Kesän heleys takaisin kasvoille - Lumene Valo Glow Lumenessence kirkastava hoitovesi

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Lokakuu on kuin varkain pyörähtänyt käyntiin ja nyt alkaakin olla viimeistään aika vaihtaa kesän kevyt ihonhoito talviajan hoitavampaan ja ravitsevampaan. Itse olenkin jo siirtynyt astetta kosteuttavampaan ihonhoitoon, kun iho on siirtynyt syksyiseen kuivaan olotilaansa.

Tänään esittelenkin teille erään uutuustuotteen, joka tulee kyllä tarpeeseen, kun haluat pitää kesän tuoman kuulauden kasvoillasi. Tämä mielenkiintoinen uusi tuttavuus on Lumene VALO Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion kirkastava hoitovesi.

Hoitovedet ovat yksi uusimmista ihonhoidon trendeistä. Kuten kaikki ihonhoidon trendit, myös tämä on lähtöisin Aasiasta, jossa ollaan aina askel tai pari meikäläisiä edellä. Hoitovesien tarkoitus ei kuitenkaan ole korvata nykyisiä tuotteita, vaan tuoda lisätehoa ihonhoitorutiineihin.

Hoitoveden tarkoitus on siis valmistella iho ottamaan vastaan muiden ihonhoitotuotteiden hoitavat ainesosat ja sitä käytetään ihonpuhdistuksen jälkeen ennen seerumia ja kasvovoidetta. Hoitovesi kosteuttaa ihoa ja auttaa muita tuotteita imeytymään ihoon paremmin. Sen voi levittää kasvoille vanulapulla tai ihan vain kämmenillä taputtelemalla. Tämä kämmenillä taputtelu onkin oikeastaan se parempi tapa, koska ihoa ei ole tarkoitus puhdistaa tai hoitovettä pyyhkiä kasvoilta pois, vaan jättää iholle.

Lumenen VALO Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion kirkastava hoitovesi sisältää ison liudan erittäin tehokkaita ja heleyttäviä ainesosia. Marja- ja hedelmähapot kuorivat ihoa hellävaraisesti, hyaluronihappo kosteuttaa, C-vitamiini heleyttää, koivun mahla antaa iholle mineraaleja ja aminohappoja ja pohjoinen lakka tuo mukaan roimasti antioksidantteja.

Tehän ehkä olette huomanneetkin, että meikäläinen rakastaa Lumenen Valo-sarjaa. Käytän sarjan päivä- ja yövoidetta sekä tietysti Glow Boost hyaluronitiivistettä, josta olenkin kertonut täällä blogissa useasti. Kaikki Valo-sarjan tuotteet tuotetietoineen ja ainesosalistoineen löydät Lumenen sivuilta.

Jos oma ihoni näyttää samealta (mitä se tekee ainakin näin syksyn työkiireiden ja hämärtyvien päivien keskellä), otan aina avuksi C-vitamiinin. Olen todennut sen heleyttävän tehon useasti ja yhdistettynä hellävaraiseen ihon kuorintaan, tulee ihosta varmasti supervirkeän ja kuulaan näköinen. Ja siksi tämä Lumenen Valo-hoitovesi onkin erittäin tehokas ihon kirkastaja.

Hoitovesi on ottanut ansaitun paikan ihonhoitorutiineissani ja käytän tätä yleensä aamuisin, kun haluan meikin alle raikkaan ja heleän ihon. Heleyden lisäksi saan astetta enemmän kosteutta syksyn jo kuivattamalle iholleni, joten täydellinen pohjameikkipäivä on taattu! Lumene VALO Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion kirkastava hoitovesi löytyy siis jo kaupoista ja sen suositushinta on 14,90 e.

Kuvat: Irene Naakka / Mutsie

Kommentit

Mamami (Ei varmistettu)

Hmmm..auttaiskohan c-vitamiini sisäisesti?

Erika Naakka
NUDE

Hmm no itselläni on ainakin ihan monipuolinen ruokavalio eli ajoittainen sameus ei johdu siitä. Lisäksi haluan heleyttää ihoa myös kuorinnalla ja sitä ei ainakaan saa sisäisesti toteutettua ;)

Annika.8= (Ei varmistettu)

Olen käyttänyt Pixin Glow Tonicia jo useamman pullon mutta tämä Lumenen uusi Beauty Lotion on ihan loistava vaihtoehto sille. Pixiä saa kyllä tilattua eleveniltä mutta ostan ihonhoitotuotteeni mieluummin ihan kaupasta ja sieltähän Lumenea saa. Loistava tuote!

Erika Naakka
NUDE

Mäkin olen testannut tuota Pixin tuotetta, mutta omalle iholleni sen kuoriva ominaisuus taitaa olla vähän liian tuhti koska joskus iho alkaa punoittaa :/ Niinpä, Lumenen saatavuus on kyllä tosi hyvä :)

PäiviH (Ei varmistettu)

Vaikuttaapa lupaavalle tuotteelle! Käytetäänkö tätä siis kasvoveden sijaan?

Erika Naakka
NUDE

Hoitoveden ei ole tarkoitus korvata mitään tuotetta ihonhoitorutiineissa. Kasvoveden idea on viimeistellä puhdistus ja palauttaa pH, mutta hoitovesi ei puhdista, vaan kosteuttaa ja auttaa muita ihonhoitotuotteita imeytymäään. Virven blogista löytyy enemmän juttua tästä aiheesta, jos kiinnostaa :) http://blogit.kauneusjaterveys.fi/ostolakossa/uusi-valttamattomyys-hoitovesi/

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Itsekin hankin tämän juuri äskettäin käyttööni - tuoksuu aivan mielettömältä, kuten koko linja <3 Itse olisin ehkä toivonut koostumuksen olevan aavistuksen paksumpaa, koska käsin levitettäessä olisi näin helpompi käytössä..

Erika Naakka
NUDE

No joo se on kyllä totta! Pieni geelimäisyys olisi ollut aika bueno :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vähän off topic, mut satutko tietämään et onko niiden Lumenen poskipunapuikkojen valmistus lopetettu? En yhtäkkiä löytänyt niitä mistään! Jos näin on, niin jos sul ois vinkata joku mieluiten voidmainen ja edullisehko seuraaja tälle huipputuotteelle niin olisin super kiitollinen :)

Erika Naakka
NUDE

Hmm voi kyllä olla, että jos niitä ei mistään löydy, niin ne on lopetettu Lumenen monien uudistuksien myötä :/ Eli jos et enää löydä niitä niin nämä Isadoran samanlaiset on kanssa hyviä! https://eleven.fi/isadora-twist-up-blush-go

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos! Menee testiin :)

tiina.1 (Ei varmistettu) http://livinglovingdiary.blogspot.com

Pakko testata, kuulostaa lupaavalta :)

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Tämä on mullekin ihan uusi tuote jota kyllä mielelläni hyväksikäytän ihonhoitorutiinissani kunhan siihen vain käsiksi pääsen! Korvaan melko varmasti Lumenen heleyttävän suihkeen tällä sen loputtua :)

hanna
www.hannamariav.com

Kommentoi