Kevään kiinnostavin ja paras itseruskettava

En ole koskaan testannut itseruskettavaa tässä muodossa ja jos totta puhutaan, olin hyvin skeptinen, kun tämän tuotteen sain testiin. Eco by Sonya Face Tan Water on nimittäin itseruskettava kasvovesi.

Aluksi mietin, miten ensinnäkään voisin saada tuotteen levittymään tasaisesti. Lisäksi epäilin sitä, miten kasvovedellä voisi muka saada tarpeeksi syvää rusketusta iholle. Varsinkin meikäläisen naamalle, johon ei tunnu tarttuvan mikään itsari.

eco by sonya face tan water 1.jpg

Mutta hyvänen aika sentään! Tämä luonnonkosmetiikkamerkin tuote sain kasvojeni sävyyn yhtä suuren muutoksen, kuin tehokkaimpana kasvojen itseruskettavana pitämäni Jurlique Sun Specialist Sunless Tanner (postaus). Lisäksi levittäminen on superhelppoa. Sen kun vain ottaa vettä vanulapulla ja pyyhkii kasvot kauttaaltaan.

En itse jaksa läträtä asteittain ruskettavien itseruskettajien kanssa, vaan haluan syvän paahteisen sävyn kerralla niin vartalolle kuin kasvoillekin. Siksi tämä Face Tan Water on saanut minut pauloihinsa, mutta on myös toinen juttu miksi tähän niin kovasti olen rakastunut.

eco by sonya face tan water.jpg

Kasvojen itseruskettamisessahan on se ärsyttävä puoli, ettei vartalolle suunnattuja vaahtoja uskalla pärställä käyttää ja kaikki voiteet (myös tuo Jurlique) tuntuvat naamalla aina jossain määrin tahmaisilta. Mutta tämä, tämähän ei tunnu (tai tuoksu) iholla miltään. Kasvovedellä vain sivellään kasvot, pestään kädet ja laitetaan päälle päivä- tai yövoide. Ja päivävoidetta tämän kanssa ei välttämättä edes tarvitse kasvoveden kosteutuskyvyn ansiosta edes käyttää. Mitä siis vielä voisin toivoa? On hyvä sävy, helppo levittyvyys ja mukava tuntuma iholla. Mites sitten se hinta?

Tätä itseruskettavaa olisin halunnut hehkuttaa tulevassa Demissä, mutta lehden lukijoita ajatellen tuote oli juttuun liian hintava. Eco by Sonya Face Tan Water maksaa nimittäin noin 40 euroa, mikä kirpaisee kyllä jopa meikä kosmetiikkafriikin lompakkoa. Kasvovesi on kyllä erittäin riittoisa kun jo yhdellä käyttökerralla kasvoille saa kauniin sävyn ja toisaalta luonnonkosmetiikan tuomat lisäeurot taitavatkin jo oikeuttaa hinnan. Eco by Sonyaa myyvät mm. Ruohojuuri, Sokos, Hyvinvoinnin.fi ja Jolie.fi (adlinkkejä).

Muita tähän rakastuneita? 🙂

Kommentit (23)
  1. Mä ostin tän ekan kerran viime keväänä ja tykkäsin tosi paljon. Siispä piti hankkia uusi puteli tähänkin kevääseen. Just siks loistava että se toimi ns. tavallisena kasvovetenä mutta samalla saa naama väriä. Sävyä voi säädellä sillä miten monta kertaa viikossa tätä käyttää.Molemmat ostin alesta eli kirpaissut niin paljoo. Toisaalta tästä kyllä maksaa mielellään käytön helppouden takia. Loistava tuote !!

    1. No just näin! Alehinnalla en miettis hetkeäkään ja normihinnallakin kyllä aion ostaa kun tämä loppuu 🙂

  2. loistavaa! kuulostaa kyllä niin hyvältä että pakko saada tuo 🙂 kesällä kehtaa olla ilman meikkiä ja muutenkin ei oo niin haamun näköinen kun on vähän väriä kasvoilla

    1. No niinpä! Muakaan ei haitannut olla näissä kuvissa meikittä, kun ihonsävy ei ole yhtä kuin kuollut 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *