Kesäarvonta!

Hei jee kesä! Näillä näppäimillä alkavan lomani kunniaksi päätin pistää teille pystyyn Instagram- ja blogiarvonnan. Tähän blogiarvontaan voit osallistua kommentoimalla kommentiboksiin (ja jättämällä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kohtaan) ja osallistumisaikaa on ensi viikon perjantaihin 6.7. klo 23 asti.

arvonta 2.jpg

Palkintona voittajalle lähtee meikäläisen kokoama palkintopaketti, johon kuuluu mm. Kokostarin naamioita, NYXin luomiväripaletti, Urban Decayn meikinviimeistelysuihke, Bioeffect-tuotteita ja Ecotoolsin ihan paras iso puuterisivellin.

Instagram-arvontaan pääset osallistumaan tietysti meikäläisen tilillä: @erikanaakka. Osallistumisohjeet löytyvät tämän päivän kuvasta. Voit osallistua halutessasi vaikka molempiin arvontoihin!

Ja vielä ilmoitusluontoisena asiana se, että meikäläisellä alkaa tänään loma Helsingin yliopiston töistä ja samalla ajattelin ottaa rennommin myös blogin kanssa. Blogi siis päivittyy viikoittain, mutta ehkä vain kaksi kertaa. Toivottavasti kestätte elokuuhun asti kun normaali postaustahti taas palaa <3

Pysy mukana: Blogit.fi + Facebook + Youtube + Instagram

Kommentit (604)
  1. ElluKkojootti
    6.7.2018, 19:32

    Vielä ehtii! Mukana 🙂

  2. Onnea mulle ja siskoilleni toivon nyt ihan hirmuisesti ~ ihana arvonta!!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *