Kesän parhaat kasvojen itseruskettavat

Vaikka käytän kasvojen itseruskettavia ympäri vuoden, kuten olen kertonutkin, keväällä saan hommaan ihan uuden innon, kun merkit lanseeraavat mitä innovatiivisimpia uutuuksia ihon ruskettamiseen ilman haitallisia säteilyjä.

Itseäni kiinnostavat erityisesti kasvojen itseruskettavat, sillä niiltä myös vaadin ehkä vartalon itseruskettavia enemmän. Tuotteen pitää tuntua kevyeltä, siinä ei saa olla voimakasta tuoksua ja sen pitää antaa kunnolla väriä jo yhdellä käyttökerralla. Itse suosin ehkä eniten kaikenlaisia itseruskettavia kasvovesiä, sillä silloin voin helpommin käyttää lempiyövoidettani sen päällä.

swiss clinic pads.jpg

Tänä keväänä nämä kaksi uutuutta ovat nousseet lemppareikseni: Swiss Clinic Hydrating Self-Tan Pads ja KICKS Beauty Overnight Self Tan Face Gel Medium/Dark, jotka molemmat olen saanut testiin vähän aikaa sitten.

Swiss Clinic Hydrating Self-Tan Padsit ovat ohuita vanulappuja, joihin on valmiiksi imeytetty itseruskettavaa. Näillä siis vain pyyhkäistään kasvot pesun jälkeen ja homma on valmis! Kunhan muistaa pestä kädet käytön jälkeen 😉 Itse tykkään antaa tämän kasvovedeltä tuntuvan tuotteen imeytyä ihoon ennen yövoiteen levittämistä. Plussana siis tietysti se, ettei tuote tunnu iholla miltään, eikä kyllä tuoksukaan yhtään miltään. Tämä sopii erityisesti niille, jotka haluavat päivettyä asteittain, eivätkä pidä tahmaisesta tunteesta ihollaan. Miinuksena taas voi ehkäpä pitää suht korkeaa hintaa: 25 lapun matkustusystävällisellä paketilla sitä on nimittäin 25 euroa.

KICKS Beauty Overnight Self Tan Face Gel, joka toimii nimensä mukaisesti parhaiten yön aikana. Tämä tavara antaakin sitten ihan eri tavalla väriä! Rakastan juuri tällaisia kertalevityksellä hommansa hoitavista tuotteita, mutta pienenä miinuksena tuotteessa oleva itseäni ei niin kovasti miellyttävä hedelmäinen tuoksu ja se, että tuotteen pitää antaa imeytyä ihoon ihan kunnolla ennen yövoiteen levittäimistä. Tosin monet käyttävät tätä varmasti ilman yövoidelisää. Meikäläinen saa vähän liikaakin väriä, jos laitan tämän kuoritulle ja puhdistetulle iholle, joten olen tykännyt levittää tämän seerumin päälle, mikä hieman leikkaa pois syvintä tummuutta. Toki tätä löytyy myös Light/Medium-versiona. Plussaa myös tämän antamasta ihan superkauniista sävystä! Hintaa tällä on nyt noin 15 e (Kicks.fi) ja mukana kuvassa toinen superuutuus; itseruskettavan levitysharja, sekin Kicksistä.

Muita näihin ihastuneita? 🙂

Seuraa: Blogit.fi + Facebook + Instagram

Kommentit (2)
  1. Mites Kicksin ruskettavat vartalolle? Osaatko niistä sanoa mitään?

  2. Moi! Tuleeko sinulle itseruskettavista tuotteista finnejä? Onko tästä Kicksin geelistä tullut?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *