Kulmakarvojen laminointi – uusi tekniikka microbladingin korvaajaksi?

Törmäsin yhtenä päivänä jossain Facebookin kauneusryhmistä keskusteluun aiheesta joka kiinnitti heti huomioni: kulmakarvojen laminointi. Joku kyseli hyvää tekijää Helsingistä ja toinen kysyi, että mistä ihmeestä tässä on oikein kyse. Itsekin olin ihan huuli pyöreänä, sillä en ole koskaan kuullutkaan tästä! Ja laitoin tietysti heti googlen laulamaan.

Kävikin ilmi, että tekniikka on suht uusi, eikä vielä kovin monessa paikassa tarjolla. Myöskään Instagramissa ei ole vielä tuhattakaan kuvaa hastagilla #eyebrowlamination, mutta ennustaisin aika isoa nousua jo lähikuukausien aikana.

Kulmakarvojen laminoinnissa ideana ei – kuten monessa muussa kulmakarvatekniikassa – ole lisätä tuuheutta värillä, tatuoinnilla tai tekokuidulla. Tekniikassa asetellaan omat kulmakarvat samansuuntaisesti niin, että ne näyttävät mahdollisimman tuuheilta ja siisteiltä. Eli siis vähän niin kuin saippuakulmat, mutta pysyvämmät! Itse laittaisin tämän samaan kategoriaan vaikkapa ripsien kestotaivutuksen kanssa.

Löysin Helsingistä yhden paikan, joka näitä hoitoja jo tekee: Wax&Beauty Kauneushoitola (waxnbeauty.fi) Jätkäsaaressa ja siellä Julia, jonka tekemiä kulmia voit käydä ihastelemassa hänen Instassaan (@cosmetology_julia_pro). Otin yhteyttä heihin ja kyselin, mistä tässä oikein on kyse.

Wax&Beautyn Anna kertoi, että kulmakarvojen laminointi on pitkäkestoista muotoilua. Hoito sopii niille keiden kulmakarvat ovat epäsymmetriset tai ohuet tai jos kulmakarvat irtoavat tai eivät pysy nätissä muodossa. Hoito vie noin tunnin aikaa ja vaikutus voi kestää jopa 2 kuukautta. Itse laminoinnin lisäksi hoito sisältää myös värjäyksen. Hoidon jälkeen kasvoille ei saa käyttää mitään tuotteita, eikä kasvoja saa kastella 24 tuntiin. Wax&Beautyssa hoito maksaa 49 euroa.

Tekniikka kuulostaa ihan hirvittävän mielenkiintoiselta! En ole koskaan ollut kiinnostunut kulmieni tatuoimisesta tai microbladingista, mutta tämä, jossa vain otetaan kaikki ilo irti omista kulmista, kuulostaa meikäläisellekin sopivalta. Pidän myös siitä, että tämä on esimerkiksi microbladingia vähän kevyempi ja luonnollisempi hoito, eikä tarvitse ottaa riskiä siitä, että kulmat menisivät jotenkin pilalle, kuten tatuointien kanssa. Uskaltaisinkohan mäkin jopa testata tätä..

Onko joku teistä ollut jo niin nopea, että olisi ehtinyt kokeilla tätä tekniikkaa? 

Kuvat: @cosmetology_julia_pro ja @galina_platonova_beauty.

Kommentit (29)
  1. Emma_Rebecca
    12.6.2019, 09:55

    Onpa tosi jännä, toi voisi olla munkin juttu! En nimittäin myöskään koe microbladingiä aivan omaksi jutukseni, mutta tää voisi olla tosi kiva 🙂

    1. Juu siitä vaan testaamaan jos rohkenet! 🙂

  2. Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta ja voisin kokeilla tätä. Microblading ei todellakaan ole mun juttu Onko tietoa millä aineella tuo laminointi tehdään?

    1. En valitettavasti osaa sanoa :/ Sitä kannattaa kysyä suoraan hoitoloilta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *