Kulmat ojennukseen… SAIPPUALLA!

Törmäsin jokin aika sitten erääseen juttuun, joka somenäkyvyyden perusteella on THE tekniikka ehostaa kulmat. Keinoa on käytetty Pixiewoon Samanthan mukaan Hollywoodissa jo iät ja ajat ja nyt sitä käyttää jo monet meikkaajat ja bloggaajat ympäri maailmaa. Muiden muassa supersuosittu vloggaaja Desi Perkins teki aiheesta videon juuri eilen ja sanoi, ettei palaa kulmakarvageelin käyttöön enää ikinä.

Kyseisessä tekniikassa kulmakarvojen muotoiluun käytetään saippuaa. Kyllä, luit oikein. Saippuaa!

kulmakarvat saippua 2.jpg

Itse olen testaillut tekniikkaa muutaman viikon ajan ja jollain tasolla kyllä tykästynyt! Ideana on siis kulmakarvageelin sijaan ikään kuin liimata kulmakarvat oikeaan asentoon saippuan ja ripsiharjan avulla ennen kulmakarvavärin käyttöä. Näin kulmien oma tekstuuri ja yksittäiset karvat korostuvat ja kulmat näyttävät luonnollisen tuuheilta. Ja siis paljon tuuheammilta, kuin normaalilla tavalla meikattuina!

Saippualla kulmat saa aseteltua juuri siihen suuntaan kuin ikinä haluaa. Kulmat myös pysyvät paikoillaan paljon jämäkämmin kuin kulmakarvageeleillä tai -vahoilla. 

Youtube on räjähtänyt saippuakulmakarvavideoista parin viimeisen viikon aikana, mutta itse päätin tehdä ytimekkään kuvatutorialin.

kulmakarvat saippua.jpg

Tarvitset vain saippuan ja ripsiharjan. Kirkas saippua toimii parhaiten, sillä tällainen vaalea voi jättää kulmiin pieniä valkeita jämiä. Itseltäni ei tähän hätään löytynyt kirjasta saippuaa, joten tämä Sosarilta saatu saippua sai kelvata.

kulmakarvat saippua 1.jpg

1. Pyörittele vedellä kostutettua ripsiharjaa saippuan pinnalla niin pitkään, että olet saanut saippuaa harjan pintaan. Harjaa sitten kulmat haluamaasi asentoon. Itse tykkään siitä, että alkupään karvat osoittavat muodikkaasti ylöspäin ja loput yläviistoon ja loppupäästä alaviistoon.

2. Anna saippuan kuivua hyvin. Koska jos alat levittää kulmaväriä kulmien ollessa vielä kosteat, jälki on todella sotkuinen. Lisävarmistuksen ja superhyperpysyvyyden aikaansaamiseksi voit vielä painaa sormella kulmakarvat kiinni ihoon.

3. Meikkaa sitten kulmasi normaaliin tapaan kulmakynällä tai vaikka luomivärillä. Itse testasin tässä Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade -kulmaväriä ja Iberon viistosivellintä, mutta sain vain todeta, että MACin Eye Brows -kulmakynä on the one for me 😉

Homma saattaa vaikuttaa turhalta ja aikaavievältä, mutta voin kertoa, että ero on valtava pieneen vaivaan nähden! Aikaahan kulmien harjaamiseen ei mene kuin parikymmentä sekuntia. Ja tämä tekniikka sopii ihan kaikille! Harvakarvaiset saavat tuuheamman näköiset kulmat ja tuuheammat kulmat saavat ryhtiä, kun jokainen karva on oikeassa asennossa. Eli suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

Mitä mieltä olette? Turhaa säätöä vai mielenkiintoinen villitys? 🙂

Seuraa Nudea <3 BLOGLOVIN’ + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit (6)
  1. Näyttää mielenkiintoiselta! Itsellä tuli vain se mieleen, että mitähän kulmille tapahtuu sateella? Alkaako ne vaahtoamaan? 😀

    1. Haha no tuskinpa sentään 😀 Kulmat tuskinpa sateella kastuu niin paljoa, että saippua alkaisi edes liueta pois 🙂

  2. Eikä, siis just tänä aamuna mietin että kulmiin täytyisi saada joku parempi ratkasu! Piti kysyykkin sulta et löytyiskö vinkkejä, mut tässähän se tuli! 🙂 testiin menee!

    1. Haha täydellinen ajoitus! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *