Kevään 2017 ihanimmat meikkitrendit

Selailen Demin ja Trendin kauneustoimittajan pestissä huiman määrän muotinäytösten kauneuskuvia ja tutkin tasaisin väliajoin Instagramin suosituimpien kauneusbloggaajien tilit. Etsin jatkuvasti uusia meikki- ja kampaustrendejä, mutta aika harvoin tulee raportoitua niistä tänne blogiin.

Mutta tehdään siihen asiaan tällä postauksella korjausliike! Tässä siis kolme ensi kevään ihaninta meikkitrendiä, joita voi testata jo nyt.

beauty-trends-spring-2017.jpgGlitteriä, glitteriä, glitteriä. Kesällä kimalletta levitettiin hiuksiin ja kasvoille, syksyllä silmäluomille ja ensi keväänä huulille. Glitter-huulia on näkynyt jo monien julkkismeikkaajien ja kauneusgurujen Instagram-tileillä ja nyt ne pomppasivat myös catwalkeille. Testaa irtoglitteriä tumman huulipunan päällä ja uuden vuoden bileisiin!

beauty-trends-spring-2017-1.jpgAh, tätä on kaivattu. Vähän vaihtelua jo pitkään jatkuneeseen au naturel -trendiin. Ensi keväänä silmämeikki saa taas olla värikäs! Kokeile taas pastelliluomivärejä, tee rajaus kirkkaalla mattahuulipunalla, värjää kulmakarvat tai heittäydy kasariksi luomiväriksi jatketun poskipunan kanssa. Oikea piristysruiske talven pimeyteen!

beauty-trends-spring-2017-2.jpg

Kirkkaat huulipunan jatkavat vain voittokulkuaan. Eikä se haittaa tätä huulipunafriikkiä yhtään! Matta pysyy muodissa, mutta myös superkiiltävät vinyylihuulet tekevät tuloaan. Kokeile hauskaa kaksiväristä huulimeikkiä tai tee yhden sävyn meikki käyttämällä samaa huuliväriä myös silmämeikkiin. Testaa meikäläisen mattapunasuosikkeja (postaus). Ja tuohon top viiden listaan lisäisin vielä uuden rakkauteni: NYX Liquid Suedet!

Kuvat: All Over Press, Allure, Vogue.

kauneus hiukset meikki meikki
Kommentit (3)
 1. Värikkäät silmämeikit innostaa erityisesti, samoin neonväriset huulipunat!! Tosin mulla on molemmista jäänyt myös traumoja, kun on tullut valittua ihan vääriä sävyjä. Mulla on todella todella vaalea iho sekä vaaleat hiukset, mutta ruskeanvihreät silmät. Mitä kirkkaita värejä suosittelisit kalpeille kasvoille? 🙂

  1. No sulle voisi sopia esimerkiksi neonvärinen pinkki ja lila 🙂

 2. npo tossa oikeen puoleisessa toi huulipuan ei sopinut tolel naiselel aloin miettiin et se olsi isopinut paremmin oikeenpuoleiselle lasit ei ehkä sopinu kuiteskaan noilel silmilel ton muotoilun takii olikohan tossa vähän sitä janis joplinii haettu noilal laseilla silmät on kyl erikosiemmat :9 ja to ialimamine huulipuna taas näyttää siltä et se osi rautaa ja ei oikeen tuu fiilsi et niitä huulia vosi pussaa vaan varoo et ei tuu haavoi suuhun 😀 intiaani viirukko noi on ei oikein sopinu tolle mallille mielsetäni.
  tost jil lsutartin meikakuskesta tykkäsin tuli pehmee ja hyvä vaikutelma siit meiksitä kyl
  sit onko toi belal hadid niin toi meikk ie sovi tohon hiustyyliin mut toiselal tyylillä kyl toi meikki voiskin sopii mut nyt se vertauskohta puuttuu..

  sit toi adam slemanin meikki näyttää tolal tummalal tytöllä et se ois saannu turpiinsa siis tohon oikeelle ja se osi vähän turvonnu siit sitten.

  sit se cuisine tumma jolal toi punane huulipuna niin juu sopi kyllä.

  helaktti oliko tolal japanialsi mallin toi asu oikee vai muakkaus ihan saatan makee paita tai mikä se nyt onkaan jäin kiinni siihen sit toi vasen huulipuan ei oikeen stemmanut kokoansiutten nähden ja oli jotenki nerillinen kasvoista vähän pehmeempi huulipuan sille. mut sisi oikeesti kerro mulel onko toi oikee asu tolla vasemmalal naisella ihan saakelin härö ja magee

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *