6 (toivottavasti) uutta vinkkiä suoristusrautakiharoihin

Tein jokin aikaa sitten Cocopandan kanssa yhteistyössä kiharatutorialin Instagramiini. Jaoin siinä kuusi yllättävää ja uutta vinkkiä suoristusrautakiharoiden tekoon (tutorialvideon kera) ja päätin nyt jakaa ne nyt myös täällä blogin puolella.

Moni on varmasti jo kuullut vinkit siihen, miten suortuvan kokoa ja raudan asentoa vaihtamalla kiharasta tulee aina erilainen. Mutta toivottavasti nämä kuusi vinkkiä eivät olisi vielä kaikille ihan niin tuttuja 😉

suoristusrautakiharat ohjeet

Kestävät suoristusrautakiharat – 6 vinkkiä

1. Tee kiharat puhtaisiin hiuksiin ja käytä syväpuhdistavaa shampoota ennen kiharrusta. Hiuksissa olevat tuotejäämät voivat tehdä hiuksen pinnan tahmeaksi, jolloin rauta ei liu’u sitä pitkin sulavasti. Lopputuloksena voi olla pienet taitokset kiharoissa ja jopa hiuksen vaurioituminen.

Itselläni toimii myös se, että käytän mahdollisimman vähän hoitoainetta pesun jälkeen, jolloin hius pysyy kevyempänä. Käytän siis ennen kiharan tekoa lämpösuojaa, mutta pohjan haluan aina olevan putipuhdas.

2. Suihkuta kiharoihin hiuslakkaa ennen seuraavaan osioon siirtymistä. Tällä suoristusrautakiharat saavat heti tukea, eikä se lässähdä heti. Lisäksi seuraava osio on helpompi erottaa edellisestä, kun edellinen on kiinteästi lakattu paikoilleen.

suoristusrautakiharat

3. Tee kiharoita välillä eri suuntaan. Näin kokonaisuuteen tulee luonnollisen oloista vaihtelua ja lisää tuuheutta. Kokonaan samaan suuntaan kiharrettu kampaus näyttää vähän hassulta ja kypärämäiseltä.

4. Jos kihara epäonnistuu, anna sen jäähtyä kunnolla ja kiharra vasta sitten uudelleen. Tiedän, odottelu on ärsyttävää, mutta tää on oikeasti yksi tärkeimmistä pointeista kihartamisessa!

5. Hiero kiharoihin hiuspuuteria. Hiuspuuterin antama rakenne ja kitka antavat kiharoille tukea. Liian liukas hius ei jaksa pitää itseään kiharalla ja ne latistuvat paljon nopeammin.

suoristusrautakiharat

6. Tupeeraa kiharoita kevyesti. Myös tämä steppi antaa kiharalle paljon lisää tukea ja kestävyyttä. Tämän jälkeen suihkutan itse vielä yhden kerroksen hiuslakkaa, jotta suoristusrautakiharat varmasti pysyvät koko päivän ja seuraavankin!

+ Hanki tietysti hyvä suoristusrauta! Mulla on jo vuosia ollut käytössä Cloud Ninen Original Iron -huippurauta*, joka voittaa kyllä heittämällä GHD:n klassikon!

Lue myös: 6 x ammattilaisten salaisuus kestäviin kiharoihin

Ps. Näiden perään on kyselty paljon, joten vastaan yhteisesti: ekan kuvan maski on E-villestä. Nää on tosi hyviä ja mulla on näitä jo neljä!

Pysy Nuden mukana <3 Blogit.fi + BloglovinInstagram

kauneus hiukset suosittelen
Kommentit (6)
  1. Hyviä vinkkejä jälleen kerran!:) 2. Kohtaan vielä ehkä hyvä lisäys että sellainen hiuskiinne joka sopii raudan alle? Eikö tavallinen hiuskiinne pala hiusten pintaan kiinni ja vahingoita hiusta?

    1. Toimivia vinkkejä kyllä, itellä jo käytössä! 😊 Ymmärsin tuosta, että lakkaa on tarkoitus suihkuttaa juuri kiharrettuun osioon ennen seuraavan osion kihartamista. Ei siis lakkaa ennen kihartamista.

    2. Ei kun siis tarkoitan tuolla sitä, että lakka laitetaan kiharruksen jälkeen siihen kiharaan. Sitten otetaan esiin seuraava osio 🙂

  2. Vinkki: Laita puhtaisiin ja kuiviin hiuksiin suolasuihketta ennen kihartamista. Kiharat pysyvät todella hyvin koko päivän eikä hiuslakkaa tarvitse ollenkaan. Itselläni on käytössä Balmainin suolasuihke ja en olisi koskaan voinut kuvitella kuinka suuri vaikutus sillä on vaikka kuulinkin vinkin ammattilaiselta. Ja suolasuihkeen avulla saa myös tehtyä omasta mielestä paljon nätimpiä kiharoita, koska voi kihartaa paksumman nipun kerrallaan, jolloin laineet ovat suuremmat, mutta silti pitävät muotonsa todella hyvin.

    1. Joo pitää vaan varmistaa, sopiiko se suolasuihke kuuman raudan alle 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *