus toimii nimittäin tanssin pyörteissäkin 😉

nutturakampaus ohjeet nude.jpg

1. Aloita jakamalla hiukset noi korvien korkeudelta kahteen osioon ja kiinnitä ylempi kahdella kumilenksulla. Älä tee jakauksesta liian suoraa, jotta se on helpompi piilottaa myöhemmin. Voit jättää hiuksia edestä vapaaksi, kuten minä tein.

2. Kiepauta ponnarit sitten kertaalleen ympäri yläkautta.

3. Nypi sitten näitä saparoita ihan reippaasti löysemmiksi joka suunnasta. Nypi hiuksia löysemmäksi jakauksen kohdalta, jolloin ne katoaa näkyvistä. Vedä suortuvia myös ihan ponnarien läheltä, jolloin kampaus saa kivaa rakennetta ja muhkeutta.

4. Letitä sitten kaikki hiukset samaan lettiin ja kiinnitä kumilenkillä. Suihkauta lettiin volyymisuihketta tai hiuslakkaa, niin seuraava vaihe on helpompi tehdä.

5. Nypi lettiä reippaasti isommaksi sivuilta.

6. Rullaa sitten letti ylös nutturaksi. Kiinnitä hyvin pinneillä ja tarkista, ettei pinnit tai kumpilenskut jää näkyviin. Viimeistele hiuslakalla! Niin ja huulilla on NYXin Matte Lipstickiä sävyssä Perfect Red, kun joku kuitenkin kysyy 😉

rento nutturakampaus ohjeet 1.jpg

rento nutturakampaus ohjeet 3.jpg

rento nutturakampaus ohjeet 5.jpg

rento nutturakampaus ohjeet.jpg

rento nutturakampaus ohjeet 2.jpg

blogit2.jpg

Kommentit (7)
 1. Mira/Blinger Shimmer -blogi
  17.1.2019, 10:09

  Sun kampausvinkit on ihanan selkeitä, jopa hieman huonommallekin hiustenlaittajalle 😀

 2. Mari_Shopaholic
  17.1.2019, 16:14

  Vau miten kiva kampaus ja näyttää sopivan helpolta, että voisi onnistua myös itseltäni. Mun bravuureihin kuuluu ponnari ja ööö… :D. Tätä aion ehdottomasti kokeilla, saisi vähän vaihtelua!

  1. Noni hyvä, testiin vaan! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *