Kesän paras aurinkosuoja

Päätimme ystävän kanssa testata Leppävaaran uuden maauimalan heti kun säät sen sallivat (ja huomenna heti uudestaan). Polkaisimme sinne siis viime viikolla ja päätin pakata mukaan juuri saamani Oriflamen aurinkosuojan. Tuomio oli meiltä molemmilta selvä jo ensimmäiseltä suihkautukselta: tämä on ehkä paras aurinkosuoja ikinä!

oriflame sun zone suihkutettava aurinkovoide.jpg

Oriflame Sun Zone Sand Repellent Body Spraylla on täydellinen koostumus. Suihkutettaessa se tuli ulos pullosta kevyenä sumuna, joka laskeutui iholle tasaisesti, eikä jättänyt minkäännäköistä tunnetta iholle. Ei tahmeutta, nihkeyttä tai paksuntuntuista voidekerrosta. Vain seitinohut, mutta sitäkin vahvempi (SPF 50!) suoja aurinkoa vastaan. Kyllä siinä kelpasi köllötellä altaalla ystävän kanssa eväistä nauttien 😉 Todella iso suositus tälle  alle 16 egen pullolle ja samalla myös Leppävaaran maauimalalle, käykää tsekkaamassa!

kauneus iho testit meikki
Kommentit (9)
  1. Kiitos tästä suosituksesta! Mä olen ettimässä hyvää edullista kevyttä mutta korkeaa spf aurinkosuojaa jo pitkään! Tällä hetkellä menossa joku normi aurinkosuoja voide jota joutuu vaikka kuinka kauan hieroa iholle. Mulla on myös kysymys onko suihkeen sumu vaaleaan ns voidetta jota joutuu vielä hieromaan ihoon vain enemmän öljyn tyyppistä joka jää tasaisesti heti iholle?

    1. Tää pitikin tohon selventää, mutta unohtui! Siis ei jää mitään iholle hierottavaa kerrosta. Se tässä onkin niin hyvää muihin verrattuna 🙂 Aiempi suihkutettava voiteeni oli juuri sellainen, että iholle tullut voide piti kuitenkin vielä käsin levittää. Ja tässä ei siis tarvitse, niin helppoa! 🙂

      1. Hei kiitos selvennyksestä! 🙂 Pitää käydä ostamassa tämä nyt kesäksi.

  2. Täysin samaa mieltä! Tein tästä myös viime kesänä postauksen koska rakkaus tähän tuotteeseen syntyi heti. Juuri suihkutin sitä iholleni ja lähden ulos aurinkoon kävelemään. Yksinkertaisesti paras!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *