Kesän heleys takaisin kasvoille – Lumene Valo Glow Lumenessence kirkastava hoitovesi

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Lokakuu on kuin varkain pyörähtänyt käyntiin ja nyt alkaakin olla viimeistään aika vaihtaa kesän kevyt ihonhoito talviajan hoitavampaan ja ravitsevampaan. Itse olenkin jo siirtynyt astetta kosteuttavampaan ihonhoitoon, kun iho on siirtynyt syksyiseen kuivaan olotilaansa.

Tänään esittelenkin teille erään uutuustuotteen, joka tulee kyllä tarpeeseen, kun haluat pitää kesän tuoman kuulauden kasvoillasi. Tämä mielenkiintoinen uusi tuttavuus on Lumene VALO Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion kirkastava hoitovesi.

lumene valo.jpg

lumene valo 3.jpg

Hoitovedet ovat yksi uusimmista ihonhoidon trendeistä. Kuten kaikki ihonhoidon trendit, myös tämä on lähtöisin Aasiasta, jossa ollaan aina askel tai pari meikäläisiä edellä. Hoitovesien tarkoitus ei kuitenkaan ole korvata nykyisiä tuotteita, vaan tuoda lisätehoa ihonhoitorutiineihin.

Hoitoveden tarkoitus on siis valmistella iho ottamaan vastaan muiden ihonhoitotuotteiden hoitavat ainesosat ja sitä käytetään ihonpuhdistuksen jälkeen ennen seerumia ja kasvovoidetta. Hoitovesi kosteuttaa ihoa ja auttaa muita tuotteita imeytymään ihoon paremmin. Sen voi levittää kasvoille vanulapulla tai ihan vain kämmenillä taputtelemalla. Tämä kämmenillä taputtelu onkin oikeastaan se parempi tapa, koska ihoa ei ole tarkoitus puhdistaa tai hoitovettä pyyhkiä kasvoilta pois, vaan jättää iholle.

lumene valo 4.jpg

lumene valo 5.jpg

Lumenen VALO Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion kirkastava hoitovesi sisältää ison liudan erittäin tehokkaita ja heleyttäviä ainesosia. Marja- ja hedelmähapot kuorivat ihoa hellävaraisesti, hyaluronihappo kosteuttaa, C-vitamiini heleyttää, koivun mahla antaa iholle mineraaleja ja aminohappoja ja pohjoinen lakka tuo mukaan roimasti antioksidantteja.

lumene valo 2.jpg

lumene valo 6.jpg

Tehän ehkä olette huomanneetkin, että meikäläinen rakastaa Lumenen Valo-sarjaa. Käytän sarjan päivä- ja yövoidetta sekä tietysti Glow Boost hyaluronitiivistettä, josta olenkin kertonut täällä blogissa useasti. Kaikki Valo-sarjan tuotteet tuotetietoineen ja ainesosalistoineen löydät Lumenen sivuilta.

lumene valo 1.jpg

Jos oma ihoni näyttää samealta (mitä se tekee ainakin näin syksyn työkiireiden ja hämärtyvien päivien keskellä), otan aina avuksi C-vitamiinin. Olen todennut sen heleyttävän tehon useasti ja yhdistettynä hellävaraiseen ihon kuorintaan, tulee ihosta varmasti supervirkeän ja kuulaan näköinen. Ja siksi tämä Lumenen Valo-hoitovesi onkin erittäin tehokas ihon kirkastaja.

Hoitovesi on ottanut ansaitun paikan ihonhoitorutiineissani ja käytän tätä yleensä aamuisin, kun haluan meikin alle raikkaan ja heleän ihon. Heleyden lisäksi saan astetta enemmän kosteutta syksyn jo kuivattamalle iholleni, joten täydellinen pohjameikkipäivä on taattu! Lumene VALO Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion kirkastava hoitovesi löytyy siis jo kaupoista ja sen suositushinta on 14,90 e.

Kuvat: Irene Naakka / Mutsie

Kommentit (13)
  1. Hmmm..auttaiskohan c-vitamiini sisäisesti?

    1. Hmm no itselläni on ainakin ihan monipuolinen ruokavalio eli ajoittainen sameus ei johdu siitä. Lisäksi haluan heleyttää ihoa myös kuorinnalla ja sitä ei ainakaan saa sisäisesti toteutettua 😉

  2. Olen käyttänyt Pixin Glow Tonicia jo useamman pullon mutta tämä Lumenen uusi Beauty Lotion on ihan loistava vaihtoehto sille. Pixiä saa kyllä tilattua eleveniltä mutta ostan ihonhoitotuotteeni mieluummin ihan kaupasta ja sieltähän Lumenea saa. Loistava tuote!

    1. Mäkin olen testannut tuota Pixin tuotetta, mutta omalle iholleni sen kuoriva ominaisuus taitaa olla vähän liian tuhti koska joskus iho alkaa punoittaa :/ Niinpä, Lumenen saatavuus on kyllä tosi hyvä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *