Kauneusbloggaajien suosikkimeikkivoiteet

NUDE

Jokin aikaa sitten kiusasin kauneusbloggaajia pienellä kyselyllä Facebook-ryhmässämme. Aiheena oli parhaat hopeashampoot ja -hoitoaineet ja kyselyn tulokset ja parhaan hopeashampoon kruunua pitävän tuotteet löydät tästä postauksesta (klik).

Postaus oli supersuosittu ja eräs lukija ehdottikin, että kyselisin kauneusbloggaajaraadilta seuraavaksi meikkivoiteista. Eri meikkivoidesuosikkeja mainittiin 79 kappaletta, joten postaus oli pakko rajata vain niihin ihan parhaimmiksi rankattuihin. Sen pidemmittä puheitta, tässä voittajat tulevat!

Suurena yllätyksenä ei tullut se, että monissa muissakin gallupeissa pärjännyt Lumenen CC-meikkivoide voitti koko äänestyksen! Sama puteli vei voiton myös Olivian kauneuskyselyssä muutama vuosi sitten :) CC:hen vannoivat mm. Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonia,  Dixi-blogin Helena, Kosmetiikkaobsession Annie, Polishaholic-blogin Ria, Making Faces Mira, Coral Shadown Helmi, Wasting Lifestylen Emma, Miss Piggy’s Pearls -blogin Salla sekä All The Little Royals -blogin Pauliina.

Mutta se, miksi meinasin nielaista työntekokaffit värään kurkkuun, oli Lumenen lähellä ollut häviö Rimmelin meikkivoiteelle. Siis RIMMELIN! Lasting Finish Nude 25H -meikkivoiteesta meikäläisellä ei ollut mitään käsitystä, mutta kyselyn myötä tuote tuli erittäinkin tutuksi. Edulliseksi, pehmeäksi ja superkestäväksi kehuttu Rimmelin Lasting Finish Nude -meikkivoide hävisi Lumenelle vain yhdellä äänellä ja lempparikseen sen mainitsi mm. Sanna-EmiliaMustaa Kajalia -blogin Heidi, Lazy Dynamiten Nekku, Polishaholic-blogin Ria ja Meikkibeibi-blogin Niina.

Kolmanneksi, mutta kauas kahdesta ensimmäisestä jäivät Estée Lauderin Double Wear, MAC Studio Fix Fluid ja Lumenen uusi Nude Perfection meikkivoiteet. Double Wearin kehuttiin pysyvät rasvaisellakin iholla kuin tauti! Sitä käyttävät mm. NailPolishTasticin Pauliina ja Gently Out Of Timen Tiahaar. Ammattilaismerkki MACiin taas luottavat Viilankantolupa-blogin Petra, in this part of townin Liisa, Fantazyan Janet ja Wind It Up -blogin Martina. Lumenen Nude Perfection taas sai ääniä mm. Saara Sarvakselta ja One Of Beauty's Daughters -blogin Hennalta.

Neljänneksi eniten saaneiden joukkoon ylsivät Sensai Fluid Finish, Lancôme Teint Idole Ultra 24H ja saman merkin upouusi Miracle Cushion sekä Biothermin Skin Best CC-voide. Sensain kertoi suosikikseen Sensaistin Mari ja Nutturapää-blogin Myy. Tein Idole Ultra taas on mm. Fashioned in Finlandin Riikka ja Hetkessä-blogin Hertta. Miracle Cushion on otettu hyvin vastaan ja vasta muutaman kuukauden vanha tuote on pompannut mm. Keyword: Loven Jonna, Meikkileikkejä-blogin Marianne ja Piece Of Panda -blogin kirjoittaja. Biothermin CC:tä käyttävät Eyeshadow and flamen Ilona ja Polish This -blogin Annie.

Mineraalimeikkipohjista suurimman äänisaaliin sai apteekeissa myytävä IDUN Minerals, joka oli myös neljänneksi eniten saaneiden tuotteiden joukossa. IDUN-meikkipohja oli yksi Kissis-blogin Heinin, Siamese Lipstick-blogin Kaisulin ja Miten niin liikaa -blogin Elisan lemppareista. Luonnonkosmetiikkaa en sen erityisemmin kyselyssä eritellyt, mutta muutama merkki sai erityisesti ääniä. Jane Iredale PurePressed Base Mineral Foundation nousi yllättäen suureen suosioon ja alkoi itseänikin kovasti kiinnostaa. Sen ihanuutta julistivat mm. Saara Sarvas, Neiti Minttukiharan Nella sekä Dazzling Glown Maria, joka muuten kertoi, että tämä on ainoa puristepohja, joka ei kuivata ihoa. Lily Lolon mineraalimeikkipohjaa käyttävät mm. Meikkimonsterin maailma -blogin Sonja ja Glitz & Glam -blogin Minna.

OMAT SUOSIKIT:

Suurin yllätys taisi olla se, että ainostaan minä ja Saara Sarvas annoimme äänemme Lumenen Seerumimeikkivoiteelle. Se kun on pärjännyt hyvin muissa gallupeissa ja valittiin esimerkiksi Olivian Parhaat 2013 -äänestyksessä parhaaksi meikkivoiteeksi. Se siis on kevyen ja hehkua antavan koostumuksensa ansiosta edelleen yksi suurimmista lemppareistani. Muita omia suosikkejani ovat tässäkin kyselyssä pärjännyt Lancôme Miracle Cushion, josta olenkin kertonut aikaisemmin, Lumene Nude Perfection Fluid Foundation ja jo valmistuksesta loppunut Lancôme Photogenic Lumessence. Ja jos kaipaan enemmän peittävyyttä, sekoitan johonkin näistä Lumenen uutta Matt Control Oil-free meikkivoidetta.

Merkeistä kyselyssä pärjäsivät siis parhaiten Lumene, Rimmel ja Lancôme. Lumenen ja Lancômen suosio ei yllättänyt, mutta kuten sanoin, tuo Rimmelin suuri suosio löi minut täysin ällikällä. Yllätykseksi mineraalimeikkipohjat pärjäsivät myös todella hyvin, kun taas MAC ei kovin suureen suosioon kauneusbloggaajien keskuudessa noussut. Toivottavasti saatte tästä postauksesta hyviä tuotevinkkejä :)

Jos haluat kysellä näistä tai muista meikkivoiteista lisää, kirjoittele kysymyksesi kommenttiboksiin. Niin ja mistä aiheesta haluaisit kyselyn seuraavaksi?

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

Julia (Ei varmistettu) http://www.juliapuolitaival.purkkimafia.fi

Voi kun Lumene tekis vaaleampia meikkivoiteita! Jotenkin tosi hassua, että suomalainen merkki ja silti vaalein sävyvaihto on usein liian tumma. Tosi vaaleaa keltapohjaista meikkivoidetta on myös erittäin vaikea löytää! Oman luottomeikkivoiteen etsinnät jatkuvat, voisin kokeilla tuota Rimmelin meikkivoidetta seuraavaksi. :)

Anna (Ei varmistettu)

Täälläkin on tullut ihmeteltyä Lumenen meikkivoiteiden sävyvalikoimaa. Olen todennut kyseiset meikkivoiteet itselleni poikkeuksetta liian tummiksi. Suomalainen iho voi selvästi olla hyvin kalpea! Lumenen CC-voidetta olen kokeillut ja tykkäsin, mutta vaalein sävy on vain aivan liian tumma. Keltapohjaisista meikkivoiteista en osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta itselläni jutussa mainittu Rimmelin meikkivoide toimii. Se on tarpeeksi vaalea ja ehkä paras meikkivoide vaalean sävynsä puolesta .
Hassua muuten, että edullisemmat meikkivoiteet pesivät kalliimmat kumppaninsa! :D

Laura (Ei varmistettu)

Mä haluaisin tietää mikä noista on peittävin? Itsellä on kuitenkin pintakuiva iho ja sellasia todella raivostuttavia punasia näppyjä koko ajan ja mikää ei peitä niitä, saati sitten mikään putsari ja rasvakaan ei tunnu tehoavan :D

jonna (Ei varmistettu) http://www.jonna.info

Jee, olen ihan samaa mieltä! Juuri vähän aikaa sitten totesin TÄSSÄ saman asian mun blogissa - aina palaan tohon Lumenen CC:n koska ei ole löytynyt parempaa :)

Virpi (Ei varmistettu) http://omenapuunkatriina.blogspot.fo

Ostin syksyllä samaan aikaan Diorin Starin ja Rimmelin. Jälkimmäinen löi Diorin laudalta juuri pehmeällä käyttömukavuudellaan, hyvällä kestolla ja kauniilla pinnalla. Pullo loppui juuri, ja nyt otan käyttöön taas Lumene seerumimeikkivoiteen. Se puolestaan löi laudalta viime keväänä yhtä aikaa hankkimani YSL:n Touche Eclatin. En olisi uskonut;)

camilla (Ei varmistettu) http://everything-has-beauty.blogspot.fi/

Onko tuo lumenen cc-voide peittävä vai puolipeittävä? Miten kestävyys? Tykkäsin koostumukseltaan ja peittävyydeltään tuosta Lumenen kolmanneksi sijoittuneesta pakkelista, mutta se ottaa ja karkaa nenänpäästä päivänmittaan! Oliskohan joku yhtä kevyen tuntuinen, mutta kestävä? :D

Ella (Ei varmistettu)

Lumenen CC on puolipeittävä. Mutta koska se tasoittaa hyvin ihon sävyä niin minusta tuntuu peittävämmältä kuin muut puolipeittävät. Sillon kun ei ole kirkkaanpunaisia näppyjä ihossa, tuo menee helposti juhlissakin, mutta nyt kun iho alkaa talven jälkeen rasvoittua ja pukkaa aina hetken aikaa näppyjä, vois olla hyvä idea sekottaa joukkoon vähän peittävämpää tavaraa :) Mutta ellei ole rasvoittuva iho niin tuo kyllä kestää nättinä koko päivän!

Jonna (Ei varmistettu) http://Www.jonna.info

Toivoisin seuraavaksi aiheeksi tummat silmänalustat :)

Mariel (Ei varmistettu)

Myös postaus ei kuivattavista mutta hyvin peittävistä peiteväreistä + valokynistä olisi hyvä, samoin tuuheuttavista shampoista/ hoitsikoista / muotoilutuotteista :)? Onko muuten ulkomaisten bloggaajien kehumasta Living Proof merkistä kokemuksia?

Mariel (Ei varmistettu)

... ja vielä: kuivalle iholle parhaat (=kosteuttavat/ hehkua tuovat) primerit/ bb/cc/dd voiteet :)?
Kuivalle iholle kun on niin vaikea löytää toimivia tuotteita :/

Nipa (Ei varmistettu)

Ihanaa, postaustoive kävi toteen! Olin kovin yllättynyt, ettei suosiota ollut saanut Lumenen uusi Longwear Blur Foundation. Sopivan peittävä ja samettinen lopputulos, ja pysyy erittäin moitteettomana kevyellä puuteroinnilla. Sävytkin ovat mielestäni hyviä. Itse olen vähän kahden vaiheilla, onko se vai Lumenen CC-voide suosikkini - useimmiten sekoitankin näitä kahta yhteen ja tulos on ihana :) Peitevoideraati olisi huippua nähdä seuraavaksi näin supertummien silmänalusten omistajana, ja kuinkahan hyvin ikisuosikkini Diorin Nude-peitevoide pärjää tässä sarjassa. Kiitos tästä :) -N

Riia Meikkipää

Täällä yksi Meikkipää huutelee jälkijunassa ja kertoo, että Lumenen Seerumimeikkivoide menee myös minun meikkivoidesuosikkieni kärkikaartiin. Ihan ykköseksi oikeastaan. 

Todella hyvä tuote. Täydellinen koostumus, hyvä peittävyys, läpikuultava pinta ja hyvät värit. Hintakin tosi kohtuullinen.

Kommentoi