Kätevä apuväline maailman parhaalle meikkivoiteelle – Estée Lauder Double Wear Pump

Siis ei vitsi! En ole ihan varma, koska tämä maailman paras asia on saapunut Suomeen, mutta mulla on sellainen kutina, että ei kauhean kauan aikaa sitten. Mutta se maailman paras juttu on siis maailman kätevin apuväline maailman parhaalle meikkivoiteelle eli pumppu Estée Lauder Double Wear -meikkivoiteeseen! Meikkivoidettahan on pitänyt tunnetun ärsyttävästi kaataa lasipullostaan ulos, jolloin määrää on ollut lähes mahdotonta hallita ja kallisarvoista meikkiä on mennyt joka kerta hukkaan. Olen kuullut, että joku olisi käyttänyt jotain MACin meikkivoiteen pumppua, mutten ole koskaan itse testannut sitä kikkaa.

estee lauder korkki.jpgTörmäsin siis Estée Lauderin omaan pumppuun juuri tällä viikolla ja lähdin tietysti heti metsästämään tätä meikkaamiseni luultavasti mullistavaa muovinpalasta joka nettikaupasta. Sain kuitenkin huomata, että se on suurimmasta osasta loppu, joten liityin monella sivustolla jonotuslistalle. Saisin siis tiedon heti, kun tätä on tullut varastoihin lisää. (Edit: tässä välissä pumppuja on tullut lisää ainakin Elevenille*)

Annoin kuitenkin huvikseni mahdollisuuden kivijalkakaupalle ja tsekkasin nopeasti ennen asioille lähtöä, että löytyisikö tätä kenties Ison Omenan KICKSistä. Ja tiedättekö mitä, löytyihän sitä! Lähdin siis vielä samana päivänä Omppuun ja kävin ostamassa itselleni tämän ah niin ihanan asian. Sanoinko jo, että tää on ehkä just nyt parasta mitä universumilla on tarjota!

Eikä pumppu ole kallis. Kicksistä ostamani maksoi 8 euroa ja tuolta Eleveniltä sen saa hintaan 6,40. Joten niin kauan kun Estee Lauder pitää meikkivoiteen pumputtomana, kannattaa käyttää tätä. Toisaalta onhan tässä järjenhiven; yksi muovihärpäke vähemmän, kun käyttää tätä samaa aina ottaessaan uuden meikkivoiteen käyttöön! Ja toisin, kuin tuotekuva antaa ymmärtää, mukana tulee myös pumpun painautumisen estävä korkki, joten homma toimii myös matkustaessa.

Blogit.fi + Facebook + Instagram

Kommentit (10)
  1. Jes, vihdoinkin pumppu. Meikkivoidetta on ollut vaikea annostella. Meikkivoide on kyllä hyvä, mutta oikeaa sävyä on vaikea löytää. Mitä sävyä sinä Erika käytät?

    1. Joo todella. Ah tää on niin helpoa nyt! Mä käytän Desert Beigeä, mikä nyt välillä jos mulla ei ole itseruskettavaa on ehkä inan liian tumma.

  2. Mua ärsyttää, kun tässä maailman parhaassa meikkivoiteessa ei ole tarpeeksi vaaleaa sävyä ja vaalennustippojen käyttö ei oikein tuo esiin tän meikkivoiteen parjaota käyttöpuolia. Kaikki hehkuttaa tätä, mutta me kalkkilaivan kapteenit olemme taas ulkona pelistä.

    1. Höh no joo tylsää jos ei löydy tarpeeksi vaaleaa 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *