Kokonaan avattava meikkipussi – kätevintä ikinä

Törmäsin jokin aikaa sitten jossain netin syövereissä videoon, jossa esiteltiin ehkäpä maailman kätevimmältä vaikuttava juttu: kokonaan litteäksi avautuva meikkipussi. Meikkipussin suu siis avautuu kokonaan, jolloin koko pussi sekä sen sisältämät meikit levittyvät kaikki kätevästi näkyville pöydälle, eikä meikkejä tarvitse nostella meikkipussista erikseen pöydälle (ja kröhöm unohtaa niitä siihen meikkauksen jälkeen).

magic travel pouch meikkipussi.jpg

Sain kuitenkin kokea karvaan pettymyksen ja todeta, ettei merkin tuotteita myydä Suomessa, joten luovuin turhasta innokkuudestani. Nyt kuitenkin Virve kertoi omassa blogissaan juurikin tästä samasta meikkipussista, jonka hän oli itse ostanut Koreasta ja vinkkasi näitä myytävän myös eBayssa. Tietysti, eBay, miten en sitä itse keksinyt!

Pistin siis tilauksen heti vetämään (tänne) ja nyt odottelen kuumeisesti tätä meikkipussia saapuvaksi. Ja kyllä olin tylsä ja ostin mustan 😉 En malta odottaa! Kerron sitten heti, miltä pussukka vaikuttaa.

Kommentit (11)
  1. Hei kiva jos testaat, minkälaisia nuo ebaysta tilattavat ovat laadultaan! Mielenkiinnolla jään odottamaan, että onko mistään kotoisin 🙂

    1. Jännityksellä täälläki odotellaan! 😀

  2. Ihan näin kuvien perusteella pussukka näyttää ihan hemmetin isolta. Olisikohan missään miniversiota, jossa kulkisi näppärästi arkimeikit?

    1. Hmmm ehkäpä eBaysta löytyisi sellainenkin?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *