Kauneusbloggaajien suosikkihopeashampoot ja -hoitoaineet

Hopeatuotteita on markkinoilla pilvlin pimein ja iso osa purkkien sisällöstä on suoraan sanottuna täyttä kuraa. Hopeatuottiden pigmentin väri ja määrä vaihtelee ja tietysti kaikkein tärkein seikka on se tehokkuus.

Koska tuotekirjo on niin laaja ja valinnanvaraa löytyy, päätin teitä auttaakseni tehdä pienen gallupin suomalaisten kauneusbloggaajien yhteisessä Facebook-ryhmässä ja vastauksia sain melkein 50. Kiitos siis kaikille kahvihuonelaisille 😉 Tässä siis suomalaisten kauneusbloggaajien valitsema hopeashampoiden ja -hoitoaineiden parhaimmisto!

Kaikista purnukoista ylivoimaisesti eniten ääniä sai Fudgen Clean Blonde Violet Toning Shampoo (itse tilasin täältä, adlink), joka on esimerkiksi Saara Sarvaksen, Keyword: Love -blogin Jonnan ja Cosmetic Land -blogin Catarinan suosikkituote. Seuraavaksi eniten ääniä saivat Four Reasonsin Silver Mist hoitosuihke ja Biozellin Color Mask hoitava Silver-sävyte. Näiden nimiin vannoivat esimerkiksi Mustaa Kajalia -blogin Heidi ja Juille’s-blogin Linda.

Seuraavana rinta rinnan maaliviivalle tulivat L’Oréal Professionnel Série Expert Silver -shampoo, Color Mask sävyssä silver ja Goldewellin Soft Color vaahtosävyte 10V. ”Lorkun” hopeashampoo sai äänen mm. All The Little Royals -blogin Pauliinalta. Fashioned in Finland -blogin Nea ja Pakolliset – tai ainakin melkein -blogin Mohn vannovat Color Maskin nimeen kun taas suosittu Goldwellin ”kymppivee” on noussut Glitz & Glam -blogin Minnan sekä Elämää Smykkinä -blogin kirjoittajan suosikiksi.

Myös L’anzan hopeashampoo sai muutaman maininnan esimerkiksi Miss Piggy’s Pearls -blogin Sallalta ja Kissis-blogin Heidiltä. Cutrin Reflection Silver Treatment taas on Designin’Eyes-blogin Annin suosikki.

Myös yksi meikäblodin suosikkishampoista on tuo paljon kehuttu Fudgen hopeashampoo. Lisäksi kylppärissäni majailee muutama vahva kilpailija: KC Professional Color Mask Shampoo sävyssä Pearl (myös esimerkiksi Miten niin liikaa -blogin Elisan lemppari), KC Professional Color Mask Paint sävyssä Lavender (postaus aiheesta) ja Pin Up -kampaamosta saatu Schwarzkopf Igora Expert Mousse sävy 9,5-1 (kuvassa 9,5-12), joka muuten on ihan superkamaa ja jonka rippeitä säästelen viimeiseen asti!

Näitä omia suosikkejani olen esitellyt blogissa jo moneen otteeseen, mutta yksi uutuushoitsikka ei ole vielä päässyt framille, nimittäin Sim SensiDO Match. Sain nämä vähän aikaa sitten blogin kautta testiin, mutta violetin hoitsikan tumma väri jänskätti minua niin, että jouduin keräilemään hiuskriisin viemiä rohkeudenrippeitäni päiviä, ennen kuin uskaltauduin laittamaan näitä hiuksiini. Aloitin ensin sävyllä Platinum, joka ei yksin ollut tehoikkaammasta päästä. Pikkuhiljaa aloin sekoittaa mukaan sävyä Indigo ja johan läks keltaisuus! Supertumma violetti taittaa keltaista väriä pois todella tehokkaasti ja jättää hiukset ihanan raikkaaksi ja snadisti pinkkiin taittaviksi. Ja tietysti hyvin hoidetuiksi 🙂

Hopeashampookeskustelussa nousi esiin myös muutama itselleni täysin tuntematon merkki ja tuote. Brittiläisen Bleach London -merkin tuotteet mainittiin muutamankin bloggaajan (Wind It Up -blogin Martinan ja Shoppailijan päiväkirja -blogin Katan) suusta, joten kiinnostukseni heräsi heti. Mutta koska mulla ei ole mitään käsitystä, mistä tätä mömmöä helpoiten saisi tilattua, taitaa lähimpänä ostamista olla Davines (myöskin Martinan suosittelema) ja Polishaholic-blogin Rian suosittelema Crazy Color.

Davinesin Alchemic Conditioner sävyssä silver kiinnostaisi erityisesti siksi, että käytin merkin pinkkiä hoitoainetta vaalenapunaisten hiusteni ylläpitämiseen ja värjäsin hiuspidennyksenikin sillä pinkeiksi (postaus)! Pinkin hoitsikan tehokkuus sai minut kiinnostumaan nyt myös tästä hopeaversiosta. Ekana testiin taitaa kuitenkin tulla Crazy Color -suoraväri sävyssä Lavender, jota voi tilata Cybershopista ja jota ei todellakaan ole hinnalla pilattu! *Klik* sinne se menikin juuri allekirjoittaneen ostoskoriin 😉

Vastaako gallupin tulos omia mieltymyksiäsi? Entä löytyykö sinun kaapeistasi jokin vieläkin tehokkaampi ase blondien hiusten keltaisuutta vastaan? Vinkit jakoon!

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit (33)
  1. Minna / Glitz & Glam
    18.2.2015, 11:47

    Mahtava kooste! Löydän tästä nyt helposti uutta kokeiltavaa. Minullehan sattui tukkakatastrofi, josta tulen vielä postaamaan blogissani. Sähläsin… vähä sama juttu kävi, kun sinullakin Erika, kun sulla oli vaaleanpunaiset hiukset. Mulla oli todella hehkuvan violetit ja juuri vaaleammat hiukseni tummuivat. Color Maskin Lavender kiinnostaisi kovasti kokeilla, kuten myös paljon ylistetty Fudgen shampoo.

  2. Bleach Londonia saa joko a) vain Lontoosta tai b) vähän kalliimmalla eBaysta 🙂

    Igora Expert Moussejen 9,5-12 (eli tuo joka sulla on kuvassa) on _todella_ tykki harmaa sävy (Moonstone), jonka oon todennut taittavan keltaisuutta vielä 10x paremmin kuin 9,5-1, joka on hellempi ja antaa täten enemmän ”peliaikaa” levityksessä. Mutta jos on esim. lyhyt tukka ja/tai oikeasti haluaa sitä harmautta/taittoa, niin 9,5-12 on todella tehokas 🙂

    1. Ooo! No mä vähän yritinkin selvittää, mikä näiden kahden ero on, mutta en oikeen löytänyt järkevää vastausta. Kiitos Martina! Pitänee hommata seuraavaksi myös toi 12 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *