Kokeile meikkejä kätevästi kännykkäsovelluksella!

NUDE

Kaupallinen kampanja: yhteistyössä L'Oreál Paris

Intagramin ja Facebookin ovat viime viikkojen aikana vallannut meikkikuvat, joissa esiintyvät henkilöt eivät ole ollenkaan meikannut itseään vaan tarkemmin tarkasteltuna meikki onkin loihdittu kännykällä! Kyseessä on uusi ja niiiin mahtava L'Oreál Parisin luoma Makeup Genius -applikaatio.

Muutama bloggaaja kutsuttiin kuvausstudioon testaamaan tätä sovellusta ennen sen varsinaista lanseerausta. Emmekä tienneet yhtään, mistä oli kyse, kun astelimme kameran eteen. Sitten saimme puhelimen käteen ja ensireaktiomme kuvattiin videolle. Noh, innoissammehan me todella olimme, kuten kuvasta näkyy :D Minä ja Jenni emme meinanneet pysyä housuissamme!

Pähkinänkuoreen sullottuna sovelluksessa on kyse siitä, että käyttäjä voi testata erilaisia meikki-lookeja kasvoilleen ilman varsinaista meikkaamista! Voit kokeilla tummaa smoky eye -meikkiä, uutta huulipunasävyä tai ronskia silmänrajausta ilman, että menet ensin ostamaan tuotteen ja kokeilet saada sitä täydellistä silmänrajausta aikaiseksi vapisevin käsin kotona. Meikkisävyjen valintakin on tämän avulla paljon helpompaa. Sävyt kun usein näyttävät purkissa täysin erilaiselta kuin omissa kasvoissa.

Mutta todellisuudessa sovellus on jotain paljon monimutkaisempaa. Kuvausten jälkeen osallistuimme varsinaiseen lanseeraustilaisuuteen, johon oli kutsuttu liuta bloggaajia ja kauneuden alan ammattilaisia. Tilaisuudessa sovelluksen luoja kertoi meille, miten monimutkainen Makeup Genius oli oikein syntynyt. Elokuvateollisuudesta tuttu tekniikka on tuotu kännykkäsovellukseen siten, että se tunnistaa kasvojen jokaisen liikkeen ja käyttäjän ilmeen. Sovellus myös tunnistaa kasvojen värin ja tekstuurin, jolloin sävyt näyttävät kasvoilla luonnonmukaisilta. Samaa tekniikkaa käytettiin Brad Pittin kasvoille Benjamin Button -elokuvassa, joka sitten nappasikin erikoistehosteistaan Oscarin!

Sovellus sopii todella moneen tarkoitukseen. Voit esimerkiksi testata itsellesi uusia meikkaustyylejä ja saimmekin Jennin kanssa Mariannan harkitsemaan tummaa huulipunaa, kun testasimme hänelle purppuraa punaa sovelluksen avulla. Voit myös kokeilla miten jokin tietty meikkilook sopii mekkosi tai paitasi kanssa. Saatat esimerkiksi välttyä siltä virheeltä, että pukisit tummanpuhuvan meikkisi kanssa yllesi vaalean hippihepeneen ;) Lisäksi voit kokeilla sopiiko jokin luomivärisävy huulipunasävysi tai poskipunasi kanssa yhteen. Itselleni tämä tulee tarpeen, sillä olen jotenkin täysin värisilmätön, mitä tulee eri sävyjen yhdistelyyn. Ja toki tämä sovellus sopii hassutteluunkin; parhaimmat naurut saa, kun osoittaa näytön miespuoleisen henkilön kasvoja kohti. Suosittelen kokeilemaan ;)

Sovellus on täysin maksuton ja saatavina nyt myös Androidille, tosin iPhonessa kuvien laatu on vielä reippaasti parempi. Yläkuvassa vasemalla olen ilman silmä- ja huulimeikkiä. Keskimmäinen ja oikeanpuoleinen kuva ovat menneet sovelluksen läpi. Löydät Makeup Geniuksesta valmiita lookkeja testatattavaksi tai voit luoda myös täysin uuden meikin sovelluksessa olevien tuotteiden avulla ja klikata tuotteet vaikka heti ostoskoriin testailun yhteydessä! Voisikohan mitään kätevämpää enää olla? Taidankin ottaa loppuelämäni selfiet tämän kanssa kätevästi ilman oikeaa meikkiä ;)

// Makeup Genius by L'Oreál Paris is sick. You MUST try it!

Kommentit

lmv (Ei varmistettu)

Höh, ei ainakaan vielä löytynyt Play kaupasta :(

Erika Naakka
NUDE

Kyllä se Play-kaupassa on! Mikä puhelin sulla on?

lmv (Ei varmistettu)

Samsung galaxy s4 mini

Venlav (Ei varmistettu)

Meinasin ladatan tän, muttei ole yhteensopiva Samsung S3:een...

Sofiaaa (Ei varmistettu)

Mäkään en löytänyt play kaupasta :P

Vierailija (Ei varmistettu)

Mullakaan ei löydy

Tee (Ei varmistettu)

Ei toimi LG G2:ssa :(

Tee (Ei varmistettu)

Sivun alalaidassa olikin pienellä fontilla:
"Makeup Genius -sovellus toimii seuraavissa älypuhelimissa ja tableteissa:Apple/iOS: vähintään iOS7, iPhone 4S, iPad 2, iPad Mini Retina.
Android: Samsung Galaxy S5, Motorola Droid Turbo, Motorola Moto X, Motorola Moto X (Gen 2), Samsung S4, Samsung Avant, HTC One Mini, Samsung Galaxy Note II, NEXUS 5."

:'''(

Erika Naakka
NUDE

Voih :( Tosin tossa ei lue One Plus Onea, joka mulla on, mutta toimii kyllä :) Harmi, jos ei Galaxy S3:ssa skulaa, höh! Toivottavasti tähän saataisiin muutos.

Ollijäbä (Ei varmistettu)

Mulla on Samsung galaxy note 4 ja sain sovelluksen ladattua, mutta en saa kyllä millään toimimaan sitä! Mikähän on vikana :D Se skannaakin mun kasvot onnistuneesti mutta mitä sitten pitäisi tapahtua? Oon yrittänyt valita niitä meikkityylejä mutta ei mun naamaan mitään siihen näytölle ilmesty.... Ja ilmeisesti pitäisi?

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Möö, kauan ootin, et tulis Androidille ja nyt se ei sit toimi mun S2 plussalla eikä Note 8:lla. :-( Mäkään en löytänyt Play Kaupasta hakemalla, löysin vaan suoraan Make up genius-sivulta netistä.

Kommentoi