Kätevä apuväline maailman parhaalle meikkivoiteelle - Estée Lauder Double Wear Pump

NUDE

Siis ei vitsi! En ole ihan varma, koska tämä maailman paras asia on saapunut Suomeen, mutta mulla on sellainen kutina, että ei kauhean kauan aikaa sitten. Mutta se maailman paras juttu on siis maailman kätevin apuväline maailman parhaalle meikkivoiteelle eli pumppu Estée Lauder Double Wear -meikkivoiteeseen! Meikkivoidettahan on pitänyt tunnetun ärsyttävästi kaataa lasipullostaan ulos, jolloin määrää on ollut lähes mahdotonta hallita ja kallisarvoista meikkiä on mennyt joka kerta hukkaan. Olen kuullut, että joku olisi käyttänyt jotain MACin meikkivoiteen pumppua, mutten ole koskaan itse testannut sitä kikkaa.

Törmäsin siis Estée Lauderin omaan pumppuun juuri tällä viikolla ja lähdin tietysti heti metsästämään tätä meikkaamiseni luultavasti mullistavaa muovinpalasta joka nettikaupasta. Sain kuitenkin huomata, että se on suurimmasta osasta loppu, joten liityin monella sivustolla jonotuslistalle. Saisin siis tiedon heti, kun tätä on tullut varastoihin lisää. (Edit: tässä välissä pumppuja on tullut lisää ainakin Elevenille*)

Annoin kuitenkin huvikseni mahdollisuuden kivijalkakaupalle ja tsekkasin nopeasti ennen asioille lähtöä, että löytyisikö tätä kenties Ison Omenan KICKSistä. Ja tiedättekö mitä, löytyihän sitä! Lähdin siis vielä samana päivänä Omppuun ja kävin ostamassa itselleni tämän ah niin ihanan asian. Sanoinko jo, että tää on ehkä just nyt parasta mitä universumilla on tarjota!

Eikä pumppu ole kallis. Kicksistä ostamani maksoi 8 euroa ja tuolta Eleveniltä sen saa hintaan 6,40. Joten niin kauan kun Estee Lauder pitää meikkivoiteen pumputtomana, kannattaa käyttää tätä. Toisaalta onhan tässä järjenhiven; yksi muovihärpäke vähemmän, kun käyttää tätä samaa aina ottaessaan uuden meikkivoiteen käyttöön! Ja toisin, kuin tuotekuva antaa ymmärtää, mukana tulee myös pumpun painautumisen estävä korkki, joten homma toimii myös matkustaessa.

Blogit.fi + Facebook + Instagram

Kommentit

Lelluu (Ei varmistettu)

Pumppuja on ollut myynnissä ainakin Sokoksella jo viime vuonna, tosin Esteen pisteellä ne oli aina loppu kun itse kävin kyselemässä :/ Ostin sitten MACin pumpun ja se toimii hyvin, hinta sama 8 euroa.

Erika Naakka
NUDE

Joo jostain näin että ainakin heinäkuussa olisi kai lanseerattu :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Estee Lauderilla on myös aivan mielettömän hyvä peitevoide: Double Wear Waterproof All Day Extreme Wear Concealer. Törmäsin siihen etsiessäni talveksi peitevoidetta, joka on peittävä, pysyy hyvin, eikä tarraa kiinni kuiviin kohtiin. Häivyttyy iholla ihan uskomattoman hyvin myös ilman meikkivoidetta! T: Estee Lauder Double Wear Light käytössä jo 10v.

Erika Naakka
NUDE

No vitsi tota mun on kyllä pitänyt testata jo pitkän! Koska oikeesti kellään ei ole niin tummat silmänaluset ku mulla! :D

Marija (Ei varmistettu)

Mulla on ollut kolmisen vuotta käytössä MACin pumppu tuohon Double Weariin, hyvin sopivat yhteen :) Tuo EL:n pumppu on varmaan käytännössä ihan sama kuin se MACin, hiukan eri värinen vaan. Estee Lauderhan omistaa MACin, joten sekin puoltaisi että sama värkki kyseessä :D

Erika Naakka
NUDE

True! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mua ärsyttää, kun tässä maailman parhaassa meikkivoiteessa ei ole tarpeeksi vaaleaa sävyä ja vaalennustippojen käyttö ei oikein tuo esiin tän meikkivoiteen parjaota käyttöpuolia. Kaikki hehkuttaa tätä, mutta me kalkkilaivan kapteenit olemme taas ulkona pelistä.

Erika Naakka
NUDE

Höh no joo tylsää jos ei löydy tarpeeksi vaaleaa :(

TiaMariia (Ei varmistettu)

Jes, vihdoinkin pumppu. Meikkivoidetta on ollut vaikea annostella. Meikkivoide on kyllä hyvä, mutta oikeaa sävyä on vaikea löytää. Mitä sävyä sinä Erika käytät?

Erika Naakka
NUDE

Joo todella. Ah tää on niin helpoa nyt! Mä käytän Desert Beigeä, mikä nyt välillä jos mulla ei ole itseruskettavaa on ehkä inan liian tumma.

Kommentoi