Kevään kiinnostavin ja paras itseruskettava

NUDE

En ole koskaan testannut itseruskettavaa tässä muodossa ja jos totta puhutaan, olin hyvin skeptinen, kun tämän tuotteen sain testiin. Eco by Sonya Face Tan Water on nimittäin itseruskettava kasvovesi.

Aluksi mietin, miten ensinnäkään voisin saada tuotteen levittymään tasaisesti. Lisäksi epäilin sitä, miten kasvovedellä voisi muka saada tarpeeksi syvää rusketusta iholle. Varsinkin meikäläisen naamalle, johon ei tunnu tarttuvan mikään itsari.

Mutta hyvänen aika sentään! Tämä luonnonkosmetiikkamerkin tuote sain kasvojeni sävyyn yhtä suuren muutoksen, kuin tehokkaimpana kasvojen itseruskettavana pitämäni Jurlique Sun Specialist Sunless Tanner (postaus). Lisäksi levittäminen on superhelppoa. Sen kun vain ottaa vettä vanulapulla ja pyyhkii kasvot kauttaaltaan.

En itse jaksa läträtä asteittain ruskettavien itseruskettajien kanssa, vaan haluan syvän paahteisen sävyn kerralla niin vartalolle kuin kasvoillekin. Siksi tämä Face Tan Water on saanut minut pauloihinsa, mutta on myös toinen juttu miksi tähän niin kovasti olen rakastunut.

Kasvojen itseruskettamisessahan on se ärsyttävä puoli, ettei vartalolle suunnattuja vaahtoja uskalla pärställä käyttää ja kaikki voiteet (myös tuo Jurlique) tuntuvat naamalla aina jossain määrin tahmaisilta. Mutta tämä, tämähän ei tunnu (tai tuoksu) iholla miltään. Kasvovedellä vain sivellään kasvot, pestään kädet ja laitetaan päälle päivä- tai yövoide. Ja päivävoidetta tämän kanssa ei välttämättä edes tarvitse kasvoveden kosteutuskyvyn ansiosta edes käyttää. Mitä siis vielä voisin toivoa? On hyvä sävy, helppo levittyvyys ja mukava tuntuma iholla. Mites sitten se hinta?

Tätä itseruskettavaa olisin halunnut hehkuttaa tulevassa Demissä, mutta lehden lukijoita ajatellen tuote oli juttuun liian hintava. Eco by Sonya Face Tan Water maksaa nimittäin noin 40 euroa, mikä kirpaisee kyllä jopa meikä kosmetiikkafriikin lompakkoa. Kasvovesi on kyllä erittäin riittoisa kun jo yhdellä käyttökerralla kasvoille saa kauniin sävyn ja toisaalta luonnonkosmetiikan tuomat lisäeurot taitavatkin jo oikeuttaa hinnan. Eco by Sonyaa myyvät mm. Ruohojuuri, Sokos, Hyvinvoinnin.fi ja Jolie.fi (adlinkkejä).

Muita tähän rakastuneita? :)

Kommentit

SkyFall (Ei varmistettu)

Mä ostin tän ekan kerran viime keväänä ja tykkäsin tosi paljon. Siispä piti hankkia uusi puteli tähänkin kevääseen. Just siks loistava että se toimi ns. tavallisena kasvovetenä mutta samalla saa naama väriä. Sävyä voi säädellä sillä miten monta kertaa viikossa tätä käyttää.Molemmat ostin alesta eli kirpaissut niin paljoo. Toisaalta tästä kyllä maksaa mielellään käytön helppouden takia. Loistava tuote !!

Erika Naakka
NUDE

No just näin! Alehinnalla en miettis hetkeäkään ja normihinnallakin kyllä aion ostaa kun tämä loppuu :)

elenan (Ei varmistettu)

loistavaa! kuulostaa kyllä niin hyvältä että pakko saada tuo :) kesällä kehtaa olla ilman meikkiä ja muutenkin ei oo niin haamun näköinen kun on vähän väriä kasvoilla

Erika Naakka
NUDE

No niinpä! Muakaan ei haitannut olla näissä kuvissa meikittä, kun ihonsävy ei ole yhtä kuin kuollut :D

Pumpuli
Pumpulielämää

No just on ollut etsinnässä luonnonkosmetiikka itseruskettava! Osaatko suositella itseruskettavaa luonnonkosmetikkaa vartalolle? 

 

Erika Naakka
NUDE

Hmmm no joskus tykkäsin Laveran itseruskettavasta voiteesta, mutta se on aika mietoa. Ja tietysti Vita Liberatan vaahdot ovat omia suosikkejani, mutta se ei ilmeisesti ole täysin luonnonkosmetiikkaa. Jossain luki että 80-prosenttisesti.

Souffei (Ei varmistettu)

Wau, tää kuulostaa mielettömän hyvältä! Pakko laittaa ostoslistalle :)

Aisha J
Aisha

Mä rakastuin tähän kanssa! Aivan ihana ja helppokäyttöinen tuote!<3

Kias (Ei varmistettu)

Onpas kivan oloinen tuote! Olen ajatellut hankkia ennen ylppäreitä Vita Liberatan itseruskettavan, jotta look ei olisi kuvissa ihan haamu. Osaatko kertoa että onkohan medium vai dark sävynä parempi, kun itse olen aika vaalea ja hakusessa luonnollinen sävy? :) Sulla on huippu blogi, kiitos huikeista vinkeistä joita olen täältä saanut!!

Erika Naakka
NUDE

Mäkin olen vaalea ja käytän kyllä Darkia :) Jos sen vain levittää huolellisesti niin kyllä sillä ihanan rusketuksen saa :)

NooraF (Ei varmistettu)

Tuo on kyllä värin ja helppouden puolesta hyvä itseruskettava, eli itsari. Ainoa huono puoli on se, että kasvovesi kuivattaa ihoa jonkin verran ja kuivaihoinen kun olen, muutamia kertoja sain aikaan sellaisia kuivia karheita laikkuja kasvoihini tuolla. Normaalisti laikut ilmestyvät vain kovilla pakkasilla jos en ole kosteuttanut ihoa riittävästi..

Erika Naakka
NUDE

Whaaaat! Mulla tää ei kuivata vaan päinvastoin kosteuttaa. Ja kuten tossa mainitsinkin, joskus en tarvitse ollenkaan päivävoidetta tämän kanssa :o

Vierailija (Ei varmistettu)

ooh kuulostaapa erikoiselta, voiko tuollainen oikeesti toimia??
pakko ehkä syventyä asiaan tarkemmin, koska ruskettunut naama houkuttelis ehdottomasti! :) kiitos vinkistä

Erika Naakka
NUDE

No toimii! :D

Kickis (Ei varmistettu)

Biothermillä oli joskus itseruskettava kasvovesi, joka oli oma suosikkini pitkään. Nyt sitä ei ole muutamaan vuoteen enää saanut, mitä ihmettelen kovasti, koska oli niin huipputuote. Kiitos siis tästä vinkistä!!!

Pregu (Ei varmistettu)

Heippa.
Olen käyttänyt itseruskettavia tunnollisesti joka kesä, mutta nyt olen raskaana. Voikohan näitä tuotteita siis käyttää tänä aikana, vai pitääkö tänä kesänä tyytyä olemaan kalkkilaivan kapteeni? :D

Erika Naakka
NUDE

En kyllä usko, että on mitään syytä jättää käyttämättä mutta itse varmistaisin vielä lääkäriltä :)

Nella / Neiti Minttukihara (Ei varmistettu) http://neitiminttukihara.blogspot.fi

Hei mua, itseruskettavien inhoajaa, jopa alkoi kiinnostaa. :D mutta vielä tärkeä kysymys, haiseeko tämä perinteiselle itseruskettavalle?

Erika Naakka
NUDE

En sanoisi että haisee, mutta onhan kaikissa DHA:ta sisältävissä tuotteissa pakkokin jokin tuoksu muodostua. Mutta olen tarkkanenäinen ja tässä ei ole mitään häiritsevän voimakasta tuoksua :)

T Pan (Ei varmistettu)

Kumpaa suosittelisit kasvoille: Vita Liberatan yöllä pidettävää vai tätä? Hinta aika sama näköjään. Kiitos :)!

Erika Naakka
NUDE

Mä tykkään kyllä enemmän tästä. Tästä ei jää mitään tuntemusta iholle, kun taas ainakin mulla jää Vita Liberatan yönaamiosta aikamoinen lähmä pitkäksi aikaa kasvoille. Ja tän voi laittaa päivälläkin vaikka meikin alle :)

T Pan (Ei varmistettu)

Oi kiitos vastauksesta! Ihanaa kesää :)!

Pajunen (Ei varmistettu)

moikka! ostin tätä hiljattain juhlia varten, ja aloin miettimään, että kannattaakohan tämän kanssa samanaikaisesti käyttää tuotteita jotka sisältävät ahaa tai retinoidia? saattaisivatko ne kuluttaa sen nopeammin?

Kommentoi