Kevään kovin hiusväritrendi: blorange

NUDE

Luulin jo, että pastellibuumi on kaukana takana päin, mutta nyt se on tainnu ottaa täyden U-käännöksen takaisinpäin. Tällä kertaa hiukset sävytetään hattarapinkin sijaan oranssilla.

Ja tälle uudelle hiusväritrendille on tietysti kekkaistu jo nimikin: se on blorange. Nimi tulee sanoista blood orange, jotka viittaavat punertavan oranssiin veriappelsiiniin.

Itse en nyt ihan ensinäkemältä ihastunut haalistuneeseen oranssiin, mutta nyt kun blorange-kuvia on pomppinut silmille Instagramissa ja muotilehdissä, alan lämmetä. Onneksi väriä voi kokeilla ilman, että väriä tarvitsee pitää päässä seuraavaa kolmea kuukautta. Voi esimerkiksi sekoittaa hoitoaineeseen pienen määrän oranssia suoraväriä, jolloin sävystä ei varmasti tule liian räiskyvä. Sävyn haalistumista taas voi nopeuttaa syväspuhdistavalla shampoolla ja sitruunamehunaamiolla. Testiin menee, jos uskallan!

Tuotevinkkejä: Biozell Color Mask Ink Fire Orange, KC Professional Color Mask Orange ja L'Oréal Paris Colorista Washout Peach Hair.

Kuvat: valmistajat ja Instagram: @lorenmiles, @bleachlondon, @daisycatling ja @nyanelebajoa.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hiuksiin liittyen, voisitko Erika tehdä jonkinlaisen ideapostauksen vanhojentanssien kampauksiin, kun ne kovaa vauhtia jo lähestyvät! :)

Erika Naakka
NUDE

Katsotaan josko joskus sellaisen saisin aikaiseksi :) Tässä ainakin linkki mun Pinterest-kansioon, jossa on juhlakampausideoita: https://fi.pinterest.com/erikanaakka/valmistujaiskampaukset/ :)

Kissis (Ei varmistettu) http://kissis.fi

Ah mä oon kans nyt kuolannut tän sävyisiä hiuksia! :) <3

Erika Naakka
NUDE

Ah nää on niiiin ihania!

Erika Naakka
NUDE

Ah nää on niiiin ihania!

Marjo/HooCee (Ei varmistettu) http://hoocee.blogspot.fi

Ajatuksena ensin tekstiä lukiessa ei kuulosta... hmm... houkuttelevalta, mutta noista kuvista molempien oikealla olevien naisten hiukset näyttävät kyllä oikeastaan aika kivalta. Hienompi toi on kuin kusenkeltainen :D

En nyt kyllä kuitenkaan lähde vaalennusprosessiin, jotta saisin oranssit hiukset, pitäydyn mustassa värissäni. :)

Erika Naakka
NUDE

Joo ehkä joskus on parempi pitää tumma väri ja parempikuntoinen hius ;)

Kriselda
Kriselda

Ai että, ajattelin ensin vetää strawberry champagne -henkisen värjäyksen tänä keväänä, mutta tää näyttää nyt niin paljon freesimmältä ja houkuttelevammalta!

Erika Naakka
NUDE

Uuuh mä haluun nähä tän sulla! :)

Minnea
Minnean muruja

Tykkään!

HannaE (Ei varmistettu)

Eikä, itselläni oli tän väriset hiukset hetken pari vuotta sitten, mutta täysin vahingossa. Menin kampaajalle tarkoituksena saada pastellin vaaleanpunainen sävy, lähdin kirkkaan persikan värisenä :,,D normaalisti loistavalla kampaajallani taisi mennä kylmät ja vaaleat punaiset sekaisin. Itkuhan siitä tuli, mutta koko kampaamon henkilökunta oli onnessaan. Selvästi haistoivat trendin etukäteen.

Erika Naakka
NUDE

Voih! Toivottavasti saatiin korjattua :/

Tua (Ei varmistettu)

No niin, meikäläinen on näköjään ollut tietämättään varsinainen pioneeri jo vuonna 2009, kun kotiuduin hiusmuotinäytöksestä tämän värisellä tukalla. Varasin kyllä kampaaja-ajan jo seuraavalle päivälle, eli mun hetki aallonharjalla ei ollut kovin pitkä.. :D

Essimmm (Ei varmistettu)

Toi väri on kyllä mahtava! Ite sävytän nyt rosegoldiksi, noh ehkä vähän jäljessä, mut kuitenkin voisi testaa vähemmän vaaleanpunaista enemmän kuparia... Tosin pohja ei oo kyl niin vaalea, et saisi ihanntuollaista aikaan:)

Sina V. (Ei varmistettu) https://sinaviola.blogspot.fi

Ooi miten ihana väri, kokeilisin heti jos olisin blondi :)

https://sinaviola.blogspot.fi

Kaitlin (Ei varmistettu)

Oih, oonki kauan odottanu jotain hiustrendiä jota voisin vetää tähän epämääräiseen "ginger blondiin" tukkaani noin niinkun joutumatta käsittelemään sitä liikoja, oranssi onki justiinsa perfect mulle siis ;D

NINA.
EDITOITU

Blorangen hype sai jostain kumman syystä minutkin, ikuisen oranssin hiusvärin kammoajan ihastumaan tähän sävyvaihtoehtoon. Väri toi ihanasti keväisen mielen ja toistaiseksi en ole katunut värjäystä :-) Innolla odottelen, mitä uusia hiussävyjä kevään edetessä pinnalle pulpahtaakaan!

Erika Naakka
NUDE

Joo mäkin oon aina kammonnut oranssia! Tätä on vaan paaaakko kokeilla :)

Glow And Edge by Krista

Hei, mikä on sitruunamehunaamio? Pitkän harkinnan jälkeen halusin uudeksi vuodeksi purkka vaaleanpunaisen tukan, joka epäonnistui.. Kampaaja arveli minulla olevan metallia hiukissa, jonka takia väri tarttui epätasaisesti vain etuhiuksiin ja vähän muualle.. Vaaleilla raidoilla korjasimme sen..  Aion vielä kerran koittaa haaveilemaani vaaleanpunaista, kylläkin eri kampaajalla. Ostin varulta syväpuhdistavan shampoon (Cutrin pure ISM anti-green) vaikka ei minun vaaleassa tukassa näy vihreää tms. Nyt vaan pähkäilen milloin pesen hiukseni syväpuhdistavalla, jos menen n. 3 viikon päästä yrittämään hattaratukkaa? Olisiko antaa sitten vinkkiä, jos se väri onnistuu, että millä ylläpidän vaaleanpunaista väriä? Nimenomaan hennon vaaleanpunaista, ei pinkkiä.

Kiitti :)

Erika Naakka
NUDE

Sitruunamehulla voi poistaa suoraväriä hiuksista :) Täällä enemmän juttua aiheesta ja taitaa sieltä ohjeetkin löytyä http://glitz8glam.bellablogit.fi/2015/03/hiusten-vaalennus-sitruunalla/. Mutta itse olen siis vain laittanut hiuksiin reippaasti sitruunamehua, hieronut sitä sinne kunnolla ja antanut vaikuttaa ainakin vartin :)

Ja joo kannattaa aina pestä hiukset syväpuhdistavalla ja mielellään kelatoivalla shampoolla ennen kampaajalle menoa, jotta värit tarttuvat oikein ja lopputulos on myös oikeansävyinen. Metalleja voi olla hiuksissa, vaikkei ne vihreiltä näyttäisikään :) Ja kannattaa pestä ne vaikka parinakin edellisenä iltana syväputsarilla ennen kampaajaa. 

Itse ylläpidin pinkkiä väriä Davinessin värinaamiolla, mutta esim Biozellilta löytyy pinkeille hiuksille värihoitoaineita. Ja kannattaa sekoittaa väriä vain vähän oman tavallisen hoitoaineen joukkoon, niin tukasta ei tule räikyvän pinkki :)

Kommentoi