Kuukauden yllättäjä: uusi luomiväripaletti Maybellinelta

Vaikka meikäläisenkin luomiväriarsenaali on täynnä Anastasia Beverly Hillsejä, Tarteja ja Urban Decayta, pääsee edullisemmat markettiluomivärit aina välillä yllättämään. Ja sehän jos joku on kivaa! Et tarvitse ulkomaisia nettikauppoja tai matkaa Jenkkeihin saadaksesi oikein oivallisia paletteja, voit vain kävellä lähimpään Citymarkettiin!

maybelline total temptation shadow highlight palette.jpg

Tämä Maybellinen uutuuspaletti Total Temptation Shadow & Highlight Palette (saatu) on livahtanut kuin vaivihkaa meikkirutiineihini ja olen ollut kyllä positiivisesti yllättynyt. Sävyt ovat ihanat ja paletissa on hauskasti kylmien ja lämpimien sävyjen kokoelma. Keskellä on kaksi korostusväriä, joita en kyllä käyttäisi pohjameikissä, mutta joita olen käyttänyt usein osana silmämeikkiä.

Vasemmalla on siis ihanan kesäiset ja lämpimät sävyt, muutama matta ja muutama kimmeltävä. Toisella puolella on kylmempiä sävyjä, sielläkin osa mattaisina ja osa kimaltavina. Tuo mattainen kylmä nude on aivan täydellinen arkimeikkiin! Mustastakin riittää väriä ja kostutetulla siveltimellä sillä voi tehdä itselleen vaikkapa rajaukset.

maybelline total temptation shadow highlight palette 2.jpg

maybelline total temptation shadow highlight palette 3.jpg

Pigmettiä löytyy reilusti ja myös levittyminen käy kätevästi jokaisen sävyn kohdalla. Glitterisimmät sävyt olen levittänyt sormin, sillä siveltimellä ne tuppaavat pölisemään pahasti ympäristöön.

Olen nähnyt tämän samaisen paletin muutamilla tubettajilla, jotka hekin ovat olleet yllättyineitä tämän paletin laadusta ja myös Refinery29 hehkutti tätä hyvällä hinta-laatu-suhteella varustettua palettia sivuillaan. Eli jos ette usko mua, uskokaa muita alan ammattilaisia 😀 Maybelline Total Temptation -paletia löytyy, kuten sanoin, ihan marketeista ja esimerkiksi Sokoksella sillä on hintaa noin 18 euroa.

Kommentit (3)
  1. Kiitos vinkistä! Käympäs tutustumassa tähän.
    Olen haeskellut vihreäsävyistä palettia, onko tietoa? Itselläni vihertävät silmät ja tykkään korostaa niitä ihan vaan tummemmalla poskipunallaOlisiko sulla antaa vinkkiä luomiväristä, jolla korostaa vihreyttä?
    Tykkään enemmän mattapintaisista väreistä.

    Mari

  2. Kiitos mahtavasta vinkistä! Olen kaipaillut uutta luomiväripalettia, ja helpon saatavuuden ansiosta aion pistää tämän testiin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *