Kesän paras aurinkosuoja

NUDE

Päätimme ystävän kanssa testata Leppävaaran uuden maauimalan heti kun säät sen sallivat (ja huomenna heti uudestaan). Polkaisimme sinne siis viime viikolla ja päätin pakata mukaan juuri saamani Oriflamen aurinkosuojan. Tuomio oli meiltä molemmilta selvä jo ensimmäiseltä suihkautukselta: tämä on ehkä paras aurinkosuoja ikinä!

Oriflame Sun Zone Sand Repellent Body Spraylla on täydellinen koostumus. Suihkutettaessa se tuli ulos pullosta kevyenä sumuna, joka laskeutui iholle tasaisesti, eikä jättänyt minkäännäköistä tunnetta iholle. Ei tahmeutta, nihkeyttä tai paksuntuntuista voidekerrosta. Vain seitinohut, mutta sitäkin vahvempi (SPF 50!) suoja aurinkoa vastaan. Kyllä siinä kelpasi köllötellä altaalla ystävän kanssa eväistä nauttien ;) Todella iso suositus tälle  alle 16 egen pullolle ja samalla myös Leppävaaran maauimalalle, käykää tsekkaamassa!

Kommentit

Ombre By Sara
Ombre

Kiitos tästä suosituksesta! Mä olen ettimässä hyvää edullista kevyttä mutta korkeaa spf aurinkosuojaa jo pitkään! Tällä hetkellä menossa joku normi aurinkosuoja voide jota joutuu vaikka kuinka kauan hieroa iholle. Mulla on myös kysymys onko suihkeen sumu vaaleaan ns voidetta jota joutuu vielä hieromaan ihoon vain enemmän öljyn tyyppistä joka jää tasaisesti heti iholle?

Erika Naakka
NUDE

Tää pitikin tohon selventää, mutta unohtui! Siis ei jää mitään iholle hierottavaa kerrosta. Se tässä onkin niin hyvää muihin verrattuna :) Aiempi suihkutettava voiteeni oli juuri sellainen, että iholle tullut voide piti kuitenkin vielä käsin levittää. Ja tässä ei siis tarvitse, niin helppoa! :)

Ombre By Sara
Ombre

Hei kiitos selvennyksestä! :) Pitää käydä ostamassa tämä nyt kesäksi.

Riia Meikkipää

Täysin samaa mieltä! Tein tästä myös viime kesänä postauksen koska rakkaus tähän tuotteeseen syntyi heti. Juuri suihkutin sitä iholleni ja lähden ulos aurinkoon kävelemään. Yksinkertaisesti paras!

Bruun (Ei varmistettu)

Uuuu... kuulostaa hyvältä. Mutta mistä tätä (tai Oriflamen tuotteita ylipäänsä) löytää? En ole missään törmännyt, vaikka luulisi Turun kokoisessa kaupungissa olevan jos on ollakseen. Saako vain netistä?

Kiitos ihanasta blogista. Paljon apua ja aina tulee hyvälle mielelle selaillessa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Samaa mietin itsekin tässä. En ole Tampereellakaan törmännyt Oriflamen tuotteisiin missään? Osaisiko joku valaista tarkemmin? :)

Erika Naakka
NUDE

Joo valitettavasti on niin, että Oriflamea ei myydä missään kivijalkakaupassa. Eli vain netissä ja välittäjien kautta katalogeista. Mutta tässä linkki nettikauppaan http://fi.oriflame.com/brands/sun-zone :)

Erika Naakka
NUDE

Vastailinkin tuohon toisen lukijan kysymykseen että tosiaan Oriflamea ei missään kaupoissa myydä. Vain netissä :) Tässä linkki tuotteeseen: http://fi.oriflame.com/brands/sun-zone

Kiitos sinulle ihanasta kommentista ja ihanaa että tykkäät <3

Moikka, onko kenelläkään kokemusta tuosta saman sarja spf 25 aurinkosuojasuihkeesta? Onko koostumukseltaan samanlaista? Muuten vaikuttaa ihan unelmatuotteelta mutta jos päällystän itseni 50 kertoimella olen vielä elokuussakin yhtä kalpea kuin helmikuussa :D Pientä päivitystä olisi ihoon kuitenkin vähitellen ja turvallisesti mukava saada...

Kommentoi