Kesän lempikiharat

Enpä taida edes muistaa, koska viimeksi olisin jättänyt kesäiset Pori Jazz -festivaalit väliin. Entisenä satakuntalaisena se on kesän ehdoton must-tapahtuma ja niin tänäkin vuonna suuntasin nokan kohti Poria heinäkuun tokana viikonloppuna.

world pro 13 mm.jpg

Tein jo vähän aikaa sitten tutorialin Trendi-lehteen syömäpuikkojen ja suoristusraudan avulla tehtävään permikseen, mutta vinkkasin jutussa myös astetta helpompaan tekniikkaan. Pienellä.. siis tooooooosi pienellä kiharruspuikolla ihana käkkärätukka onnistuu kaikista helpoiten, vaikka aikaa se kyllä vie. Sain Rapunzel of Swedeniltä juttua varten käyttööni World Pro:n kihartimen, joka on vain 13 millimetrin paksuinen ja päätin testata sitä uudelleen nyt jazzeilla.

pieni kiharrin.jpg

Joku kysyikin heti Instagramissa, millä nuo kiharat olen tehnyt, joten päätin nyt erikseen hehkuttaa tätä World Prota blogissakin. Tein jazz-kiharani tosin tosi isoissa, noin 2 cm x 2 cm kokoisissa, osioissa, joten aivan sellaista afro-kiharaa ei tällä kertaa päässäni nähty. Nämä löysemmät kasaripermistä muistuttavat käkkyrät ovatkin ihan tämän kesän lemppari-lookini! Huomaapa taas senkin, kuinka iso vaikutus kiharrettavan osion suuruudella on.

Seuraa: Bloglovin’ + Blogit.fi + Instagram

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *