Keltaisuus pois hiuksista uudella suoravärillä

NUDE

Isoin tukkamurheenkryynini on hiusteni hyvinkin tehokas kellastuminen. Joudun lääkärin määräyksestä pesemään hiukseni joka päivä, joten kampaajalla saatu ihana kylmä sävy ei hiusksissani kovin kauaa säily, vaan kraanaveden mukana tulevat metallit imeytyvät tukkaani ja tuovat siihen ihania (not) vihreitä ja keltaisia sävyjä. Teidän päässänne pyörii edellisen virkkeen jäljiltä varmaankin vain yksi kysymys: miksi ihmeessä lääkäri määräisi potilaalle tukkapesuja? No siihen voitte lukea ikivanhan vastauksen täältä.

No nyt itse asiaan. Taistelu tukan kellastumista vastaan jatkunee varmaan lopun elämääni, mutta onneksi markkinoille putkahtaa uusia ja tehokkaita tuotteita esimerkiksi juurikin tähän first world -ongelmaan. Tämän kevään yksi puhutuimmista uutuuksista on suomalaisen KC Professionalin Color Mask Paint -suoravärit, joita sainkin onnekseni valmistajalta testiin.

Toivoton ei tilanteeni silti ollut, koska olin juuri pessyt hiukseni maailman parhaalla kelatoivalla shampoolla, L’ANZAn Healing Purella, joka myös osaltaan poistaa blondeista hiuksista keltaisuutta. Postaukset kelatoinnista voit lukaista täältä ja supershampoosta täältä. Alla näkyvässä kuvassa ei siis mitään maailmanmullistavaa eroa näy, mutta ehkä saatte vähän kuvaa siitä, millaisen lopputuloksen tällä Color Mask Paintilla voi saada aikaan. Keltaisuus on taittunut hyvin ja hiukset ovat kylmät ja millin pinkkiin vivahtavat. Ainakin itse olen koko ajan tyytyväisempi, koska sävy ei ole muuttunut parin pesun jälkeen yhtään!

Värin levitys on yhtä helppoa, kuin tavallisen hoitonaamion. Mutta hanskoja kannattaa hommassa käyttää, sillä ihoon väri tarttuu myös herkästi. Mömmö levitetään pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 10-30 minuuttia riippuen halutusta lopputuloksesta. Tämän suoraväriepisodin jälkeen olin tämän kanssa ekalla kerralla hyvin varovainen ja pidin väriä hiuksissa noin 15 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen väri sitten huuhdellaan pois ja hiuksiin voi tarvittaessa levittää lopuksi vielä tavallisen hoitoaineen. Sitä en kuitenkaan omaan tukkaani tarvinnut, sillä Color Mask Paint on tehokkaasti hoitava ja jättää hiukset ihanan pehmeiksi ja sileiksi!

Tuubista ulos tuleva violetti aine on niin kirkast, että melkein silmiin sattuu. Voi, olisipa näitä Painteja ollut tarjolla silloin kun mulla oli vielä pinkki tukka. Parhaitenhan nämä Color Mask Paintit toimisivat platinablondeissa hiuksissa, joissa pohjan sävy ei vaikuttaisi niin paljon lopputulokseen. Sävyvalikoimassa on 11 sävyä, joista 8 on intensiivistä shokkisävyä ja 3 pastellisävyä. Sävy kestää valmistajan mukaan hiuksissa 5-30 pesukertaa riippuen hiusten väristä, huokoisuudesta sekä käytetystä sävystä.

Color Mask Paintia maksaa noin kybän per pienehkö 75 millilitran tuubi, joka meikäläisen käytössä loppuu varmaan parissa kuukaudessa. Ja jos juttu kiinnostaa enemmänkin, tälle suoravärille on muuten perustettu ihan oma kotisivukin :) Multa tälle iso peuggu!

FOLLOW MY BLOG: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit

Nipa (Ei varmistettu)

Voi, sulla on aivan upea tukka! Samaa tuotetta olen itsekin pyöritellyt käsissäni, mutta miettinyt että lantrataanko tämä perushoitoaineeseen vai käytetäänkö sellaisenan, jos meinaa keltaisuutta taitella. Tekisi mieli ostaa ihan kunnon tymäkkä suoraväri ja sekoittaa hoitoaineeseen, tulisi varmasti edullisemmaksi mutta värikatastrofi pelottaa liikaa.

Kovasti toivoisin sellaista postausta, missä kertoisit kuinka pidät kutrisi noin hyväkuntoisina (tuotteet, hiusrutiinit ja muut niksit)! :) -N

Erika Naakka
NUDE

Kiitos postaustoiveesta! Pistetään korvan taa :) Tosin täällä on jo pari postausta aihetta sivuten: http://nude.costume.fi/2014/09/10/kellertavan-ja-huonokuntoisen-tukan-pelastus/ ja http://nude.costume.fi/2014/11/20/toivepostaus-testituotteista-suosikeiksi-osa-23/

veera s. (Ei varmistettu) http://veera-s.blogspot.fi

toimiikohan tuo paremmin kuin perinteinen color mask? mulla se silver ei ainakaan tehnyt minkäänlaista eroa entiseen...

Erika Naakka
NUDE

Joo tämä on tehokkaampi :)

LA (Ei varmistettu)

Miten vertaisit tätä KC Silver Color Maskiin? Näin näitä tänään Sokoksella mutta luulin, että kyseessä on suoraväri.

Entä osaatko sanoa mikä ero on ym. Silverillä ja Vanillalla..?

Ja mietin myös, että jos pesen hopeashampoolla niin kannattaako silloin käyttää normihoitoainetta ja samoin maskin kanssa normishampoota? Eli ei kahta hopeatuotetta?

Erika Naakka
NUDE

Oho, pahoittelut että jäi vastamatta! Tämä on tehokkaampi kuin Color Mask, joka on siis "vain" hopeahoitoaine, kun taas tämä suoraväri. Color Maskin sävyeroista en hirveästi osaa kertoa, mutta uskoisin, että Vanilla on hiekansävyinen ja inan lämpimämpi kuin silver.

Ja voi käyttää kahta hopeatuotetta samaan aikaan. Niin teen usein itsekin :)

Essi (Ei varmistettu)

Hei iha huippu juttu, koska itellä sama keltaisuus ongelma! Tiedätkö vaikuttaako aine myös vääjäämättömiin blondeihin hiuksiin? mulla on luonnostaan blondi tukka ja tuntuu ettei värimaskit yms auta mun hiuksiin, mut oiskohan tää munki ongelman ratkaisu!

Erika Naakka
NUDE

En usko, että tämä kovin hyvin tarttuu. Sinun kannattaisi ehkä mieluummin kokeilla tehokasta hopeashampoota :)

Taru /HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.com

Kaunis E! Mä sain muuten testiin tuon kelatoivan duon, ja olen tykkäillyt siitä tosi paljon. :) Tukka on ihan hurjan pehmoinen setin jäljiltä, vaikka jotenkin kammosinkin ekaks sitä natisevaa tunnetta, minkä se shampoo jälkeensä jätti. : D Millonkohan niistä saisi itsekin raporttia blogiin... :P

Sara (Ei varmistettu)

Tarttuvatko suoravärit värjäämättömään hiukseen? Luonnonvaalea reuhkani ei tunnu haluavan ymmärtää, että sitä naamioidaan hopealla, ei sitten mitenkään. Oma hiustenvärini taittuu auringon polttamana sen verran olkiseksi, että haluaisin väristä neutraalimman.

Erika Naakka
NUDE

En osaa tarkkaan sanoa tai ainakaan lopputulosta ei voi ennustaa ku alla on oma pigmentti. Kannattaa kokeilla tehokasta hopeashampoota :)

LA (Ei varmistettu)

Ehtisitkö vastata yllä olevaan..?

emmaa (Ei varmistettu)

Mulla on vaaleanruskeat hiukset, kuitenkin nämä ovat alkaneet kellastumaan... sopisikohan tuo minulle ??

Pelottaa tuo tuotteen violetti väri :-D

Erika Naakka
NUDE

Ei tämä ainakaan liian vahvaa sinulle ole :) Ruskeissa hiuksissa efekti on paljon pienempi kuin blondeissa.

Kommentoi