Kevään kovin hiusväritrendi: blorange

Luulin jo, että pastellibuumi on kaukana takana päin, mutta nyt se on tainnu ottaa täyden U-käännöksen takaisinpäin. Tällä kertaa hiukset sävytetään hattarapinkin sijaan oranssilla.

Ja tälle uudelle hiusväritrendille on tietysti kekkaistu jo nimikin: se on blorange. Nimi tulee sanoista blood orange, jotka viittaavat punertavan oranssiin veriappelsiiniin.

blorange hair.jpg

Itse en nyt ihan ensinäkemältä ihastunut haalistuneeseen oranssiin, mutta nyt kun blorange-kuvia on pomppinut silmille Instagramissa ja muotilehdissä, alan lämmetä. Onneksi väriä voi kokeilla ilman, että väriä tarvitsee pitää päässä seuraavaa kolmea kuukautta. Voi esimerkiksi sekoittaa hoitoaineeseen pienen määrän oranssia suoraväriä, jolloin sävystä ei varmasti tule liian räiskyvä. Sävyn haalistumista taas voi nopeuttaa syväspuhdistavalla shampoolla ja sitruunamehunaamiolla. Testiin menee, jos uskallan!

Tuotevinkkejä: Biozell Color Mask Ink Fire Orange, KC Professional Color Mask Orange ja L’Oréal Paris Colorista Washout Peach Hair.

Kuvat: valmistajat ja Instagram: @lorenmiles, @bleachlondon, @daisycatling ja @nyanelebajoa.

Kommentit (20)
  1. Hiuksiin liittyen, voisitko Erika tehdä jonkinlaisen ideapostauksen vanhojentanssien kampauksiin, kun ne kovaa vauhtia jo lähestyvät! 🙂

    1. Katsotaan josko joskus sellaisen saisin aikaiseksi 🙂 Tässä ainakin linkki mun Pinterest-kansioon, jossa on juhlakampausideoita: https://fi.pinterest.com/erikanaakka/valmistujaiskampaukset/ 🙂

  2. Ah mä oon kans nyt kuolannut tän sävyisiä hiuksia! 🙂 <3

    1. Ah nää on niiiin ihania!

    2. Ah nää on niiiin ihania!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *