Kulmat ojennukseen... SAIPPUALLA!

NUDE

Törmäsin jokin aika sitten erääseen juttuun, joka somenäkyvyyden perusteella on THE tekniikka ehostaa kulmat. Keinoa on käytetty Pixiewoon Samanthan mukaan Hollywoodissa jo iät ja ajat ja nyt sitä käyttää jo monet meikkaajat ja bloggaajat ympäri maailmaa. Muiden muassa supersuosittu vloggaaja Desi Perkins teki aiheesta videon juuri eilen ja sanoi, ettei palaa kulmakarvageelin käyttöön enää ikinä.

Kyseisessä tekniikassa kulmakarvojen muotoiluun käytetään saippuaa. Kyllä, luit oikein. Saippuaa!

Itse olen testaillut tekniikkaa muutaman viikon ajan ja jollain tasolla kyllä tykästynyt! Ideana on siis kulmakarvageelin sijaan ikään kuin liimata kulmakarvat oikeaan asentoon saippuan ja ripsiharjan avulla ennen kulmakarvavärin käyttöä. Näin kulmien oma tekstuuri ja yksittäiset karvat korostuvat ja kulmat näyttävät luonnollisen tuuheilta. Ja siis paljon tuuheammilta, kuin normaalilla tavalla meikattuina!

Saippualla kulmat saa aseteltua juuri siihen suuntaan kuin ikinä haluaa. Kulmat myös pysyvät paikoillaan paljon jämäkämmin kuin kulmakarvageeleillä tai -vahoilla. 

Youtube on räjähtänyt saippuakulmakarvavideoista parin viimeisen viikon aikana, mutta itse päätin tehdä ytimekkään kuvatutorialin.

Tarvitset vain saippuan ja ripsiharjan. Kirkas saippua toimii parhaiten, sillä tällainen vaalea voi jättää kulmiin pieniä valkeita jämiä. Itseltäni ei tähän hätään löytynyt kirjasta saippuaa, joten tämä Sosarilta saatu saippua sai kelvata.

1. Pyörittele vedellä kostutettua ripsiharjaa saippuan pinnalla niin pitkään, että olet saanut saippuaa harjan pintaan. Harjaa sitten kulmat haluamaasi asentoon. Itse tykkään siitä, että alkupään karvat osoittavat muodikkaasti ylöspäin ja loput yläviistoon ja loppupäästä alaviistoon.

2. Anna saippuan kuivua hyvin. Koska jos alat levittää kulmaväriä kulmien ollessa vielä kosteat, jälki on todella sotkuinen. Lisävarmistuksen ja superhyperpysyvyyden aikaansaamiseksi voit vielä painaa sormella kulmakarvat kiinni ihoon.

3. Meikkaa sitten kulmasi normaaliin tapaan kulmakynällä tai vaikka luomivärillä. Itse testasin tässä Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade -kulmaväriä ja Iberon viistosivellintä, mutta sain vain todeta, että MACin Eye Brows -kulmakynä on the one for me ;)

Homma saattaa vaikuttaa turhalta ja aikaavievältä, mutta voin kertoa, että ero on valtava pieneen vaivaan nähden! Aikaahan kulmien harjaamiseen ei mene kuin parikymmentä sekuntia. Ja tämä tekniikka sopii ihan kaikille! Harvakarvaiset saavat tuuheamman näköiset kulmat ja tuuheammat kulmat saavat ryhtiä, kun jokainen karva on oikeassa asennossa. Eli suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

Mitä mieltä olette? Turhaa säätöä vai mielenkiintoinen villitys? :)

Seuraa Nudea <3 BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit

Tua (Ei varmistettu)

Näyttää mielenkiintoiselta! Itsellä tuli vain se mieleen, että mitähän kulmille tapahtuu sateella? Alkaako ne vaahtoamaan? :D

Erika Naakka
NUDE

Haha no tuskinpa sentään :D Kulmat tuskinpa sateella kastuu niin paljoa, että saippua alkaisi edes liueta pois :)

HennaAlina
HennaAlina

Eikä, siis just tänä aamuna mietin että kulmiin täytyisi saada joku parempi ratkasu! Piti kysyykkin sulta et löytyiskö vinkkejä, mut tässähän se tuli! :) testiin menee!

Erika Naakka
NUDE

Haha täydellinen ajoitus! :D

Jenni Ukkonen (Ei varmistettu) http://anna.fi/jenni-ukkonen

Vau! Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta tekniikalta (ja lopputulos puhukoon puolestaan) - menee taatusti testiin täälläkin! Nyt vaan saippuaostoksille...

Pumpuli
Pumpulielämää

Luin postauksen ja välittömästi poistun kotoa ostamaan saippuaa. Kotikaudulta ei löytynyt väritöntä saippuaa niin valitsin myös vähän ruskean sävyisen (joka tuoksuu ihan mieheltä. :D) Kikka toimii ihan sikahyvin!! Nyt muistan että olihan tästä puhuttu jo meikkikoulussakin. Lähinnä mainittiin maskitunneilla ja aina valitsin kuitenkin iholiiman enkä saippuaa. 

Kommentoi