Keltaisuus pois hiuksista uudella suoravärillä

Isoin tukkamurheenkryynini on hiusteni hyvinkin tehokas kellastuminen. Joudun lääkärin määräyksestä pesemään hiukseni joka päivä, joten kampaajalla saatu ihana kylmä sävy ei hiusksissani kovin kauaa säily, vaan kraanaveden mukana tulevat metallit imeytyvät tukkaani ja tuovat siihen ihania (not) vihreitä ja keltaisia sävyjä. Teidän päässänne pyörii edellisen virkkeen jäljiltä varmaankin vain yksi kysymys: miksi ihmeessä lääkäri määräisi potilaalle tukkapesuja? No siihen voitte lukea ikivanhan vastauksen täältä.

No nyt itse asiaan. Taistelu tukan kellastumista vastaan jatkunee varmaan lopun elämääni, mutta onneksi markkinoille putkahtaa uusia ja tehokkaita tuotteita esimerkiksi juurikin tähän first world -ongelmaan. Tämän kevään yksi puhutuimmista uutuuksista on suomalaisen KC Professionalin Color Mask Paint -suoravärit, joita sainkin onnekseni valmistajalta testiin.

Toivoton ei tilanteeni silti ollut, koska olin juuri pessyt hiukseni maailman parhaalla kelatoivalla shampoolla, L’ANZAn Healing Purella, joka myös osaltaan poistaa blondeista hiuksista keltaisuutta. Postaukset kelatoinnista voit lukaista täältä ja supershampoosta täältä. Alla näkyvässä kuvassa ei siis mitään maailmanmullistavaa eroa näy, mutta ehkä saatte vähän kuvaa siitä, millaisen lopputuloksen tällä Color Mask Paintilla voi saada aikaan. Keltaisuus on taittunut hyvin ja hiukset ovat kylmät ja millin pinkkiin vivahtavat. Ainakin itse olen koko ajan tyytyväisempi, koska sävy ei ole muuttunut parin pesun jälkeen yhtään!

Värin levitys on yhtä helppoa, kuin tavallisen hoitonaamion. Mutta hanskoja kannattaa hommassa käyttää, sillä ihoon väri tarttuu myös herkästi. Mömmö levitetään pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 10-30 minuuttia riippuen halutusta lopputuloksesta. Tämän suoraväriepisodin jälkeen olin tämän kanssa ekalla kerralla hyvin varovainen ja pidin väriä hiuksissa noin 15 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen väri sitten huuhdellaan pois ja hiuksiin voi tarvittaessa levittää lopuksi vielä tavallisen hoitoaineen. Sitä en kuitenkaan omaan tukkaani tarvinnut, sillä Color Mask Paint on tehokkaasti hoitava ja jättää hiukset ihanan pehmeiksi ja sileiksi!

Tuubista ulos tuleva violetti aine on niin kirkast, että melkein silmiin sattuu. Voi, olisipa näitä Painteja ollut tarjolla silloin kun mulla oli vielä pinkki tukka. Parhaitenhan nämä Color Mask Paintit toimisivat platinablondeissa hiuksissa, joissa pohjan sävy ei vaikuttaisi niin paljon lopputulokseen. Sävyvalikoimassa on 11 sävyä, joista 8 on intensiivistä shokkisävyä ja 3 pastellisävyä. Sävy kestää valmistajan mukaan hiuksissa 5-30 pesukertaa riippuen hiusten väristä, huokoisuudesta sekä käytetystä sävystä.

Color Mask Paintia maksaa noin kybän per pienehkö 75 millilitran tuubi, joka meikäläisen käytössä loppuu varmaan parissa kuukaudessa. Ja jos juttu kiinnostaa enemmänkin, tälle suoravärille on muuten perustettu ihan oma kotisivukin 🙂 Multa tälle iso peuggu!

FOLLOW MY BLOG: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit (14)
  1. Voi, sulla on aivan upea tukka! Samaa tuotetta olen itsekin pyöritellyt käsissäni, mutta miettinyt että lantrataanko tämä perushoitoaineeseen vai käytetäänkö sellaisenan, jos meinaa keltaisuutta taitella. Tekisi mieli ostaa ihan kunnon tymäkkä suoraväri ja sekoittaa hoitoaineeseen, tulisi varmasti edullisemmaksi mutta värikatastrofi pelottaa liikaa.

    Kovasti toivoisin sellaista postausta, missä kertoisit kuinka pidät kutrisi noin hyväkuntoisina (tuotteet, hiusrutiinit ja muut niksit)! 🙂 -N

  2. toimiikohan tuo paremmin kuin perinteinen color mask? mulla se silver ei ainakaan tehnyt minkäänlaista eroa entiseen…

    1. Joo tämä on tehokkaampi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *