Kokonaan avattava meikkipussi - kätevintä ikinä

NUDE

Törmäsin jokin aikaa sitten jossain netin syövereissä videoon, jossa esiteltiin ehkäpä maailman kätevimmältä vaikuttava juttu: kokonaan litteäksi avautuva meikkipussi. Meikkipussin suu siis avautuu kokonaan, jolloin koko pussi sekä sen sisältämät meikit levittyvät kaikki kätevästi näkyville pöydälle, eikä meikkejä tarvitse nostella meikkipussista erikseen pöydälle (ja kröhöm unohtaa niitä siihen meikkauksen jälkeen).

Sain kuitenkin kokea karvaan pettymyksen ja todeta, ettei merkin tuotteita myydä Suomessa, joten luovuin turhasta innokkuudestani. Nyt kuitenkin Virve kertoi omassa blogissaan juurikin tästä samasta meikkipussista, jonka hän oli itse ostanut Koreasta ja vinkkasi näitä myytävän myös eBayssa. Tietysti, eBay, miten en sitä itse keksinyt!

Pistin siis tilauksen heti vetämään (tänne) ja nyt odottelen kuumeisesti tätä meikkipussia saapuvaksi. Ja kyllä olin tylsä ja ostin mustan ;) En malta odottaa! Kerron sitten heti, miltä pussukka vaikuttaa.

Kommentit

Nena Sofia (Ei varmistettu) http://www.nenasofias.fi

Hei kiva jos testaat, minkälaisia nuo ebaysta tilattavat ovat laadultaan! Mielenkiinnolla jään odottamaan, että onko mistään kotoisin :)

Erika Naakka
NUDE

Jännityksellä täälläki odotellaan! :D

Anomuumi (Ei varmistettu)

Ihan näin kuvien perusteella pussukka näyttää ihan hemmetin isolta. Olisikohan missään miniversiota, jossa kulkisi näppärästi arkimeikit?

Erika Naakka
NUDE

Hmmm ehkäpä eBaysta löytyisi sellainenkin?

Riitta N (Ei varmistettu)

Joka on näppärä käsistään ompelee tuollaisen itse.

Jile (Ei varmistettu)

Tuo tee-se-itse-vinkki voisi helpottua selvästi, jos ostaisi pyöreän koristetyynyn päällisen ja pyöräyttäisi siihen ompelukoneella tai vaikka käsin ompelemalla nauhakujan. Sitten vaan nauha hakaneulan ohjastamana nauhakujaan ja valmis. Paitsi jos haluaa läpän, sitten pitää askarrella hiukan lisää. :)

Erika Naakka
NUDE

Joo varmaan tarvittaisiin toi lä'ppä ettei lähde itsestään avautumaan. Olispa ompelukone :D

Liese (Ei varmistettu) http://www.liesemarie.com

Mäkin päädyin tilaamaan oman ebaysta kun näin Virven instastoryn. Odottelen kans innolla millainen pussukka sieltä tulee! :)

Erika Naakka
NUDE

Ah, toivottavasti saadaan molemmat laadukkaat pussukat! :)

Mamami (Ei varmistettu)

Tuleeko ebaysta tilattaessa postikuluja?

Erika Naakka
NUDE

Osaan tulee, osaan ei, riippuu myyjästä :)

Kommentoi